Най-големият сайт за бойни спортове

КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА

0     Мнениеот JonJones на 16 Дек 2012, 17:34

Покрай тази игра, научаваме по нещичко за бойците. Има бойци, които само сме ги чували и нищо не знаем за тях и като започнем да правим прогнози, започваме малко или много да ги разучаваме и да научаваме по нещичко за тях. ;)

В настоящата игра, битката за челните места ще бъде люта, но за жалост аз изостанах много и по всяка вероятност този път няма да съм сред водещите. Но все пак има време и ще се опитам да настигна лидерите :(
Аватар
JonJones

Град: Бургас

0     Мнениеот Dream на 16 Дек 2012, 18:27

Всичко в десетката имаме шанс да завършим на 1-во място. Дори и тези, които са по-назад. Има още 8 състезания до UFC 158 т.е. до края на играта ще са 10-11. Могат да се спечелят доста точки, така че не се отказвайте. Всеки има шанс, ако не за 1-вото място(което е за мен :D) то поне в 3-ката.
Колкото до бойците, тея от предварителната част в дадено издание, най-много ме прецакват :D Гледам двубои, статистики и все не мога да позная :D С главните срещи се справям много по-добре.

JJ и лудия се представят доста под възможностите си. Стягайте се, особено лудия, че нема с кой се дракаме :D
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

0     Мнениеот ludvefira на 16 Дек 2012, 23:02

Аз съм доволен от представянето си. За мен да съм преди Диазче е достатъчна награда, така, че не ме мислете :)
Е... понеже ме стяга шапката до края на играта ще "набия" Арамис и Огито ей така за самочувствие. А Дрим няма да го бия защото той към края на играта сам ще се погрижи да заеме място след мен.... Един вид не му е удобно да се представи по-добре от мен :))))
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот goldenglory на 17 Дек 2012, 20:19

На някой дават ли му се 7-8т. :DD
Аватар
goldenglory

Град: Хасково

0     Мнениеот ogstyle на 17 Дек 2012, 23:09

Срам... срааам от 1ви - 4ти ... Ако и лудото брато ме мине ще се пробвам в кърлинга :DD
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

0     Мнениеот ludvefira на 17 Дек 2012, 23:42

Мен пък ми е много тъпо като водя пред Арамис само с една точка. Ето стоя си и разсъждавам и наистина вярвам, че трябваше да съм поне с 12 точки пред него, а Огито изобщо не трябваше да го познавам :DD
Дрийм и той ебахти изрода - много амбициозен мръсника му с мръсник. Нямам търпение да дойде края на играта, защото зная, че скромността ми ще бъде изправена пред изпитание и няма как.... - ще трябва да заема челно място в класирането :DD
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот Aramis на 18 Дек 2012, 00:00

Ама дали като ги пишете тези работи си вярвате?
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот Dream на 18 Дек 2012, 04:35

Какво значение има? Темата ще бъде много "суха" ако няма такива коментари :) Важното е шоу да става.
Dream
Dream

0     Мнениеот Dream на 27 Дек 2012, 16:23

Нещо не мога да намеря темата "UFC ИГРА С НАГРАДИ". Май имаше правило, че прогнозите не могат да се редактират или греша?
Dream
Dream

0     Мнениеот JonJones на 27 Дек 2012, 19:13

НОВА UFC ИГРА 151-160 !!! е темата с правилата.....
.......и едното от тях е:
! При променяне на прогнозата от потребителя в последствие, тя става невалидна и се анулира

-Shergo68 e променил прогнозите си и независимо колко точки ще събере, те няма да бъдат добавени към актива му.
Аватар
JonJones

Град: Бургас

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития