БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Колеги-фанатици и верни последователи на Сплинтър, Батман и Майти Маус, или както той скромно се представя- Мишока. Въпреки, че Великия борсьор (между борец и боксьор) каза, че съм с най-малко интелект, бих искал да се присъединя към сектата на нашия отец и пътеводната светлина в живота ни. Каквото кажете ще дам за фонда и срещу която каратека ще се изправя само ме приемете. МОЛЯ!
-
bojosnojo - Мнения: 31
- Град: София
kuzman Мишока притежава къща в планината с толкова големи тераси, колкото са вашите кирливи жилища. Сега нямам бизнес , но май скоро ще захвана тука в Италия. какво искам не е твоя работа. Ти какво четеш а ?
Aramis да работих тука във фабрика - нещо лошо ли съм направил?
Ти къща построил ли си бе ? Ти въобще какво си постигнал а ? Подигравчия това ти е постижението. Толкова злобно и тъпо изказване не съм чел от сума ти време.
Aramis да не е престъпление да не живееш в България ? Харесва ми българското и от както съм на вънка ми харесва още повече.
bojosnojo
Сплинтър, Батман и Майти Маус на тези не съм последовател и не ми харесват. На мене ми харесват българските национални герои, хайдутите, четниците , опълченците и т.н.
Православната църква не е секта, аз не съм ти отец и въобще ем интелекта ти е нисък, ем много лъжеш. Защо лъжеш че имам секта а ? Харесва ти да лъжеш ли? Да не си циганин а ?
Aramis да работих тука във фабрика - нещо лошо ли съм направил?
Ти къща построил ли си бе ? Ти въобще какво си постигнал а ? Подигравчия това ти е постижението. Толкова злобно и тъпо изказване не съм чел от сума ти време.
Aramis да не е престъпление да не живееш в България ? Харесва ми българското и от както съм на вънка ми харесва още повече.
bojosnojo
Сплинтър, Батман и Майти Маус на тези не съм последовател и не ми харесват. На мене ми харесват българските национални герои, хайдутите, четниците , опълченците и т.н.
Православната църква не е секта, аз не съм ти отец и въобще ем интелекта ти е нисък, ем много лъжеш. Защо лъжеш че имам секта а ? Харесва ти да лъжеш ли? Да не си циганин а ?
-
- Град: milano
И да съм циганин, к'во? Ти да не си расист? И само недей да петниш паметта на четници, хайдути, революционери и други национални герои. Ако поне малко имаш акъл в главата, няма да го правиш. Но ти не си добре психически, така че ти е простено. Донякъде.
И на въпроса дали съм циганин или българин- джуревец съм.

И на въпроса дали съм циганин или българин- джуревец съм.

-
bojosnojo написа:И да съм циганин, к'во? Ти да не си расист? И само недей да петниш паметта на четници, хайдути, революционери и други национални герои. Ако поне малко имаш акъл в главата, няма да го правиш. Но ти не си добре психически, така че ти е простено. Донякъде.
И на въпроса дали съм циганин или българин- джуревец съм.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не е хубаво да си циганин - не знаеш ли ? Много лъжете!!!
Ти петниш всичко окло тебе, а аз съм почитател на четници и хайдути , а не на японци и китайци.
Ти не си добре психически, злобата ти е вид заболяване - ти си луд бе !!!
-
Благодаря за психопортрета, който ми направи, но злобен си ти. Какво имаш против етносите? Ако не си прочел не съм циганин. Написах ти какъв съм. 

-
bojosnojo написа:Благодаря за психопортрета, който ми направи, но злобен си ти. Какво имаш против етносите? Ако не си прочел не съм циганин. Написах ти какъв съм.
Етносите не ми харесват понеже не могат да се борят добре

-
Мишмиш, понеже е събота имам намерение да изведа гаджето някъде. Гадже за нормалните мъже е жена, с която имате чувства един към друг. Пояснявам ти, защото знам, че тия работи не са ти ясни. А ти имаш бойна мисия- да не спираш да мелеш бисери, че утре като се наспим и си пием кафето да има с какво да се посмеем. 'Аиде и със здраве.
-
bojosnojo написа:Колеги-фанатици и верни последователи на Сплинтър, Батман и Майти Маус, или както той скромно се представя- Мишока. Въпреки, че Великия борсьор (между борец и боксьор) каза, че съм с най-малко интелект, бих искал да се присъединя към сектата на нашия отец и пътеводната светлина в живота ни. Каквото кажете ще дам за фонда и срещу която каратека ще се изправя само ме приемете. МОЛЯ!
Прав си. Ти май не отговаряш на изискванията за сектата, но аз като "Върховен жрец на клипчетата" ще бъда благосклонен и ще те приема. Трябва само и Кузман да те одобри и си вътре. Недей обаче да се възгордяваш. Ще започнеш от обикновен послушник, който може да бие не повече от по един каратист и джудока на ден. После следват степените "Заварчик във фабрика", "Охрана на барче", "Собственик на малки тераси", "Собственик на големи тераси", "Собственик на тераси по-големи от апартаментите ни на мене и Кузман". Накрая, ако много се трудиш, гледаш клипчета и се бориш със леля Гинче, може и да станеш "Старши собственик на тераси и Велик убиец на всички източни бойци", тогава ще можеш легално да правиш хватката известна под името "Врязване с главата напред и да падат като кегли". За боя с тухли може да се учиш на частно при мен. Жития се четат всеки ден без значение от степента ти. Дано съм бил полезен.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-
Aramis - Мнения: 456
Абе явно нещо в терасите ще да е тоя филм..... 

-