Олива ме кефи, макар и да плюе по някои от любимите ми бойци, създава настроение и прави шоу.
КОЙ Е НАЙ-ДРАЗНЕЩИЯ ПОТРЕБИТЕЛ В САЙТА ?
30 мнения • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: КОЙ Е НАЙ-ДРАЗНЕЩИЯ ПОТРЕБИТЕЛ В САЙТА ?
За мен пък някои анонимни потребители са по-дразнещи...
)
Олива ме кефи, макар и да плюе по някои от любимите ми бойци, създава настроение и прави шоу.
-

thekaro - Мнения: 83
Rush, теб защо не те виждам? С тези прогнози дето ги даваш, смятам, че си най-дразнеш за всички участващи в играта 
Шегата на майтап... diaz4e и oliva09 поддържа настроение във форума. Макар и понякога негативно
Но на моменти направо се заливам от смях, така че не бих ги окачествил като дразнещи.
Гласувах за LORDA, по простата причина, че си копира коментарите във фб тук. При това в няколко теми и дори в една тема по няколко пъти
Шегата на майтап... diaz4e и oliva09 поддържа настроение във форума. Макар и понякога негативно
Гласувах за LORDA, по простата причина, че си копира коментарите във фб тук. При това в няколко теми и дори в една тема по няколко пъти
-
Dream
- Град: Варна/Разград/Austin TX
Руш страхотна тема си пуснал
Само дето Диазче и Сикс са профили на един и същи човек и може би трябваше да ги изпишеш като един
Само дето Диазче и Сикс са профили на един и същи човек и може би трябваше да ги изпишеш като един
-

ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
Мога ли да гласувам за себе си? Дразнещ съм и се мразя, за това, че съм толкова красив, интелигентен и харесван от жените.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
- Град: София
Aramis написа:Мога ли да гласувам за себе си? Дразнещ съм и се мразя, за това, че съм толкова красив, интелигентен и харесван от жените.
Ти с тез компютри хептен изтрещя
-

ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
rush написа:Реших и аз да пусна една много забавна анкета която включва наши стари познайници
Моя фаворит е diaz4e, който доста ми похаби нервичките, но сега го няма май, но както виждам има достойни заместници
-
oliva09
- Град: Burgas
Хаха Лорда и Олива се борят за 2-то място, трябва да са еднакви по дебилност, щом са събрали толкова гласове 
-

jamski - Мнения: 251
Относно Арамис - не е дразнещ, той е тъп.
-
Chetniks
- Град: Sofiq
30 мнения • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3