Aramis написа:bojosnojo написа:Колеги-фанатици и верни последователи на Сплинтър, Батман и Майти Маус, или както той скромно се представя- Мишока. Въпреки, че Великия борсьор (между борец и боксьор) каза, че съм с най-малко интелект, бих искал да се присъединя към сектата на нашия отец и пътеводната светлина в живота ни. Каквото кажете ще дам за фонда и срещу която каратека ще се изправя само ме приемете. МОЛЯ!
Прав си. Ти май не отговаряш на изискванията за сектата, но аз като "Върховен жрец на клипчетата" ще бъда благосклонен и ще те приема. Трябва само и Кузман да те одобри и си вътре. Недей обаче да се възгордяваш. Ще започнеш от обикновен послушник, който може да бие не повече от по един каратист и джудока на ден. После следват степените "Заварчик във фабрика", "Охрана на барче", "Собственик на малки тераси", "Собственик на големи тераси", "Собственик на тераси по-големи от апартаментите ни на мене и Кузман". Накрая, ако много се трудиш, гледаш клипчета и се бориш със леля Гинче, може и да станеш "Старши собственик на тераси и Велик убиец на всички източни бойци", тогава ще можеш легално да правиш хватката известна под името "Врязване с главата напред и да падат като кегли". За боя с тухли може да се учиш на частно при мен. Жития се четат всеки ден без значение от степента ти. Дано съм бил полезен.
Благодаря, жрецо Aramis, ще се постаря и ще сторя и непосилното. Оценявам високо шанса, който ми даваш.

Мишо, защо не си писал като ти казах да пишеш?

Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
0
от kuzman на 02 Дек 2012, 08:54
Не !!! Моля те, не се убиждай !!!
Защо приемаш така нещата ?!? Ние толкова те харесваме, че искаме да ти направим секта !!!
Да, ти наистина имаш тераси ! Да, в планината е ! Да, бизнес и борба ! Да, дойни изкуства !
ПРАВ СИ ЗА ВСИЧКО !
Точно заради това искаме да направим секта, която е насочена към това да служим на теб и твоята възможно най-вярна гледна точка по всички възможни въпроси !
Ние сме едни неориентирани миряни, а ти си светеца-бог-охранител-черноработник-мъченик от Милано, който ще ни озари с благината на своята особа.
Ти си над материалното и мозъка ти до такава степен НЕ Е промит, че за разлика от всички нас, тъпи миряни, ти си прозрял за най-важния житейски факт - МОЖЕ да тренираш БОРБА от интернет клипчета и да го правиш, докато помагаш на роднините си да поддържат спортна форма ! Ти не си роб на телевизията и особено не си роб на филмирането и най-вече НЕ си филмар, който мисли, че може да пребива стотици хиляди майстори на дойни изкуства без да му мигне окото. Ти НЕ си всичко това, ти си 100% ИСТИНСКИ.
Пак, заради това искаме да те издигнем в култ.