Най-големият сайт за бойни спортове

загуба на мотивация :/

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

загуба на мотивация :/

0     Мнениеот Георги22 на 01 Май 2013, 21:02

Здравейте случвало ли ви се е някога през периода на тренировките да загубите мотивация?
Аз лично сега съм в такъв момент,че съм загубил сякаква мотивация...Преди ходех с 'мерак' на тренировки,но сега от няколко дена на сам не съм много щастлив да ходя на тренировки...
Лично мисля,че загубих мотивация поради това,че правих спаринг с 100 кг на 16 но той е тренирал 6 месеца а аз само 2 пълни и съм 62-3 кг 16 гд. Спаринга от моя страна беше зле и сега просто нямам никаква мотивация.Малко помощ? Случвало ли ви се е и на вас?Знаете ли как да си върна пак мотивацията така да кажа ;д ...
Георги22
Георги22

Град: Село Розино

Re: загуба на мотивация :/

0     Мнениеот KCD2 на 02 Май 2013, 01:33

Георги22 написа:Здравейте случвало ли ви се е някога през периода на тренировките да загубите мотивация?
Аз лично сега съм в такъв момент,че съм загубил сякаква мотивация...Преди ходех с 'мерак' на тренировки,но сега от няколко дена на сам не съм много щастлив да ходя на тренировки...
Лично мисля,че загубих мотивация поради това,че правих спаринг с 100 кг на 16 но той е тренирал 6 месеца а аз само 2 пълни и съм 62-3 кг 16 гд. Спаринга от моя страна беше зле и сега просто нямам никаква мотивация.Малко помощ? Случвало ли ви се е и на вас?Знаете ли как да си върна пак мотивацията така да кажа ;д ...

Стой си в категорията де...или ако ще се мяташ на по тежки гледай да не са с повече от 10 кила над теб... ;d
Аватар
KCD2

0     Мнениеот Георги22 на 02 Май 2013, 18:05

KCD2 написа:
Георги22 написа:Здравейте случвало ли ви се е някога през периода на тренировките да загубите мотивация?

Стой си в категорията де...или ако ще се мяташ на по тежки гледай да не са с повече от 10 кила над теб... ;d

Е то това не зависи от мен тренера като каже завъртете се всички на спаринг то има 3 ма само в моята категория в залата и само един от тях може да ме бие (тоест е доста по добър от мен) с другите двама сме г/д на едно ниво...
Георги22
Георги22

0     Мнениеот rck8888 на 04 Май 2013, 21:26

Ами пробвай се да говориш с треньора си да не те пуска с момчета, които са в много над категорията ти. Иначе за мотивацията - не мисля, че е редно да се плашиш от този неуспешен спаринг. Все пак и ти самия казваш, че в твоята категория сте повечето на едно ниво. Като мотивация трябва да те води това да задобряваш, желанието за напредък. И на мен ми се е случвало след неуспешни спаринги да съм обезсърчен, но съм се мотивирал от желанието си да стана по-добър и при следващ спаринг с този човек да се представя по-добре.
rck8888
rck8888

0     Мнениеот jamski на 05 Май 2013, 04:58

Ами значи няма мотивация и демотивация, ходиш блъскаш без значение килограми размери болка емоции и така всеки ден до зимата.И после един ден като се погледнеш в огледалото ще видиш как количествените натрупвания водят до качествени изменения. ;)
Аватар
jamski

0     Мнениеот Георги22 на 05 Май 2013, 09:15

Благодаря на всички за отговорите :) Пожелавам ви весели празници :)
Георги22
Георги22

0     Мнениеот fun4me на 16 Май 2013, 01:25

Да , аз днес съм така :( правих бокс с 1 момче и ме удари доста силно(сцепи ми устната), само заради този удар ми се струва супер кофти тренировката, не ме боли устната(майната и) , но ме е яд , че ме удари...хем разбирам, че не може без да не ме удрят(случва се рядко само тренера и още 2 момчета успяват по -често)хем ми е криво за станалото !!!
Аватар
fun4me

Град: Стара Загора

0     Мнениеот MartOh на 16 Май 2013, 18:13

Аз винаги играя с по-тежки, просто защото рядко има някой на мойте кила (65-70 кг). Да ви кажа и аз в началото имах проблем с понасяне на удари, но истината е, че без да ви удрят няма да се научите никога. Зависи какви цели сте си поставили, мойте са да науча стойката перфектно и съответно плащам нужната цена, понасям удари, преглъщам страха и вървя напред, успех.
Аватар
MartOh

Град: София

0     Мнениеот EDDIX на 17 Май 2013, 11:37

Господи .И аз и тренйора ми точнотова се оплаквахме че напоследък губим мотивация.
НО СЛЕД 7,8 ГОДИНИ ТРЕНИРОВКИ. АКО губищ мотивация след 1 лош спаринг и на 3та тренировка.Да те видя след първите 2,3 изгубени срещи.Всеки ,аиде 90% губят първите си срещи,или като изядеш някой хайкик и оплискац цялата зала с кръвта ти.
По добре НЕ тренирай или поне не боен спорт.Истината ,е че шампионите в К-1 ,ММА ,на стедион лумпини.Не са най-добрите атлети, НЕ са най-талантливите.А са хората с най яка психика и воля.
Всеки може да побеждава.Но истинските мъже са тези които се изправят след загубата ,и се връщат по силни.
Аватар
EDDIX

0     Мнениеот MartOh на 26 Юни 2013, 12:57

Едикс е прав, трябва си доста луда психика и воля, за да станеш добър в стойка. Особено, ако тръгнеш и пари да изкарваш или да ходиш по съзтезания, но все пак трябва да си определиш приоритетите, аз лично съм изгубил интерес към всичко останало, освен към този тип спорт.
Аватар
MartOh

Град: София

Назад към Общи дискусии