Най-големият сайт за бойни спортове

Истинската същност на източните бойни изкуства !!!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Истинската същност на източните бойни изкуства !!!

0     Мнениеот unearth на 27 Ное 2012, 16:17

Mishok много е ефективно наистина,ако искаш да ги умориш от смях.
unearth
unearth

Град: София

0     Мнениеот nerozavar на 27 Ное 2012, 16:23

Не знам как ще преглътне факта, че например в полицията наблягат на джу джицу и карате(предполагам и борба мога да проверя) :)
nerozavar
nerozavar

0     Мнениеот Aramis на 27 Ное 2012, 17:18

nerozavar написа:Не знам как ще преглътне факта, че например в полицията наблягат на джу джицу и карате(предполагам и борба мога да проверя) :)

Не е нужно да проверяваш. Залагат основно на джу джицу, а на карате с една идея по-малко.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

0     Мнениеот mishok на 27 Ное 2012, 22:25

VAm написа:Ти прост ли си ве или майкати е проста,Исус не е ли евреен ве,малуумник

Не е евреин, Той е Божи Син и съществува от преди да има хора на земята - тази тема хич не е за тебе. Пише се малОумник, а не малУумник - даже си и неграмотен, къде си тръгнал а ?
dkp не католиците нямат влияние върху ИБИ-дойни неща.
kart0fffff
Много смело даваш съвети и диагнози а ? Може и да ме съветваш, като направищ къща и имаш банкова сметка подобна на моята, до тогава си траеш.
Не цял форум а няколко дебилчета, които при това са и неграмотни.
Неграмотнико Япония участва в 1-та световна. Само че говоря за войни от преди това, като т.н. опиумна война с Китай.
unearth така ли ? Ти колко пъти си се бил на улицата а ?
nerozavar на борба не наблягат, наблягали са в началото на 20-ти век. Нормално при цялата тази медийна пропаганда. Не е чудно че един бандит от кв. Люлин беше пребил 3-и барети на веднъж и беше отнел и пистолета на единият. Може би защото жио-жицо е много добро а ? ха-ха-ха Този даже го познавам името му е Гули.....
Aramis залагат на грешни похвати и после стенят че ги биели ха-ха-ха.
mishok
mishok

Град: milano

0     Мнениеот VAm на 27 Ное 2012, 23:12

Бах маму и простотия ама като тваята никаде я няма,язък че исхаби майка си и аз като баща се отказвам от тебе,ти си толкова прост че простия би ти завидял,спирам да пиша в твой теми,ти вече не си мишок а ПИШОК.Но иначе с удоволствие ще чета твоите приказки. ;) ;) ;) ;) ;) ПРост Мишок
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот Xaxo на 27 Ное 2012, 23:15

mishok написа:
VAm написа:Ти прост ли си ве или майкати е проста,Исус не е ли евреен ве,малуумник

Не е евреин, Той е Божи Син и съществува от преди да има хора на земята - тази тема хич не е за тебе. Пише се малОумник, а не малУумник - даже си и неграмотен, къде си тръгнал а ?
dkp не католиците нямат влияние върху ИБИ-дойни неща.
kart0fffff
Много смело даваш съвети и диагнози а ? Може и да ме съветваш, като направищ къща и имаш банкова сметка подобна на моята, до тогава си траеш.
Не цял форум а няколко дебилчета, които при това са и неграмотни.
Неграмотнико Япония участва в 1-та световна. Само че говоря за войни от преди това, като т.н. опиумна война с Китай.
unearth така ли ? Ти колко пъти си се бил на улицата а ?
nerozavar на борба не наблягат, наблягали са в началото на 20-ти век. Нормално при цялата тази медийна пропаганда. Не е чудно че един бандит от кв. Люлин беше пребил 3-и барети на веднъж и беше отнел и пистолета на единият. Може би защото жио-жицо е много добро а ? ха-ха-ха Този даже го познавам името му е Гули.....
Aramis залагат на грешни похвати и после стенят че ги биели ха-ха-ха.

На пръв поглед ти 'отразих' грешките . Имаш и много пунктуационни грешки - пред 'А' се слага запетая, пред 'ЧЕ' - също !
Не е удачно да правиш забележки за 'неграмотност' .
Xaxo
Xaxo

0     Мнениеот racko1 на 27 Ное 2012, 23:19

"съществува от преди да има хора на земята"

ХАХАхАХььХАьхахаьХАХАХ АХУАХУАхуахххАХАХахахХАХАХ ААХАХАХАХахаххаахахххххххх хххххххххххххххахахахахахаахаха хахахаххаххххххххххххххххххххххххххххххааааааааааааааааааааааааахд сахдахсахдахсхаьхух уаьхуаьа хуаьхуууууууууууууууууууууу ааааааааа не мога да спра да се смея бе маняк lol хахахахахахаахахахахахахха :D :DD :D :DD ;) :D :P :DD :DD :DD :DD
Бате фани прочети някоя нормална книга свързана с произхода на света и прочие и почни да гледаш малко Nat Geo и Discovery, защото с това изказване ме накара да вярвам, че си по-неук на тая тема от майка ми, а тя наистина нищо не разбира от такива неща. lol Но дори тя знае, че е имало хора на Земята преди Исус! Прочети книгите "12та планета" и "Стълба към небето" на Зекария Сичин от поредицата "Хрониките на Земята" и се образовай малко. Потърси информация за учения Стивън Хокинг и неговите теории, защото просто си нямаш и представа колко си смешен lol lol lol Обаче, като ти чета писаниците съм убеден, че четенето (на книги имам предвид, а не по форуми) не ти е любимо. Последната книга, която си прочел сигурно е била за Том Сойер. И не, не ми споделяй коя в действителност е последната книга, която си прочел, защото не ме интересува.
Аватар
racko1

Град: Sofia

0     Мнениеот nhikolla на 27 Ное 2012, 23:37

плъхотрон, не виждаш ли че в който и форум да пишеш, а този не е първия в който пишеш, всички ти казват че си луд или по скоро плен тъпир, и никой не подкрепя вижданията и теориите ти. ти явно си някаква самотна и неразбрана нинджа, опа извинявай не нинджа, охранител в милано борец. брато НИКОЙ не го интересуват глупостите ти, нито фантазиите ти, нито какво ти се случва, нито какво си представяш че ти се случва или пиши смислени неща и се аргументирай или отивай в някой сайт за откровения и житейски истории. вече има тема в която се коментират предимствата и недостатъците на различните бойни изкуства - кажи си там мнението и не спами повече с простотиите си. програмата ти е насрана и безумна, ежедневието ти е тъпо, измислено и няма нищо общо с форума тука, вече разбрахме че не харесваш ИБИ, айде стига си млял едно и също като прост.
Аватар
nhikolla

0     Мнениеот mishok на 28 Ное 2012, 11:39

nhikolla
- изреченията започват с главна буква, ако не знаеш?
-форумът на дао.бг не е всички форуми.
-не съм самотен, неразбран, камо ли измислена нинджа от филмите.
-интересно но темите по въпроса са доста активни и явно доста хора се интересуват от тях.
-програмата ми е много добра и от нея се чувствам доста добре.
-ежедневието ми е добро и съм доволен от него, а и това не е твоя работа.
Като се научиш да пишеш правилно ми се обади.
Явно , съдейки по мнението ти, духовната страна на дойните изкуства е доста ненормална.
mishok
mishok

Град: milano

0     Мнениеот unearth на 28 Ное 2012, 13:42

Mishok ако го направиш това на улицата,ще се чудя какво по дяволите става,тоя на кви наркотици е.Вживяваш се като едър рогат добитък,а?
unearth
unearth

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии