Най-големият сайт за бойни спортове

Проблем с гумата за уста

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Проблем с гумата за уста

0     Мнениеот jamski на 03 Яну 2013, 02:30

Здравейте купих си гума за уста като бях в Англия стуваше 50 лв и е много качествена от някакви материали направена които са като армортисьори триплатсови и като получавах удари дори не усещах болка от нея но имам проблем че е доста голяма и ми излиза от устата и ми пада (мърда се) Опитах се да я закрепя за зъбите си но пак пада и ме е страх че ще се задавя...,плюс че не мога да говоря
Аватар
jamski

Re: Проблем с гумата за уста

0     Мнениеот jamski на 03 Яну 2013, 02:37

Та първия ми въпрос е мога ли да се задава с гума за уста...? Вторият е трябва ли да е влязла в зъбите и да стои мирно там без да пада ..? Третия колко трябва да е голяма може ли да стърчи извън устата ?
Аватар
jamski

0     Мнениеот kuzman на 03 Яну 2013, 09:43

Мина ли през процедурата с врялата вода, че да ти напасне на зъбите ?
Аватар
kuzman

Град: Sofia

0     Мнениеот unearth на 03 Яну 2013, 13:35

kuzman написа:Мина ли през процедурата с врялата вода, че да ти напасне на зъбите ?

Ако го направиш ще можеш и да говориш с нея без да пада,даже се чудя как си я носил така.
unearth
unearth

Град: София

0     Мнениеот Skoidats на 03 Яну 2013, 15:14

Инструкциите за правене на гумата за уста ги има описани и в този продукт.

https://mma.bg/cart/bad-boy-protektor-za-usta

Тя е стандартна инструкция и важи за всички гуми...

Не знам как си я носил така, без да я направиш, като хората :)
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот jamski на 04 Яну 2013, 03:58

Благодаря за норманите отговори въпреки ненормалните ми въпроси. Имах две гуми и двете не можах да ги напстна много много и ми падаха непрекъснато неведнъж имах усещането че се дава много често играх без гуми което не беше много хитро от моя страна.Скъпата гума от Англия я варих 3 пъти и пак не се получи.Сега ще си взема от сайта най-скъпата и хубава гума защото съм на мнение гумата е по-важна от протекторите и дано стане.Все пак да съм сигурен че всичко е наред като се поставя гумата тя трябва да е в зъбите да не се мърда и да не пада нали ?
Аватар
jamski

0     Мнениеот Skoidats на 04 Яну 2013, 09:16

jamski написа:Благодаря за норманите отговори въпреки ненормалните ми въпроси. Имах две гуми и двете не можах да ги напстна много много и ми падаха непрекъснато неведнъж имах усещането че се дава много често играх без гуми което не беше много хитро от моя страна.Скъпата гума от Англия я варих 3 пъти и пак не се получи.Сега ще си взема от сайта най-скъпата и хубава гума защото съм на мнение гумата е по-важна от протекторите и дано стане.Все пак да съм сигурен че всичко е наред като се поставя гумата тя трябва да е в зъбите да не се мърда и да не пада нали ?

След като я извадиш от врялата вода, я топваш за секундА буквално в студена взимаш я и .. наместваш в устата, трябва леко с натиск на пръстите да натискаш към венците и зъбите без да е грубо и да натискаш с езика и непцето отзад, после трябва водата останала между гумата и зъбите, докато я наместваш да "измучеш" един вид ..., ще се справиш :)
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот ROBOTA на 23 Яну 2013, 12:13

Предполагам че ползваш единична,вземи си двойна с отвор за въздух и няма да имаш проблеми
ROBOTA
ROBOTA

Град: русе

0     Мнениеот Guilty на 23 Яну 2013, 13:47

Двойната пречи на дишането повече
Guilty
Guilty

0     Мнениеот Никола11 на 30 Яну 2013, 19:24

На мен треньорът ми показа как се изварява гумата,само стиснах със зъби и тя се намести. :D
Направи това което ти обясни Skoidats и си готов :)
"След като я извадиш от врялата вода, я топваш за секундА буквално в студена взимаш я и .. наместваш в устата, трябва леко с натиск на пръстите да натискаш към венците и зъбите без да е грубо и да натискаш с езика и непцето отзад, после трябва водата останала между гумата и зъбите, докато я наместваш да "измучеш" един вид ..., ще се справиш :)"
Аватар
Никола11

Град: Пловдив

Назад към Бокс и кик-бокс