Проблем с гумата за уста
10 мнения • Страница 1 от 1
Re: Проблем с гумата за уста
Та първия ми въпрос е мога ли да се задава с гума за уста...? Вторият е трябва ли да е влязла в зъбите и да стои мирно там без да пада ..? Третия колко трябва да е голяма може ли да стърчи извън устата ?
-
jamski - Мнения: 251
Мина ли през процедурата с врялата вода, че да ти напасне на зъбите ?
-
kuzman - Мнения: 147
- Град: Sofia
kuzman написа:Мина ли през процедурата с врялата вода, че да ти напасне на зъбите ?
Ако го направиш ще можеш и да говориш с нея без да пада,даже се чудя как си я носил така.
-
- Град: София
Инструкциите за правене на гумата за уста ги има описани и в този продукт.
https://mma.bg/cart/bad-boy-protektor-za-usta
Тя е стандартна инструкция и важи за всички гуми...
Не знам как си я носил така, без да я направиш, като хората
https://mma.bg/cart/bad-boy-protektor-za-usta
Тя е стандартна инструкция и важи за всички гуми...
Не знам как си я носил така, без да я направиш, като хората

-
Благодаря за норманите отговори въпреки ненормалните ми въпроси. Имах две гуми и двете не можах да ги напстна много много и ми падаха непрекъснато неведнъж имах усещането че се дава много често играх без гуми което не беше много хитро от моя страна.Скъпата гума от Англия я варих 3 пъти и пак не се получи.Сега ще си взема от сайта най-скъпата и хубава гума защото съм на мнение гумата е по-важна от протекторите и дано стане.Все пак да съм сигурен че всичко е наред като се поставя гумата тя трябва да е в зъбите да не се мърда и да не пада нали ?
-
jamski - Мнения: 251
jamski написа:Благодаря за норманите отговори въпреки ненормалните ми въпроси. Имах две гуми и двете не можах да ги напстна много много и ми падаха непрекъснато неведнъж имах усещането че се дава много често играх без гуми което не беше много хитро от моя страна.Скъпата гума от Англия я варих 3 пъти и пак не се получи.Сега ще си взема от сайта най-скъпата и хубава гума защото съм на мнение гумата е по-важна от протекторите и дано стане.Все пак да съм сигурен че всичко е наред като се поставя гумата тя трябва да е в зъбите да не се мърда и да не пада нали ?
След като я извадиш от врялата вода, я топваш за секундА буквално в студена взимаш я и .. наместваш в устата, трябва леко с натиск на пръстите да натискаш към венците и зъбите без да е грубо и да натискаш с езика и непцето отзад, после трябва водата останала между гумата и зъбите, докато я наместваш да "измучеш" един вид ..., ще се справиш

-
Предполагам че ползваш единична,вземи си двойна с отвор за въздух и няма да имаш проблеми
-
- Град: русе
Двойната пречи на дишането повече
-
На мен треньорът ми показа как се изварява гумата,само стиснах със зъби и тя се намести.
Направи това което ти обясни Skoidats и си готов
"След като я извадиш от врялата вода, я топваш за секундА буквално в студена взимаш я и .. наместваш в устата, трябва леко с натиск на пръстите да натискаш към венците и зъбите без да е грубо и да натискаш с езика и непцето отзад, после трябва водата останала между гумата и зъбите, докато я наместваш да "измучеш" един вид ..., ще се справиш
"

Направи това което ти обясни Skoidats и си готов

"След като я извадиш от врялата вода, я топваш за секундА буквално в студена взимаш я и .. наместваш в устата, трябва леко с натиск на пръстите да натискаш към венците и зъбите без да е грубо и да натискаш с езика и непцето отзад, после трябва водата останала между гумата и зъбите, докато я наместваш да "измучеш" един вид ..., ще се справиш

-
Никола11 - Мнения: 2
- Град: Пловдив
10 мнения • Страница 1 от 1