БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.
Знам че се казва углавник,имам предвид защо ползваш техники от други неефективни бойни изкуства,в случая джу джуцо,и точно това душене което е хич неефективно,ти си противоречиш като х............ и пу.......... А за техниките от клипчета само ти можеш да ги научиш,и без да си ги отработвал да ги правиш перфектно
-
- Град: Стара Загора
VAm написа:Знам че се казва углавник,имам предвид защо ползваш техники от други неефективни бойни изкуства,в случая джу джуцо,и точно това душене което е хич неефективно,ти си противоречиш като х............ и пу.......... А за техниките от клипчета само ти можеш да ги научиш,и без да си ги отработвал да ги правиш перфектно
Джу-джицо има своите добри страни, то все пак е вид борба. При него проблема е стратегически. Не може на улицата в бой да паднеш по гръб, както на октагона на УФЦ. Иначе в джу-джицо има няколко доста добри техники за заключване и душене, които естествено съм си направил трудът да науча. Самото душене от зад си го има по цял свят от как го има човека, та на дали съм го взел точно от джу-джицо.
То и ударите с крак са добри, но ако срещу тебе има борец се обезмислят и стават вредни.
За другите не знам, аз от клипчета съм научил доста техники. Естествено после ги упражнявам, когато мога със един съсед тука.
-
- Град: milano
Най-добре е в мазето да се тренира. Так колко хора се научиха 

-
- Град: София
nerozavar написа:Най-добре е в мазето да се тренира. Так колко хора се научиха
Леле, човек като каза за мазето веднага се сетих за черната нинджа Халипи. На него нещо му се загубиха дирите. Дали не е в Израел, за да подготвя агентите на Мосад за операции на терен?
Двамата с Мишока биха си допаднали

Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-
Aramis - Мнения: 456
- Град: София
Страхотна техника.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JeyZJpKEK1s&feature=fvwp
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JeyZJpKEK1s&feature=fvwp
-
Мишок ти си толкова просТ и загубен е че направо не е истина,как може въобще да си вярваш незнам,даже ми омръзна да се дразня с теб,ти направо си неконтролируем,на тебе ти трябва само YUOtube и ще станеш най големия нинджа,ти си от типа хора дет са много кадърни всичко знаят,обаче всички са им виновни и нямат поле на изява,иначе пък от всичко разбират и бързо се учат,обаче и в америка да идат пак мишки си устават xaxaxaxaax

-
VAm написа:Мишок ти си толкова просТ и загубен е че направо не е истина,как може въобще да си вярваш незнам,даже ми омръзна да се дразня с теб,ти направо си неконтролируем,на тебе ти трябва само YUOtube и ще станеш най големия нинджа,ти си от типа хора дет са много кадърни всичко знаят,обаче всички са им виновни и нямат поле на изява,иначе пък от всичко разбират и бързо се учат,обаче и в америка да идат пак мишки си устават xaxaxaxaax![]()
![]()
![]()
![]()
Прост наричай баща си !!! Загубен си ти аз съм се намерил отдавна. Ти мене ли искаш да контролираш а ? Кой си ти бе ?
Аз не искам да ставам нинджа, моите деди са били хайдути и четници, а не някакви измислени нинджи от филмите на Холивуд !!! Да доста съм кадърен - позна !!!
Аз не казвам че някой ми е виновен, къде съм написал подобно нещо а ? Защо лъжеш бе ?
Поле за изява винаги съм намирал и съм се изявявал доста добре. Да позна - уча се наистина много бързо, понеже съм умен.
Ако отида в Америка ще се оправя и там доста добре, ама не ми се ходи.
Хората в България под влияние на телевизорите са станали страшно крайни и особено са крайни в глупоста си. От НЕТА могат да се научат наистина доста хватки и похвати, но не всички, не и без основа. Една мелница например без поне 100-150 повторения няма как да се научи от нета. Когато обаче човек има нужната основа и е очупен лесно може да научи определена техника. Лично аз си подобрих доста знанията именно от нета, но пак казвам: имам една добра основа.
-
Неудобно ми е да го напиша тука ама аз съм баща ти Хайдука
-
VAm написа:Неудобно ми е да го напиша тука ама аз съм баща ти Хайдука
Не те знам какъв си какво си, ама взе да прекаляваш. Баща ми почина преди 6г.
Пиши по темата !!!
-