Най-големият сайт за бойни спортове

Истинската същност на източните бойни изкуства !!!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Истинската същност на източните бойни изкуства !!!

0     Мнениеот haidut на 10 Дек 2012, 14:02

Unscarred написа:Момче , само ще ти кажа , че прекаляваш с филмите от Hollywod !!! :D:D:D

Aз не съм момче от 20г. насам.
Защо според тебе прекалявам с филмите? Би ли се обосновал ?
haidut
haidut

Град: София - Горна баня

0     Мнениеот nhikolla на 10 Дек 2012, 18:43

haidut написа:
Unscarred написа:Момче , само ще ти кажа , че прекаляваш с филмите от Hollywod !!! :D:D:D

момче си, като се излъже жена да спи с тебе ще станеш мъж :D а, дотогава остави брус лий намира.
Аватар
nhikolla

Град: София

0     Мнениеот haidut на 10 Дек 2012, 18:58

nhikolla написа:
haidut написа:

момче си, като се излъже жена да спи с тебе ще станеш мъж :D а, дотогава остави брус лий намира.

Нека пишеме по темата. За Брус Лий казват че всъщност се е самоубил - доста неприятно.
haidut
haidut

0     Мнениеот Unscarred на 10 Дек 2012, 19:56

Замълчи просто!!! С последното си изкаване доказа колко си ограничен,неинформиран и що за хейтър си. Говориш с доводи само от Американси екшън филми :Д:Д Ти си най-великия анимационен герой!! Отивай да си четеш житиетата и да правиш суплекси на бабите.
Аватар
Unscarred

0     Мнениеот haidut на 10 Дек 2012, 22:24

Unscarred написа:Замълчи просто!!! С последното си изкаване доказа колко си ограничен,неинформиран и що за хейтър си. Говориш с доводи само от Американси екшън филми :Д:Д Ти си най-великия анимационен герой!! Отивай да си четеш житиетата и да правиш суплекси на бабите.

На кого говориш бе ? Ти да не си ненормален ? Какви суплеси, какви жития и баби те гонят.
Да не пишеш в пияно състояние?
haidut
haidut

0     Мнениеот Unscarred на 10 Дек 2012, 22:52

Айде.. айде :Д Плъхотрон смешен.. ако си мислиш , че си заблудил някой си в грешка :Д:Д Поне на всички вече ни е ясно , че си сериозно болен от раздвоение на личността. Сам със себе си водиш борба за и против източните бойни изкуства. А бе пълен хахооо :Д Пий малко светена вода и си лягай.

" Замълчи просто!!! С последното си изкаване доказа колко си ограничен,неинформиран и що за хейтър си. Говориш с доводи само от Американси екшън филми :Д:Д "

Нищо няма да кажеш относно това ?! Кажи ми как по-точно се е самоубил , защото изглежда знаеш много ?!
Аватар
Unscarred

0     Мнениеот haidut на 11 Дек 2012, 10:35

Unscarred написа:Айде.. айде :Д Плъхотрон смешен.. ако си мислиш , че си заблудил някой си в грешка :Д:Д Поне на всички вече ни е ясно , че си сериозно болен от раздвоение на личността. Сам със себе си водиш борба за и против източните бойни изкуства. А бе пълен хахооо :Д Пий малко светена вода и си лягай.

" Замълчи просто!!! С последното си изкаване доказа колко си ограничен,неинформиран и що за хейтър си. Говориш с доводи само от Американси екшън филми :Д:Д "

Нищо няма да кажеш относно това ?! Кажи ми как по-точно се е самоубил , защото изглежда знаеш много ?!

Пак взе да ме бъркаш с някой друг, ама както и да е ! От както няма пари за здравоопазване лудите са на свобода.
Кажи ни ти как се е самоубил. Мене какво ме интересуват подробностите? Не смятам да му подръжавам.
п.п. пий си редовно хапчетата.
haidut
haidut

0     Мнениеот Unscarred на 12 Дек 2012, 13:19

Идиот!!!! Да съм те питал интересува ли те ? Аз искам да знам как се е самоубил. Нямам какво да кажа , защото ти твърдиш това и искам да разбера как е станало. А за хапчетата ти мен не ме мисли , ами виж себе си. Имаш сериозни проблеми момче и ти трябва помощ от специалист. Все още тайно се надявам да си на 16 ,защото един възрастен човек не би се държал така.
Аватар
Unscarred

0     Мнениеот haidut на 12 Дек 2012, 19:29

Unscarred написа:Идиот!!!! Да съм те питал интересува ли те ? Аз искам да знам как се е самоубил. Нямам какво да кажа , защото ти твърдиш това и искам да разбера как е станало. А за хапчетата ти мен не ме мисли , ами виж себе си. Имаш сериозни проблеми момче и ти трябва помощ от специалист. Все още тайно се надявам да си на 16 ,защото един възрастен човек не би се държал така.

давай го по-полека а ? Да не си мислиш че си ми някакъв началник а ? Надявам се да не си над 15г. защото иначе имаш сериозен прихиятричен проблем.
haidut
haidut

0     Мнениеот nerozavar на 12 Дек 2012, 19:36

Проблем се явява това, че всеки човек си има свой стил на писане и затова е лесно да
разбереш кой се крие зад даден ник. Имаше един беше халипи после не знам си какъв и всеки път го разконспирираха.
nerozavar
nerozavar

Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии