Най-големият сайт за бойни спортове

Истинската същност на източните бойни изкуства !!!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Истинската същност на източните бойни изкуства !!!

0     Мнениеот Aramis на 08 Дек 2012, 20:07

haidut написа:Да ви кажа не вярвам и в гениалноста на Брус Лий. Те го изкараха свръх-човек.

Да бе, знаем, че не вярваш Мишмиш.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот haidut на 08 Дек 2012, 20:20

Aramis написа:
haidut написа:Да ви кажа не вярвам и в гениалноста на Брус Лий. Те го изкараха свръх-човек.

Да бе, знаем, че не вярваш Мишмиш.
Престани да ме занимаваш с личните си обсебвания. Ако ти липсва Мишок иди във форумите в които пише.
Не вярвам човек допуснал да го снимат в доста крайно евтини филми да е свръх-човек.
haidut
haidut

Град: София - Горна баня

0     Мнениеот dkp на 08 Дек 2012, 21:04

Пак ли ?
dkp
dkp

0     Мнениеот VAm на 08 Дек 2012, 23:13

Че кой казва че е свръх човек,пойнтересувай се първо,той просто допренася за нова ера във филмите,тренирал е много и всичко,просто е имал много хъс,бойните изкуства са живота му,иначе мисля че не е участвал в някакви двубой,такаче защо да е бил свръх човек
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот dkp на 09 Дек 2012, 02:45

Като се зсговорихме за Брус Лий ето на тоя клип е машина http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=BG
dkp
dkp

0     Мнениеот haidut на 09 Дек 2012, 21:53

VAm написа:,иначе мисля че не е участвал в някакви двубой

Ето това ми хареса. Ако не е участвал в сериозни двубои защо да смятаме че е толкова добър, колкото го показват филмите ?
haidut
haidut

0     Мнениеот VAm на 09 Дек 2012, 23:19

Има две филмчета по нешънъл или по дискавари,нови за Брус ли,и дават много информация за него,естествено че са престрастни,но ти сам може да си извадиш изводи,за мен Брус ли е МАШИНА lol просто е тренирал постояно,има няколко специфични номера,примерно удара от 1 инч,какво ще кажете за него,и правенето на лицеви опори на една ръка и само на два пръста.
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот haidut на 10 Дек 2012, 11:19

VAm написа:Има две филмчета по нешънъл или по дискавари,нови за Брус ли,и дават много информация за него,естествено че са престрастни,но ти сам може да си извадиш изводи,за мен Брус ли е МАШИНА lol просто е тренирал постояно,има няколко специфични номера,примерно удара от 1 инч,какво ще кажете за него,и правенето на лицеви опори на една ръка и само на два пръста.

Брус Лий наистина е бил доста съвършен . От това което съм гледал с него се виждат доста добри неща. Но какво правиме, ако не сме така съвършени, като него ? Тоест стилът му не е практичен.
Колкото до лицеви опори на два пръста и една ръка - много хора ги правят. Дори аз на времето също съм ги правел, но спрях понеже не виждах реална полза от това, а и надебелях.
Не ми харесва внушението че за ИБИ трябва непременно да се медитира. С. Сегал редовно го дават да медитира в филмите с него. Не може ли без тези медитации.
haidut
haidut

0     Мнениеот nhikolla на 10 Дек 2012, 13:13

haidut написа:
VAm написа:Има две филмчета по нешънъл или по дискавари,нови за Брус ли,и дават много информация за него,естествено че са престрастни,но ти сам може да си извадиш изводи,за мен Брус ли е МАШИНА lol просто е тренирал постояно,има няколко специфични номера,примерно удара от 1 инч,какво ще кажете за него,и правенето на лицеви опори на една ръка и само на два пръста.

Брус Лий наистина е бил доста съвършен . От това което съм гледал с него се виждат доста добри неща. Но какво правиме, ако не сме така съвършени, като него ? Тоест стилът му не е практичен.
Колкото до лицеви опори на два пръста и една ръка - много хора ги правят. Дори аз на времето също съм ги правел, но спрях понеже не виждах реална полза от това, а и надебелях.
Не ми харесва внушението че за ИБИ трябва непременно да се медитира. С. Сегал редовно го дават да медитира в филмите с него. Не може ли без тези медитации.

мишоците живеят в дупки, марш веднага в твоята и не излизай, какво ти е направил брус лий пък на тебе?
Аватар
nhikolla

Град: София

0     Мнениеот Unscarred на 10 Дек 2012, 13:13

Момче , само ще ти кажа , че прекаляваш с филмите от Hollywod !!! :D:D:D
Аватар
Unscarred

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии