БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Страхотна техника.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JeyZJpKEK1s&feature=fvwp
-
- Град: milano
mishok написа:Страхотна техника.
Именно тази техника се ползва на бойното поле с най-голям успех.
-
kuzman - Мнения: 147
- Град: Sofia
Добър клип с някой си И. Иванов. В началото показва любимата ми техника - придърпването, която е много ефикасна.
http://www.youtube.com/watch?v=RWBrnVxpW7w&feature=related
Трябва да отбележа : че по-подробно изпълнение и по-добро от това , на тази супер техника не съм виждал до сега - българското си е българско, кой каквото ще да ми говори.
http://www.youtube.com/watch?v=RWBrnVxpW7w&feature=related
Трябва да отбележа : че по-подробно изпълнение и по-добро от това , на тази супер техника не съм виждал до сега - българското си е българско, кой каквото ще да ми говори.
-
Лайнар прост излез малко от филма. Ела ми го направи това на мене и веднага ще изядеш лакът и коляно в грозната ти муцуна, която с удоволствие ще я направя на мармалад
-
RIOT88 - Мнения: 83
- Град: Sofia
RIOT88 написа:Лайнар прост излез малко от филма. Ела ми го направи това на мене и веднага ще изядеш лакът и коляно в грозната ти муцуна, която с удоволствие ще я направя на мармалад
С лакът викаш, като на кино а и с коляно пак, като във филм.
Дръж се прилично а ?
-
Мишок, може ли да тренирам при теб? Искам да стана яка машина и да правя суплеси. Само си представям тренировката- пускаш клипче с хватки от борбата и после го пресъздаваме.
Ей, шашу-пери, да не си гледал кеча с децата от махалата и да са те разметали, в следствие на което си изкукуригал и плямпаш само глупости, бе!?
Леле-леле, какво ме сполетЕ!!! Умирам си от смях!

Ей, шашу-пери, да не си гледал кеча с децата от махалата и да са те разметали, в следствие на което си изкукуригал и плямпаш само глупости, бе!?
Леле-леле, какво ме сполетЕ!!! Умирам си от смях!

-
bojosnojo - Мнения: 31
- Град: София
bojosnojo написа:Мишок, може ли да тренирам при теб? Искам да стана яка машина и да правя суплеси. Само си представям тренировката- пускаш клипче с хватки от борбата и после го пресъздаваме.
Леле-леле, какво ме сполетЕ!!! Умирам си от смях!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да правиш суплекси иди в залата по борба, тази хватка с гледане на клип не става. Освен това суплекс е доста трудна хватка и на практика в свободната борба не се ползва.
Ти тренирал ли си нещо ? Клиповете на този Гари например са дори по-добро обяснение от това на треньор. То от тези клипове ако нямаше смисъл, нямаше да ги правят. Ама не са те питали тебе - палячото ха-ха-хъа

Аз не гледам кеч. Ти говориш глупости и даже не знаеш как се пише правилно суплекс.
Какво те сполетя ? От гледане на телевизия си откачил ли ? Личи си олелеееее

-
Прав си- палячо съм, ама ти ми взе червения нос и така като чета във форума си за награда "Златен клоун". Ми нищо не съм тренирал, сравнение с теб. Ти си гуру! Мастър! Сенсей! Богатир на простотията! А телевизор нямам, щото съм тъпак от България и дори да имам, тока е скъп и не мога да си го позволя. Не сме като теб в Милано. Сигурно и на "Монтенаполеоне" си живуркаш в някое "скромно мезонетче". Все пак нормално за твойте възможности.
Мишок за теб смъртта е награда!
-
bojosnojo - Мнения: 31
- Град: София
bojosnojo написа:Прав си- палячо съм, ама ти ми взе червения нос и така като чета във форума си за награда "Златен клоун". Ми нищо не съм тренирал, сравнение с теб. Ти си гуру! Мастър! Сенсей! Богатир на простотията! А телевизор нямам, щото съм тъпак от България и дори да имам, тока е скъп и не мога да си го позволя. Не сме като теб в Милано. Сигурно и на "Монтенаполеоне" си живуркаш в някое "скромно мезонетче". Все пак нормално за твойте възможности.
Да ти си един смешен палячо, ама те в днешни дни сте много, та не се притеснявай.
Аз не съм мастър,сенсей, богатир, аз съм българин и не мога да съм нищо чуждо. Да тренирал съм , е и ? Тренирай и ти бе !!! А не гледаш телевизия а ?На Монтенаполеоне не живея и даже не знам, дали там е скъпо или евтино, а и не ме интересува. Кое какво е за мене не е твоя работа.
ПИШИ по темата.
-