Най-големият сайт за бойни спортове

MMA-BULGARIA ИГРА/161-171/'' !!!

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: НОВА UFC ИГРА 151-160 !!!

0     Мнениеот JonJones на 05 Окт 2012, 21:19

Луди , ти имаш потенциала да влезеш в челните места и без да те подбутвам тайно , само трябва да се стегнеш и да не бързаш с прогнозите ;)

Арамис , моя PC има много сериозна антивирусна програма,която включва ключове и КО/ТКО на всички вируси + КО/ТКО за вируси от 2013г. които не са излезли още :DD

Дрийм , забелязах го това още на евента в Швеция: Густавсон и Тиаго Силва , който започна много преди 00.00 часа. Съобразил съм го само с изданията в САЩ и Канада :)
Аватар
JonJones

Град: Бургас

0     Мнениеот Dream на 05 Окт 2012, 21:32

Aramis написа:... ще ви наблъскам компютрите с вируси. Без майтап ви го говоря :).

Аз съм през телефона :P :P :P

Колкото до лудия, той е извън сметките... само се прави, че разбира :D

До JJ:
Няма да е зле, да се пише и датата на ивента, тъй като повечето събития започват в неделя българско време, а този в петък :D. Не съм сигурен дали е от държавата или от това дали е ppv или се излъчва безплатно по някоя от телевиите, сключили договор с UFC.
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

0     Мнениеот ludvefira на 05 Окт 2012, 21:56

От Дреам - "Колкото до лудия, той е извън сметките... само се прави, че разбира :D "

Сега ШТЪ пера с кеф вече :)))))))

Джони никога не съм те молил за услуга, но сега е момента да се направиш на "ударен" и да започнеш да ме побутваш с точка , две нагоре във всеки ивент, че виж гадния "Арамис" и "мечтателя" /дреам/, са се съюзили срещу мен lol
Избързах с тези прогнози, защото съм за риба в момента и не бях сигурен, че ще имам интернет за да ги направя от езерото :DD
п:с - напред съм с две щуки и сом - общо 64 кг., до момента - 22,00 часа. Пих доста и ще си лягам така, че май това ще ми е с риболова :))))
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот Dream на 05 Окт 2012, 22:03

Що не каза, че переш :D ... счупи ми се пералнята и се прибрах само заради тва. Бтв в неделя имаш ли работа? Би ми било интересно да се запозная с някой от форума
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

0     Мнениеот ludvefira на 05 Окт 2012, 22:24

Dream написа:Що не каза, че переш :D ... счупи ми се пералнята и се прибрах само заради тва. Бтв в неделя имаш ли работа? Би ми било интересно да се запозная с някой от форума

Ще се радвам да се запознаем. В неделя от 05,00 ще съм в морето, но живот и здраве ще изляза около 20,00 часа. Може да се видим - ще е удоволствие за мен.
Аватар
ludvefira

Град: Варна

1     Мнениеот JonJones на 11 Май 2013, 20:22

В А Ж Н О ! ! !

- Наградите от настоящата игра, ще бъдат договорени след края на UFC 160

- Най-новата игра ще започне на 15.06.2013 г. когато стартира и UFC 161: Barao vs. Wineland

- Най-новата игра ще бъде със заглавие 'MMA-BULGARIA ИГРА /161-171/' . !

- Играта ще включва двубоите от UFC 161 до UFC 171 , през този период UFC формати като UFC on Fuel TV , UFC on FX , UFC on Fox , TUF, както и случайно избрани интересни или ТОП двубои от други организации.

- Между UFC 160 и UFC 161 има едно издание 'UFC on Fuel TV: Nogueira vs. Werdum' , което няма да се прогнозира и не е включено в играта

- Новите условия на играта ще бъдат вписани няколко дни преди началото на новата игра
Аватар
JonJones

Re: MMA-BULGARIA ИГРА/161-171/'' !!!

1     Мнениеот JonJones на 26 Май 2013, 16:59

ДОПЪЛНЕНИЯ:
Към новата игра (UFC 161 - UFC 171) ще бъде добавено още едно ново правило.
И то гласи: Към прогнозата "S" може да бъде добавенa новата прогноза "R" , която означава точно в кой рунд ще се случи прогноза "S". Като точките ще се увеличават с рундовете:

знак R1 за 1 рунд , печели + 3 точки към /S/
знак R2 за 2 рунд , печели + 4 точки към /S/
знак R3 за 3 рунд , печели + 5 точки към /S/
знак R4 за 4 рунд , печели + 5 точки към /S/
знак R5 за 5 рунд , печели + 6 точки към /S/

!!! АКО НЕ ПОЗНАЕТЕ РУНДА, ПРОГНОЗА "S" също ИЗГАРЯ !!!

Пример: Aldo да победи преди края "S" (Sub, KO/TKO, DQ), точно в рунд 1 ("R1"):
Aldo S/R1

Пример: Mir да победи преди края -"S" (Sub, KO/TKO, DQ), точно в рунд 3 ("R3"):
Mir S/R3

Прогнозата "R" ( за рундовете), която се добавя само към прогноза "S" , не е задължителна и ще се слага само по ваше желание, тя носи много точки, но и много рискове.
Аватар
JonJones

1     Мнениеот burning на 12 Юни 2013, 21:23

Новите правила за рундовете изглеждат интересни, ще видим как ще се развият нещата. В такъв случай мисля, че точките за равен мач трябва да са далееееч повече по простата причина, че да познаеш нещо такова е много по трудно от колкото КО в 1 рунд примерно. Другото, което не ми харесва е правилото за 1 час преди евента, защото все ще дойде момент с голямо надхитряване и примерно ще е много тъпо някой да му отпадне прогнозата ако е закъснял с 1 минута. Но честно казано нямам някоя по-добра идея как може да се подобри тази част от играта.
Аватар
burning

Град: varna

2     Мнениеот JonJones на 13 Юни 2013, 13:05

!!! НОВО !!!
Ако участник в играта премине границата от 15 точки той получава +1 точка бонус
Ако участник в играта премине границата от 20 точки той получава +2 точки бонус
Ако участник в играта премине границата от 30 точки той получава +3 точки бонус
Следователно, ако участник достигне 32 точки, той ще получи +6 точки, защото е преминал и трите бонус граници!!!

!!! НОВО !!!
https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1642
ПРОЧЕТЕТЕ ТУК ЗА НОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПРОГНОЗИРАНЕ В КОЙ РУНД ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРОГНОЗА "S" !!!

!!! НОВО !!!
-Всеки познат РАВЕН резултат се точкува с 30 точки (по предложение на burning)

!!! НОВО !!! ( по предложение на shadowfighter)
-2 пъти награда "Прогноза на вечерта" ви дава +1 бонус точка при крайното класиране
-4 пъти награда "Прогноза на вечерта" ви дава +2 бонус точки при крайното класиране
-над 5 награди ""Прогноза на вечерта" ви дава + 3 бонус точки при крайното класиране

!!! НОВО !!!
Учaствалите в прогнозирането на всички издания ще получат +4 точки към следващата игра!!!

!!! НОВО !!!
Нови награди към MMA-BULGARIA ИГРА/161-171/'' !!!
- 1 място: +6 точки и 60лв. за продукт на ММА Bulgaria
- 2 място: +6 точки и 40лв. за продукт на ММА Bulgaria
- 3 място: +6 точки и 20лв. за продукт на ММА Bulgaria
- 4 място: +6 точки и 10лв. за продукт на ММА Bulgaria
- 5 място: +7 точки към следващата игра
- 6 място: +6 точки към следващата игра
- 7 място: +5 точки към следващата игра
- 8 място: +4 точки към следващата игра
- 9 място: +4 точки към следващата игра
- 10 място: +3 точки към следващата игра
- 11 място: +3 точки към следващата игра
- 12 място: +2 точки към следващата игра
- 13 място: +2 точки към следващата игра
- 14 място: +1 точки към следващата игра
- 15 място: +1 точки към следващата игра
Аватар
JonJones

2     Мнениеот JonJones на 13 Окт 2013, 14:09

!!! ВАЖНО !!!

Скъпи участници,

В UFC 166: Velasquez vs Dos Santos 3, ще бъде приложена за първи път най-новата бонус опция в играта. Бонус опцията е с наименование "Супер трамплин". Тази опция е за всички и автоматично ще удвои сбора точки които ще спечелите от този ивент. Това ще даде възможност на тези които са изостанали да наваксат, както и на лидерите да увеличат преднината си!!!
Аватар
JonJones

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития