кроше
10 мнения • Страница 1 от 1
Re: кроше
Нанасяй удара както ти е удобно с длан надолу с длан към теб,в даден момент ще усетиш по кой начин нанасяш удара по силно и се чустваш по комфортно ,все пак това са завършващи силни удари,ако с длан към теб нанасяш по силен удар когато правиш по сериозен спарин не пускай най-силния си удар веднага вкарай едно две крошета с длан към пода в случая по слабия удар, и когато съперника е прецинил силата на твоето кроше и ди мисли ,че това ти е най-доброто изненадай го,според мен трябва да можеш да нанасяш и по двата начина,също има удар който е между ъперкът и кроше на мен лично ми е удобно да го нанасям с длан към мен,но няма правилен или грешен начин различни стилове различни хора то тва му е интересното.
-
Re: кроше
slavi99 написа:От скоро тренирам кик бос искам да ви питам при кроше юмрука трябва да ти е хоризонтален или вертикален.Защото гледам в залата някои бият в чувала хоризонтално но доло в чувала други бият вертикални но горе високо във чувала?
Ако имаш предвид, че удрят по-ниската част на чувала (както и при спаринг, т. е. над пояса) с вертикален юмрук, това е защото ударът се получава по-добре в този случай, то се усеща по самото положение на ръката. Ако е за горната част (било на круша или човек) можеш да го нанесеш както ти е удобно, но при изправен юмрук се изисква къса дистанция, затова е и късо кроше.
-
българиец - Мнения: 289
10 мнения • Страница 1 от 1