Най-големият сайт за бойни спортове

БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.

0     Мнениеот kuzman на 02 Дек 2012, 08:54

mishok написа:kuzman Мишока притежава къща в планината с толкова големи тераси, колкото са вашите кирливи жилища. Сега нямам бизнес , но май скоро ще захвана тука в Италия. какво искам не е твоя работа. Ти какво четеш а ?
Aramis да работих тука във фабрика - нещо лошо ли съм направил?
Ти къща построил ли си бе ? Ти въобще какво си постигнал а ? Подигравчия това ти е постижението. Толкова злобно и тъпо изказване не съм чел от сума ти време.

Не !!! Моля те, не се убиждай !!!
Защо приемаш така нещата ?!? Ние толкова те харесваме, че искаме да ти направим секта !!!
Да, ти наистина имаш тераси ! Да, в планината е ! Да, бизнес и борба ! Да, дойни изкуства !
ПРАВ СИ ЗА ВСИЧКО !
Точно заради това искаме да направим секта, която е насочена към това да служим на теб и твоята възможно най-вярна гледна точка по всички възможни въпроси !
Ние сме едни неориентирани миряни, а ти си светеца-бог-охранител-черноработник-мъченик от Милано, който ще ни озари с благината на своята особа.
Ти си над материалното и мозъка ти до такава степен НЕ Е промит, че за разлика от всички нас, тъпи миряни, ти си прозрял за най-важния житейски факт - МОЖЕ да тренираш БОРБА от интернет клипчета и да го правиш, докато помагаш на роднините си да поддържат спортна форма ! Ти не си роб на телевизията и особено не си роб на филмирането и най-вече НЕ си филмар, който мисли, че може да пребива стотици хиляди майстори на дойни изкуства без да му мигне окото. Ти НЕ си всичко това, ти си 100% ИСТИНСКИ.
Пак, заради това искаме да те издигнем в култ.
Аватар
kuzman

Град: Sofia

0     Мнениеот bojosnojo на 02 Дек 2012, 13:09

Aramis написа:
bojosnojo написа:Колеги-фанатици и верни последователи на Сплинтър, Батман и Майти Маус, или както той скромно се представя- Мишока. Въпреки, че Великия борсьор (между борец и боксьор) каза, че съм с най-малко интелект, бих искал да се присъединя към сектата на нашия отец и пътеводната светлина в живота ни. Каквото кажете ще дам за фонда и срещу която каратека ще се изправя само ме приемете. МОЛЯ!

Прав си. Ти май не отговаряш на изискванията за сектата, но аз като "Върховен жрец на клипчетата" ще бъда благосклонен и ще те приема. Трябва само и Кузман да те одобри и си вътре. Недей обаче да се възгордяваш. Ще започнеш от обикновен послушник, който може да бие не повече от по един каратист и джудока на ден. После следват степените "Заварчик във фабрика", "Охрана на барче", "Собственик на малки тераси", "Собственик на големи тераси", "Собственик на тераси по-големи от апартаментите ни на мене и Кузман". Накрая, ако много се трудиш, гледаш клипчета и се бориш със леля Гинче, може и да станеш "Старши собственик на тераси и Велик убиец на всички източни бойци", тогава ще можеш легално да правиш хватката известна под името "Врязване с главата напред и да падат като кегли". За боя с тухли може да се учиш на частно при мен. Жития се четат всеки ден без значение от степента ти. Дано съм бил полезен.

Благодаря, жрецо Aramis, ще се постаря и ще сторя и непосилното. Оценявам високо шанса, който ми даваш. lol
Мишо, защо не си писал като ти казах да пишеш? :o
Аватар
bojosnojo

Град: София

0     Мнениеот kuzman на 02 Дек 2012, 13:28

bojosnojo написа:
Aramis написа:
bojosnojo написа:Колеги-фанатици и верни последователи на Сплинтър, Батман и Майти Маус, или както той скромно се представя- Мишока. Въпреки, че Великия борсьор (между борец и боксьор) каза, че съм с най-малко интелект, бих искал да се присъединя към сектата на нашия отец и пътеводната светлина в живота ни. Каквото кажете ще дам за фонда и срещу която каратека ще се изправя само ме приемете. МОЛЯ!

Прав си. Ти май не отговаряш на изискванията за сектата, но аз като "Върховен жрец на клипчетата" ще бъда благосклонен и ще те приема. Трябва само и Кузман да те одобри и си вътре. Недей обаче да се възгордяваш. Ще започнеш от обикновен послушник, който може да бие не повече от по един каратист и джудока на ден. После следват степените "Заварчик във фабрика", "Охрана на барче", "Собственик на малки тераси", "Собственик на големи тераси", "Собственик на тераси по-големи от апартаментите ни на мене и Кузман". Накрая, ако много се трудиш, гледаш клипчета и се бориш със леля Гинче, може и да станеш "Старши собственик на тераси и Велик убиец на всички източни бойци", тогава ще можеш легално да правиш хватката известна под името "Врязване с главата напред и да падат като кегли". За боя с тухли може да се учиш на частно при мен. Жития се четат всеки ден без значение от степента ти. Дано съм бил полезен.

Благодаря, жрецо Aramis, ще се постаря и ще сторя и непосилното. Оценявам високо шанса, който ми даваш. lol
Мишо, защо не си писал като ти казах да пишеш? :o

bojosnojo, и аз, като Арамис, подкрепям кандидатурата ти за членство.
Постарай се да прославиш Негово Величество - Всемогъщия притежател на тераси, Убиеца на Азия, Божествения накарал каратето да плаче, Непобедимия охранител от Милано, ВСЕОБЯТНИЯ МИШОК !
С Арамис ще те канонизираме за 1во ниво последовател на някоя от терасите на храма.
За входящ тест ще ти доведем някоя баба от старчески дом и ще ти пуснем клипчета на Карелин. Целта е да пребориш бабата, използвайки техниките от клипчето.
Подготви се, защото ще те изпитваме и на житието на Матей.
Аватар
kuzman

0     Мнениеот bojosnojo на 02 Дек 2012, 13:42

Ще се постарая да покажа на каво съм сбособен за Великия Плъшок. lol Няма да ми се опре никоя бабичка. Но трябва да е българка, защото, ако е от малцинствата не се брои. Великия Мишок каза: "Етносите не ми харесват понеже не могат да се борят добре".
Аватар
bojosnojo

0     Мнениеот kuzman на 02 Дек 2012, 15:02

bojosnojo написа:Ще се постарая да покажа на каво съм сбособен за Великия Плъшок. lol Няма да ми се опре никоя бабичка. Но трябва да е българка, защото, ако е от малцинствата не се брои. Великия Мишок каза: "Етносите не ми харесват понеже не могат да се борят добре".

Ти съмняваш ли се ? Не просто българка - прабългарка хайдутин борец ! Само това е достойно за Величието и наше Слънце - Мишока !
Аватар
kuzman

0     Мнениеот bojosnojo на 02 Дек 2012, 15:26

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol Умирам от смях :!: Тоя Мишмурок е абсолютно хахо. Видя ли му другите теми?
Аватар
bojosnojo

0     Мнениеот Skoidats на 02 Дек 2012, 20:28

mishok, предупредих те няколко пъти на ЛС.

Оплакванията срещу теб станаха много, а не си взе бележка.

Съжлаявам, но бях принуден да те банна.
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот VAm на 02 Дек 2012, 21:10

Мишок,ще ми липсваш :cry: :cry: :cry:
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот RIOT88 на 02 Дек 2012, 21:20

Интересно сега в кой форум ще се пренесе...
Аватар
RIOT88

0     Мнениеот ValeTudo на 02 Дек 2012, 21:35

Където и да се пренесе ще забавлява хората....
ValeTudo
ValeTudo

Град: Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии