Проблема на българските мма бойци
35 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Проблема на българските мма бойци
Има достатъчно добри кондиционни треньори в България ама още не се сеща някой да се обръща към тях.Най добрия за мен е Милко Георгиев от SpiderSport. Бойните спортове не са само техника и сила....
-
шамари написа:Андерсон Силва като се бие, кого представлява?
Като завърши мач на кого благодари?
Руските състезатели с какво се надъхват?
ВСЕКИ състезател представя държавата си на международни изяви, без значение частни организации или световни първенства.
И ЮФЦ, и Белатор се водят световни първенства, между другото...
За кардиото:
ОК, значи всеки който тръгне агресивно ще завърши мача в първия рунд?
Ами какво става ако не успее?
Треньорския щаб предвидил ли е подобно развитие?
Тренирали ли са за този вариант?
Ако кристиано роналдо пропусне дузпа какво си милиш, португалците са адски слаби футболисти, срам за португалия, така ли? по същия начин и никой американец не си казва, България е много зле, когато падне стъки...примерно. Както и да е, не ми се спори за това, представляват БГ но до една степен, подготовката им не е работа на министерството на младежта и спорта защото не са национални състезатели. А за издържливостта, според мен треньорите им са наясно когато правят стратегия за мача, че ако мине средата на 2ри рунд, мача е загубен, вината е в тях, поне аз така го виждам, едва ли живеят в заблуда че техния човек може да изкара 3 рунда и да бие с дисижън.
-
nhikolla - Мнения: 136
- Град: София
nhikolla написа:шамари написа:Андерсон Силва като се бие, кого представлява?
Като завърши мач на кого благодари?
Руските състезатели с какво се надъхват?
ВСЕКИ състезател представя държавата си на международни изяви, без значение частни организации или световни първенства.
И ЮФЦ, и Белатор се водят световни първенства, между другото...
За кардиото:
ОК, значи всеки който тръгне агресивно ще завърши мача в първия рунд?
Ами какво става ако не успее?
Треньорския щаб предвидил ли е подобно развитие?
Тренирали ли са за този вариант?
Ако кристиано роналдо пропусне дузпа какво си милиш, португалците са адски слаби футболисти, срам за португалия, така ли? по същия начин и никой американец не си казва, България е много зле, когато падне стъки...примерно. Както и да е, не ми се спори за това, представляват БГ но до една степен, подготовката им не е работа на министерството на младежта и спорта защото не са национални състезатели. А за издържливостта, според мен треньорите им са наясно когато правят стратегия за мача, че ако мине средата на 2ри рунд, мача е загубен, вината е в тях, поне аз така го виждам, едва ли живеят в заблуда че техния човек може да изкара 3 рунда и да бие с дисижън.
Професионалните боксьори също не се подготвят с държавни средства, значи според теб не представят държавата, така ли?
Питай Кубрат за мнението му тогава!
Ако на Андерсън Силва треньорите му изчисляваха мачовете по 1-2 рунда, отдавна щеше Сонен да е шампион!
Същото е и при всички бойни спортове- като не можеш да биеш с нокаут/ събмишън, търсиш доминация.
Ако състезателя не е подготвен да изкара всички рундове, какво изобщо прави в клетката?
-
- Град: надалеко
Не знам защо изобщо спорите като положението е абсолютно ясно на почти всички.Човека ви го каза няколко пъти...Тренирал съм доста и познавам ММА бойци така че ще рискувам и ще коментирам.В момента в България е модерно да си ММА боец или какъвто и да е боец,ходим представляваме се наляво надясно имаме си тука няква измислена организация в която половината мачове са наредени ,докарваме някакви палячовци от Сърбия примерно и трупаме победи ама на хартия...не се отнасяме достатъчно сериозно с тренировъчния процес и това е проблем...не зная защо изобщо стравняваме УФС бойците с нашите като те тренират по 6 часа на ден!!!!! Кой Български боец тренира по 6 часа на ден ?Кой?И после се чудим къде е проблема..Друг е въпроса ,че наистина реалността ни е такава,че трябва да работим и нещо друго не можем да живеем само от ММА
Имаме няколко момчета който имат талант и средсва да стане нещо от тях ама трябва да забравят Син Сити и Преслава и да живеят в залата...там се става боец ...там се става мъж ...там се става шампион.Трябва да се ходи на лагери в чужбина и да се тренира с наистина класни бойци не може да тренираш с едни и същи хора и да очакваш да просперираш
и най-важното смятам ,че всеки трениращ боен спорт го знае ,но ще го кажа....влезеш ли в залата оставяш егото навън!

Болката е слабост която напуска тялото!
-
- Град: Sofia
35 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към ММА турнири и събития