Проблема на българските мма бойци
35 мнения • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Проблем на българските мма бойци
Големите бойци се съдират от тренировки,нашите-НЕ 

-
- Град: Панагюрище
Откаде вадиш изводи че нашете не си късът гъза от тренировки,ти съмия тренираш ли?
-
- Град: Стара Загора
VAm написа:Откаде вадиш изводи че нашете не си късът гъза от тренировки,ти съмия тренираш ли?
Да,но не ММА...Ако примерно Стъки тичаше по 10 км на ден едва ли въздуха щеше да му свърши още 2 pунд...За разлика от топ бойците,които го правят.Не вярвам чуждите бойци да са чак толкова по-добри от нашите просто ей така,без причина.
-
- Град: Панагюрище
Мисля че това е още една бесмислена тема,която не може да се дискутира,това някакви хора почват да коментират неща който не разбират и даже не са влизали в такава зала,че чак и знаят как тренират нашите най-добри бойци,че чак и дават съвети как да тренират,без да е компетентен,просто трябва да се сложи някакъв контрол вече.
-
Работата е в това,че на бойците от УФЦ им е осигурено всичко и не им се налага да работят по 12 часа,да се чудят откъде да вземат пари.Те просто работят това-да бъдат бойци от УФЦ.И в никакъв случай не мисля,че ако на някой на боец му се наливат толкова пари,той няма да стане на това ниво.Не мислете,че другите са повече от нас.Просто нещата са поставени под друг ъгъл.
-
- Град: Пловдив
Аз имам наблюдения,и мога да твърдя че класните ни бойци се занимават само ММА
-
Темата не е безмислена напротив....нашите имат проблем всичките се задъхват прекалено много за Багата не съм сигурен но другите направо им спира въздуха и това си е факт. Да тичаш по 10 км на ден не е толкова трудно не ти трябват пари или нещо такова но и не мисля че само това ще им помогне.Може би другите взимат по-добра химия ?
-
jamski - Мнения: 251
Може би просто нашите бойци наблягат повече на мускулната маса и силата от колкото на издържливостта. Просто днешните бойците в България олицетворяват един мутренски персонаж. Гледат да изглеждата нацепени да вдъхват респект на 15 годишните лапета и да забият някоя дискотечна фея или по-позната ни като българска кифла. С "две думи" не го правят за спорта!!!
Давам веднага един пример с Любо Симеонов. На последния си мач едвам не припадна от недостиг на въздух, ама виж к'ви мускули има
.
Това е просто един мой възглед и искам да знаете, че не слагам всички под общ знаменател, пък и не следя отблизо българските мма бойци така че може да греша.
Давам веднага един пример с Любо Симеонов. На последния си мач едвам не припадна от недостиг на въздух, ама виж к'ви мускули има

Това е просто един мой възглед и искам да знаете, че не слагам всички под общ знаменател, пък и не следя отблизо българските мма бойци така че може да греша.
-
- Град: Кърджали
VaM защо мислиш че темата е безсмислена? Аз тренирам мма и искам да разбера защо така се получава и ако някой е запознат с методите им на тренировка преди състезания да напише нещо по въпроса. За да се разбере от къде идват тези проблеми. Това не се случва с един или двама български бойци, а с почти всички.
И Багата сме виждали как в края на 2ри рунд започва да държи ръцете долу и да диша тежко.
И Багата сме виждали как в края на 2ри рунд започва да държи ръцете долу и да диша тежко.
-
mmagringo - Мнения: 140
- Град: София
35 мнения • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към ММА турнири и събития