БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Ми не знам, ако ти тренираш, за да ходиш и да се пънеш по кръчмите или в масови мелета, си е твой проблем. Хората в днешно време не тренират, за да влизат в конфликти, щото конфликтите отдавна не се решават с голи ръце. Да ти давам ли примери с един наш шампион, дето едва прескочи трапа след кръчмарска битка? Тренирай за здраве, за сила, за форма, за удоволствие. Ако толкова искаш да да влизаш в реален бой, иди на някой мач левски-цска да ти спукат главата с тръба, или влез в затвора- там обаче може и нещо друго да ти спукат. Аман от глупости и биткажии!
-
- Град: Sofia
Няма мъже вече,само жени
-
- Град: Стара Загора
berserker написа:Абсолютно вярно! Борбата затова е борба- защото бори всичко- от отверки, до калашници! А на пича с четнически гащи ще му върна въпроса така- колко боя или борби има срещу хора с ножове? Преброй си ги и може да си говорим. Не знам какво друго да ти кажа, щом написаното по-горе не го разбираш.
Имам доста улични битки, но срещу хора с нож или отверка не съм се бил. Тоест нож и отверка се случват много-много рядко. Борбата не помага срещу тези оръжия, но и никоя друга техника не дава ефективна защита от тях.
Та колко пъти си се бил на улицата а ? Май николко а ?
-
- Град: Sofiq
Бил съм се, когато съм бил дете. Боя на тренировки не го броя. Като пораснах, не ми се е налагало. Едно- защото не съм търсил сам конфликти и второ- защото имам законно притежаван пистолет, понеже работата ми го изисква. Да ти кажа честно, когато носиш огнестрелно оръжие, си много по-отговорен. И през ум не ти минава да ходиш да си търсиш проблеми или да се връзваш на малоумници. Знаеш, че извадиш ли оръжието- ще го ползваш, трябва да го използваш, а това води до много, много неприятни последици. И не знам как, но нямам проблеми с други хора. Никой не идва да ме бие, а и на мен принципно не ми се е налагало да бия някого. Т.е. ако си идиот и си търсиш проблемите, ще ги намериш и не се знае какво още ще намериш. Ако си нормален пораснал човек и не те бие сачмата- трябва наистина да се случи нещо много екстремално, за да влезеш в уличен бой. Не знам ти точно какъв си, но явно или си подбираш да биеш по-слаби и безопасни хора, или имаш невероятен късмет в безбройните си "битки". Какъвто и да си, късметът няма да е с винаги теб.
-
chetniks-a е мишока,не му се връзвайте на глупостите.
-
Qk - Мнения: 161
мишока се върти из форумите на ротационен принцип, но е толкова прост милия, че от 1вия пост веднага си личи кой е 

-
nhikolla - Мнения: 136
- Град: София
Предлагам пак да спрем да постваме в темата, преди да сме му дали храна и да е пуснал корени.
-
kuzman - Мнения: 147
Хайде всички задружно да игнорираме Мишока хахахахах
-
Qk написа:chetniks-a е мишока,не му се връзвайте на глупостите.
Според мен мишока е четника

-
- Град: Sofiq