Най-големият сайт за бойни спортове

БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: БОРБА - българската техника за ръкопашен бой.

0     Мнениеот mishok на 22 Ное 2012, 11:05

VAm написа:В борбата нямаш прово да дошиш,откаде научи дошенето?
Пише се дУшиш, а не дошиш !!! Естествено че има душене, викат му оглавник. Веднъж един мой познат си глътна даже езика от такова душене. Аз до сега не съм ползвал този вид душене, макар да съм майстор в него. Ползвам душене от към гърбът. Тука борцовата техника е да му мина от зад, останалото е уличен похват или от джу-джицо, ако така ти харесва повече.
TheBeast написа:
VAm написа:В борбата нямаш прово да дошиш,откаде научи дошенето?

От телевизията от къде другаде... Гледал и клипове в интернет...
Някъде даже го беше писал това, че гледа клипове в интернет и учи нови хватки от там... :)

Да гледам клипове и научих доста техники от тях. Обаче нека уточня: без предварителна подготовка, няма да стане да научите нещо от клипче.
mishok
mishok

Град: milano

0     Мнениеот VAm на 22 Ное 2012, 13:15

Знам че се казва углавник,имам предвид защо ползваш техники от други неефективни бойни изкуства,в случая джу джуцо,и точно това душене което е хич неефективно,ти си противоречиш като х............ и пу.......... А за техниките от клипчета само ти можеш да ги научиш,и без да си ги отработвал да ги правиш перфектно
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот mishok на 22 Ное 2012, 13:52

VAm написа:Знам че се казва углавник,имам предвид защо ползваш техники от други неефективни бойни изкуства,в случая джу джуцо,и точно това душене което е хич неефективно,ти си противоречиш като х............ и пу.......... А за техниките от клипчета само ти можеш да ги научиш,и без да си ги отработвал да ги правиш перфектно

Джу-джицо има своите добри страни, то все пак е вид борба. При него проблема е стратегически. Не може на улицата в бой да паднеш по гръб, както на октагона на УФЦ. Иначе в джу-джицо има няколко доста добри техники за заключване и душене, които естествено съм си направил трудът да науча. Самото душене от зад си го има по цял свят от как го има човека, та на дали съм го взел точно от джу-джицо.
То и ударите с крак са добри, но ако срещу тебе има борец се обезмислят и стават вредни.
За другите не знам, аз от клипчета съм научил доста техники. Естествено после ги упражнявам, когато мога със един съсед тука.
mishok
mishok

0     Мнениеот nerozavar на 22 Ное 2012, 17:44

Най-добре е в мазето да се тренира. Так колко хора се научиха :)
nerozavar
nerozavar

Град: София

0     Мнениеот Aramis на 22 Ное 2012, 18:16

nerozavar написа:Най-добре е в мазето да се тренира. Так колко хора се научиха :)

Леле, човек като каза за мазето веднага се сетих за черната нинджа Халипи. На него нещо му се загубиха дирите. Дали не е в Израел, за да подготвя агентите на Мосад за операции на терен?
Двамата с Мишока биха си допаднали :D.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот mishok на 22 Ное 2012, 19:46

Страхотна техника.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JeyZJpKEK1s&feature=fvwp
mishok
mishok

0     Мнениеот VAm на 23 Ное 2012, 00:07

Мишок ти си толкова просТ и загубен е че направо не е истина,как може въобще да си вярваш незнам,даже ми омръзна да се дразня с теб,ти направо си неконтролируем,на тебе ти трябва само YUOtube и ще станеш най големия нинджа,ти си от типа хора дет са много кадърни всичко знаят,обаче всички са им виновни и нямат поле на изява,иначе пък от всичко разбират и бързо се учат,обаче и в америка да идат пак мишки си устават xaxaxaxaax lol lol lol lol lol
VAm
VAm

0     Мнениеот mishok на 23 Ное 2012, 12:48

VAm написа:Мишок ти си толкова просТ и загубен е че направо не е истина,как може въобще да си вярваш незнам,даже ми омръзна да се дразня с теб,ти направо си неконтролируем,на тебе ти трябва само YUOtube и ще станеш най големия нинджа,ти си от типа хора дет са много кадърни всичко знаят,обаче всички са им виновни и нямат поле на изява,иначе пък от всичко разбират и бързо се учат,обаче и в америка да идат пак мишки си устават xaxaxaxaax lol lol lol lol lol

Прост наричай баща си !!! Загубен си ти аз съм се намерил отдавна. Ти мене ли искаш да контролираш а ? Кой си ти бе ?
Аз не искам да ставам нинджа, моите деди са били хайдути и четници, а не някакви измислени нинджи от филмите на Холивуд !!! Да доста съм кадърен - позна !!!
Аз не казвам че някой ми е виновен, къде съм написал подобно нещо а ? Защо лъжеш бе ?
Поле за изява винаги съм намирал и съм се изявявал доста добре. Да позна - уча се наистина много бързо, понеже съм умен.
Ако отида в Америка ще се оправя и там доста добре, ама не ми се ходи.
Хората в България под влияние на телевизорите са станали страшно крайни и особено са крайни в глупоста си. От НЕТА могат да се научат наистина доста хватки и похвати, но не всички, не и без основа. Една мелница например без поне 100-150 повторения няма как да се научи от нета. Когато обаче човек има нужната основа и е очупен лесно може да научи определена техника. Лично аз си подобрих доста знанията именно от нета, но пак казвам: имам една добра основа.
mishok
mishok

0     Мнениеот VAm на 23 Ное 2012, 13:16

Неудобно ми е да го напиша тука ама аз съм баща ти Хайдука
VAm
VAm

0     Мнениеот mishok на 23 Ное 2012, 19:58

VAm написа:Неудобно ми е да го напиша тука ама аз съм баща ти Хайдука

Не те знам какъв си какво си, ама взе да прекаляваш. Баща ми почина преди 6г.
Пиши по темата !!!
mishok
mishok

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии