Най-големият сайт за бойни спортове

Желание за състезание

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Желание за състезание

0     Мнениеот bojosnojo на 01 Дек 2012, 21:30

Давай, пич! И само нагоре и напред. Мани го Мишока- той си е психотрилър. Ние тук с него се забавляваме lol . Ако не е тайна кажи къде тренираш ММА. Познавам едни момчета от "Питбул бокидо" и са много доволни. За това питам. И още веднъж ГОЛЯМО ЕВАЛА за това, към ковто се стремиш.
Аватар
bojosnojo

Град: София

0     Мнениеот mishok на 01 Дек 2012, 21:43

bojosnojo написа:Давай, пич! И само нагоре и напред. Мани го Мишока- той си е психотрилър. Ние тук с него се забавляваме lol . Ако не е тайна кажи къде тренираш ММА. Познавам едни момчета от "Питбул бокидо" и са много доволни. За това питам. И още веднъж ГОЛЯМО ЕВАЛА за това, към ковто се стремиш.

Глупости никакво евала, той просто си тренира. Аре поредният тъп шаблон. Абе ако тебе са ти изпържили мозъка, защо облъчваш целият форум бе?
mishok
mishok

Град: milano

0     Мнениеот RIOT88 на 01 Дек 2012, 22:23

Точно ти нямаш никакво право да говориш за мозъци, след като твоя такъв е ампутиран, пишкодръпчо!
Аватар
RIOT88

Град: Sofia

0     Мнениеот dkp на 02 Дек 2012, 10:15

Shuguri,аз ще се радвам ако направиш един дневник и чат-пат драсваш по някой ред да споделяш как вървят нещата,ще се радвам да имаш успехи в това в което си се захванал,родния ММА има нужда да има повече хора като теб надъхани за работа и състезание,успех.
dkp
dkp

0     Мнениеот Shuguri на 02 Дек 2012, 11:27

dkp написа:Shuguri,аз ще се радвам ако направиш един дневник и чат-пат драсваш по някой ред да споделяш как вървят нещата,ще се радвам да имаш успехи в това в което си се захванал,родния ММА има нужда да има повече хора като теб надъхани за работа и състезание,успех.

Дневника е много добра идея , ще го направя . Така и аз ще мога да видя как се променявам във времето . В коя секция от форума обаче , трябва да го напиша ?
Winners never quit , quitters never win.
Shuguri
Shuguri

0     Мнениеот rck8888 на 02 Дек 2012, 11:33

Това, че си толкова сериозно надъхан за състезание е прекрасно. Успех и от мен в начинанието! Както е казал и един друг колега по-нагоре участията по състезания ти дават много опит в бойния спорт.
А за дневника - мисля, че няма да е проблем да постнеш тук в тоя раздел. :)
rck8888
rck8888

0     Мнениеот Shuguri на 02 Дек 2012, 12:51

bojosnojo написа:Давай, пич! И само нагоре и напред. Мани го Мишока- той си е психотрилър. Ние тук с него се забавляваме lol . Ако не е тайна кажи къде тренираш ММА. Познавам едни момчета от "Питбул бокидо" и са много доволни. За това питам. И още веднъж ГОЛЯМО ЕВАЛА за това, към ковто се стремиш.

Не е това клуба . Тренирам във Велико Търново .
Winners never quit , quitters never win.
Shuguri
Shuguri

0     Мнениеот fun4me на 30 Окт 2013, 01:30

Какво направи на съответното състезание ?
Аватар
fun4me

Град: Стара Загора

Предишна

Назад към Общи дискусии