Желание за състезание
18 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Желание за състезание
Нямам абсолютно никъкъв опит в мма състезанията но ако имаш желание да участваш според мен треньора е първия човек който трябва да знае все пак той те тренира дали ще промени начина на подготовка спрямо теб или не това не мога да кажа но има голяма разлика в подготовката на спортис решил да се състезава и човек който тренира за кеф така,че лично мое мнение говори с тренера си,за чувала вкъщи ок но ако просто да си поблъскаш за фитнес но иначе само заучаване на грешна техника и грешки,грешки,грешки а надявам се вече си разбрал,че в мма и бокс всяка грешка=болка.
-
И аз мисля, че няма да е зле да говориш с треньора си за това, че искаш да се състезаваш. Иначе мисля, че да възможно е да се подготвиш на прилично ниво. Това зависи главно от теб - в смисъл да си упорит, да тренираш усилено, да не се отказваш и главното да имаш правилна техника. Ако искаш поизчакай да понапреднеш във времето - примерно да имаш вече 2-3 месеца стаж, да си видял, че наистина напредваш добре и тогава говори с треньора, ако се притесняваш да не ти се подиграва или да не те вземе насериозно.
-
Първо да ти кажа,че 6 месеца подготовка си е добре,стига да имаш желание можеш да научиш много неща за това време.
Също така кажи и на треньора си,че искаш да се състезаваш и според мен няма да ти се смее,а ще се зарадва,че си толкова настървен и имаш желание за развитие.
Това е от мен,успех.
Също така кажи и на треньора си,че искаш да се състезаваш и според мен няма да ти се смее,а ще се зарадва,че си толкова настървен и имаш желание за развитие.
Това е от мен,успех.

-
Qk - Мнения: 161
Qk написа:Първо да ти кажа,че 6 месеца подготовка си е добре,стига да имаш желание можеш да научиш много неща за това време.
Това е от мен,успех.
Те 6м. са нищо - моя съвет е да не излиза преди да направи поне година.
-
- Град: milano
A моя съвет е да не слушаш мишока, защото ако заприличаш на него ще ти се прииска да се самоубиеш
аз също нямам опит в MMA и тренирам за кеф, и треньора ми знае това, кажи на твоя че искаш да тренираш за състезание и той ще ти скъса задника, сам ще ти каже кога ще си готов за състезание, може би преди това ще пропуснеш 2-3 такива, но няма как сам да прецениш кога си готов, нито човек от този форум може да ти каже.

-
nhikolla - Мнения: 136
- Град: София
Какви ги говориш бе ? как със 6м. ще излезена състезание бе? Та нали ще го спукат от бой!!!nhikolla написа:A моя съвет е да не слушаш мишока, защото ако заприличаш на него ще ти се прииска да се самоубиешаз също нямам опит в MMA и тренирам за кеф, и треньора ми знае това, кажи на твоя че искаш да тренираш за състезание и той ще ти скъса задника, сам ще ти каже кога ще си готов за състезание, може би преди това ще пропуснеш 2-3 такива, но няма как сам да прецениш кога си готов, нито човек от този форум може да ти каже.
-
- Град: milano
Щом имаш желание- давай! Много е похвално това, че искаш да се състезаваш и така си се запалил по спорта. Шест месеца си е една добра подготовка, но и да те понабият, не се предавай. Шампион за един ден не се става. Дано ти си прецедент. Успех ти желая!
Мишок, ти и тука ли облъчваш хората, бе?
Я вземи ти да го тренираш момчето по твоя метод с клипчетата и роднините, белким за два месеца отиде в UFC. 
Мишок, ти и тука ли облъчваш хората, бе?

-
bojosnojo - Мнения: 31
- Град: София
Този месец ще си тренирам . Догодина ще кажа на тренера , какво искам и дали има шанс да стане . Дори и да не е април , когато е това състезание . До тогава лично за мене си ще се засиля тренировките , ще ходя допълнително да бягам , да упражнявам ключове върху чучелото , ще викам и "съотборници" , да се занимаваме допълнително . Ще се отбивам и във фитнеса . Като цяло ще се готвя , за това , ако успея -добре , ако не за него ще има и други такива мероприятия , но няма да се спра докато не се явя на подовен вид състезание . Винаги съм мечтал да имам някакви постижения в спорта . Вече спирам да мечтая , а започвам да работя за осъщестяването . Дори и да ме спукат от бой , ще знам , че съм опитал.
Благодаря на "мишока" , че така ме сече образно казано , разбира се . Това още повече ме надъхва и стимулира . Също благодаря и на останалите , че отделяте от времето си , за да ми дадете съвети .
Благодаря на "мишока" , че така ме сече образно казано , разбира се . Това още повече ме надъхва и стимулира . Също благодаря и на останалите , че отделяте от времето си , за да ми дадете съвети .

Winners never quit , quitters never win.
-
Аз като тренирах джудо още на втория месец ме пуснаха на състезание и ми казаха,че едно състезание се равнява на 3 месеца тренировки.Така че се пускай и дори да не победиш ще научиш доста неща. 

-
Qk - Мнения: 161
18 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2