Най-големият сайт за бойни спортове

Кои ще са победителите в двете главни срещи на UFC 158 ?

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Кои ще излязат победители от UFC 158 ?

Анкетата свършва на 19 Мар 2013, 22:05

ГСП и Кондит
12
52%
ГСП и Хендрикс
8
34%
Диаз и Кондит
2
8%
Диаз и Хендрикс
1
4%

Общо гласове : 23

Кои ще са победителите в двете главни срещи на UFC 158 ?

1     Мнениеот JonJones на 14 Мар 2013, 22:05

ГСП и Кондит победители със съдийско решение ;)
Аватар
JonJones

Град: Бургас

Re: Кои ще са победителите в двете главни срещи на UFC 158 ?

0     Мнениеот kuzman на 15 Мар 2013, 08:47

Гледайки пресконференцията останах с идеята, че GSP е доста гневен на Diaz и това създава два въпроса:
Дали GSP ще успее да остане спокоен и да ползва плана, който онзи "прекрасен стратег" Грег Джаксън му е съставил и дали няма да видим нов нокаут тип Мат Сера, но този път нанесен от Diaz.
В този мач, не мисля, че решаващото ще е борбата на GSP или жиу-жицуто на Diaz, а дали GSP ще си изтърве нервите.
Що се отнася до Condit и Hendricks - ще заложа на Hendricks посредством кроше тип Фьодор срещу Арловски :DD
Аватар
kuzman

Град: Sofia

Re: Кои ще са победителите в двете главни срещи на UFC 158 ?

0     Мнениеот Stark на 15 Мар 2013, 11:12

Аз пък мисля ,че точно борбата на ГСП ще реши този мач....Шампиона трябва да е луд за да стои цял мач с Диаз в стойка ,просто е прекалено опасен.Затова мисля,че мача ще протече по следния начин.Не повече от 2 мин на Рунд ще се играе в стойка като ГСП ще игра с основно прави удари едва ли ще има кой знае какви размени накъде по средата на рунда ще сваля Диаз на земята и ще доминира до края....ако успее да го довърши ще е добре ...ама на дали :) Колкото до Кондит вс Хендрикс....мисля че Джони прекалено много мисли за мач за титлата и изобщо не осъзнава колко е добър Кондит и това ще му изиграе много много лоша шега
Болката е слабост която напуска тялото!
Stark
Stark

Град: Sofia

Назад към ММА турнири и събития