Най-големият сайт за бойни спортове

БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.

0     Мнениеот bojosnojo на 30 Ное 2012, 22:00

Виж какво, надявам се да си някой малолетен лигльо, а не човек в съзнателна възраст, отговорен за постъпките си, защото в противен случай много зле за теб. Но е хубаво да има като теб да се смеем. Не спирай да твориш, че така ми оправяш настроението. През сълзи от смях препрочитам това, което пишеш. lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
Аватар
bojosnojo

Град: София

0     Мнениеот mishok на 01 Дек 2012, 14:15

bojosnojo написа:Виж какво, надявам се да си някой малолетен лигльо, а не човек в съзнателна възраст, отговорен за постъпките си, защото в противен случай много зле за теб. Но е хубаво да има като теб да се смеем. Не спирай да твориш, че така ми оправяш настроението. През сълзи от смях препрочитам това, което пишеш. lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Дреме ми какво се надяваш, как се смееш и разсъждаваш - ПИШИ по темата и недей да спамиш.

http://www.youtube.com/watch?v=ZUu9u8L3WFY
Тази техника от борбата веднъж я приложих на един майстор на айкидо. Даже не разбра какво става , изелетя, като ракета.
С такава лекота му я направих че сам се учудих.
mishok
mishok

Град: milano

0     Мнениеот kuzman на 01 Дек 2012, 15:27

http://www.youtube.com/watch?v=2nLN13IecOM
А ето това е сбор от няколко много ефективни техники, с които аз победих безброй много черни колани по всички бойни изкуства някога изобщо. Техниките са пряко свързани с борба - БОРБАТА за живот !!! Всичко това постигнах, след като работих 45 години в завод, а после станах охрана в Долно Милано (малк като Долни Богоров, но в Италия) и там, вечерно време се бих с ВСИЧКИ айкидисти, каратеки, джудоки.
През 45те си години работа, като заварчик, направих състояние и имам имоти.
Аватар
kuzman

Град: Sofia

0     Мнениеот Aramis на 01 Дек 2012, 15:28

Мишока е побеждавал стотици майстори по бойни изкуства от целия свят, а вие му се смеете.
Името му се споменава със страх във всяка зала по цялата Земя. В едно интервю Сонен и Силва загърбиха враждата си и казаха с ръка на сърцето, че Мишока е техния кумир и като пораснат големи искат да станат като него. В автобиографичната си книга един анонимен американски войник от подразделението на тюлените, беше написал истината за смъртта на Кадафи. По време на операцията, в която участвал и Мишо, той сам самичък обезвредил лидера заедно със неговите бойци, като се врязъл с главата напред срещу куршумите. Изтрепал всички със борчески хватки и тухли.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

0     Мнениеот kuzman на 01 Дек 2012, 15:36

Aramis написа:Мишока е побеждавал стотици майстори по бойни изкуства от целия свят, а вие му се смеете.
Името му се споменава със страх във всяка зала по цялата Земя. В едно интервю Сонен и Силва загърбиха враждата си и казаха с ръка на сърцето, че Мишока е техния кумир и като пораснат големи искат да станат като него. В автобиографичната си книга един анонимен американски войник от подразделението на тюлените, беше написал истината за смъртта на Кадафи. По време на операцията, в която участвал и Мишо, той сам самичък обезвредил лидера заедно със неговите бойци, като се врязъл с главата напред срещу куршумите. Изтрепал всички със борчески хватки и тухли.

Мишока притежава тераси и бизнес бе, не го ебавай. Ти кога ще спреш да тормозиш тоя човек ? Той само иска да си чете житиетата и да пребива майстори, но те пък си го заслужават, заради дойни изкуства. Айде иди и ти в Милано да четеш житиета и цял форум да ти завижда ? Айде имай и ти тераси и борба ?
lol
Аватар
kuzman

0     Мнениеот Aramis на 01 Дек 2012, 16:19

kuzman написа:
Aramis написа:Мишока е побеждавал стотици майстори по бойни изкуства от целия свят, а вие му се смеете.

Мишока притежава тераси и бизнес бе, не го ебавай. Ти кога ще спреш да тормозиш тоя човек ? Той само иска да си чете житиетата и да пребива майстори, но те пък си го заслужават, заради дойни изкуства. Айде иди и ти в Милано да четеш житиета и цял форум да ти завижда ? Айде имай и ти тераси и борба ?
lol

Кузман, не ме ебавай! Ще се скараме с тебе! Аз също съм работил във фабрика, ако искаш да знаеш. Спечеленото го вложих в бизнес, тук в България. Инвестирах в тераси. Към момента имам четири, една много голяма, която е лично за мен и три по-малки(но все пак по-големи от апартамента ти). Тях ги продавам. Едната с специализирана за бидони със кисело зеле(това е патриотично), а на другите може да се тренира с роднини след като си изгледал някое и друго клипче с техники. После заминах за Горно Милано(подобно на Горни Лозен) и там станах охрана в една кръчма. Тебе от там те знам. Ти бачкаш също охрана в най-конкурентното ни заведение от Долно Милано. Чувал съм за теб. Биеш черни колани като се врязваш с главата напред, но ти сигурно също знаеш за мен. Аз бия Муай тайци, джудоки и кунг фу монаси от Шао лин, като ги целя с тухли и им правя суплеси.
Аватар
Aramis

0     Мнениеот kuzman на 01 Дек 2012, 16:43

Aramis написа:Кузман, не ме ебавай! Ще се скараме с тебе! Аз също съм работил във фабрика, ако искаш да знаеш. Спечеленото го вложих в бизнес, тук в България. Инвестирах в тераси. Към момента имам четири, една много голяма, която е лично за мен и три по-малки(но все пак по-големи от апартамента ти). Тях ги продавам. Едната с специализирана за бидони със кисело зеле(това е патриотично), а на другите може да се тренира с роднини след като си изгледал някое и друго клипче с техники. После заминах за Горно Милано(подобно на Горни Лозен) и там станах охрана в една кръчма. Тебе от там те знам. Ти бачкаш също охрана в най-конкурентното ни заведение от Долно Милано. Чувал съм за теб. Биеш черни колани като се врязваш с главата напред, но ти сигурно също знаеш за мен. Аз бия Муай тайци, джудоки и кунг фу монаси от Шао лин, като ги целя с тухли и им правя суплеси.

Значи ти си бил тоя ? Говорят за теб, наистина. Шефчето тука разправяше за едно момче с тераси, дето тренира борба свободен стил с баба си и диетата му е кисело зеле и житиета и пребива барети и нинджи, но аз реших, че става дума за Мишока. После, обаче, наистина ми казаха, че ползваш и тухли. Тук разбрах, че не става въпрос за Мишока, защото той ползва светата книга, че да наказва злодеите.
Явно и двамата сме последователи на светия Плъх. Искаш ли да си направим секта и да го издигнем в култ ? Всяка сутрин ще тренираме по великата му тренировъчна програма, но вместо да отброяваме повторенията, ще изпълняваме упражнението, рецитирайки някой пасаж от Стария Завет. После ще се групираме в сектантския ни храм (в който ще има големи статуи на мишки) и ще гледаме НЕПРОМИВАЩИ мозаците ни клипчета от youtube и ще ги прилагаме на бабите, стрините и вуните си.
Какво ще кажеш ?
Аватар
kuzman

0     Мнениеот VAm на 01 Дек 2012, 16:56

Включете и мене,а съм силно за мишока
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот Aramis на 01 Дек 2012, 17:22

Да, съгласен съм, но при условие, че съм от главните жреци. Всъщност искам да съм "Главен жрец по пускането на клипчета". Обаче като основем сектата ще трябва ли да преследваме само азиатците като еретици или ще бием всички каратеки, джудоки и т.н. наред? Също така искам членски внос, за закупуването на консумативи за храма, а именно книги със жития, лаптоп и повече тухли.
Аватар
Aramis

0     Мнениеот kuzman на 01 Дек 2012, 17:37

Aramis написа:Да, съгласен съм, но при условие, че съм от главните жреци. Всъщност искам да съм "Главен жрец по пускането на клипчета". Обаче като основем сектата ще трябва ли да преследваме само азиатците като еретици или ще бием всички каратеки, джудоки и т.н. наред? Също така искам членски внос, за закупуването на консумативи за храма, а именно книги със жития, лаптоп и повече тухли.

Естествено, че може ! А членския внос е задължителен.
Аз към тези разходи искам да добавя още следните неща:
Средства за ремонт на терасите на храма. Трябва да имаме много и добре поддържани тераси.
Борцови трика за бабите, с които ще учим борба от интернет клипчетата.
Трябва да отворим фонд "От фабриката към нощния живот", който ще цели да измъкваме бойни вундеркинди от фабриките и да ги пращаме охрани по клубовете в Милано. Като погледат малко клипове и потушират вуна си и след това пребият някой и друг муай тай шампион, могат да дойдат при нас в сектата.
Възможно най-важното нещо, което трябва да имаме в центъра на храма е голяма златна статуя на мишока, държащ някое житие. В краката му ще има много черни колани и шампиони от всички бойни спортове и изкуства, които не са борба или бокс.
Е такива работи. Трябва да си напишем и устав.
Аватар
kuzman

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии