КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА
Re: КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА
Джони преди малко говорих с Дреам и той е убеден, че е редно да прехвърлиш малко от неговите точки на мен. Каза ми също така, че усеща и направо е УБЕДЕН, че аз съм по-достойния състезател и заслужавам да съм първи в класирането, така,че моля те действай
)))))))))

-
ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
Изкара някой хубав паламуд пък за точките ще се разберем 

-
- Град: Варна/Разград/Austin TX
Много ми е чудно кой ще стане първи, в едно съм убеден обаче, че това няма да съм аз !
-
JonJones - Мнения: 641
- Град: Бургас
Хахахаха ....... Джони не знам какво ти е ясно, но на мен ми е ясно само едно. Сигурен съм, че аз разбирам НАЙ-МНОГО, но просто късмета не е с мен
))
За това такива "мръсници" като Дреам, Арамис, Оги и Тито все ме доминират в тази игра. Иначе то е ясно, че аз съм на-добрия

За това такива "мръсници" като Дреам, Арамис, Оги и Тито все ме доминират в тази игра. Иначе то е ясно, че аз съм на-добрия

-
Твоята сила е в края
, миналата игра някъде в началото.. беше на последно място, но не се отказа, както някои други, и след няколко издания.. се "докопа" и до челните места 

-
JonJones - Мнения: 641
- Град: Бургас
Аз пък отначало съм карам добре и последните ивенти се дъня като JJ на последните ивенти. Но тоя път няма да се дам и ще завърша пред лудия. Това е най-важното. Моралната награда за това е в пъти по-голяма от материалната
-
JonJones написа:Много ми е чудно кой ще стане първи, в едно съм убеден обаче, че това няма да съм аз !
Как така ти е чудно

-
ogstyle - Мнения: 257
- Град: Plovdiv
Хахахаха - егати нахалника
Кефиш се сега, но ще дойде момент в който ще рониш горчиви сълзи

Кефиш се сега, но ще дойде момент в който ще рониш горчиви сълзи

-
Добър ивент, но малко точки
Все пак трябва да изчакам лудия да ме настигне, че да има интрига.
JJ, какво ще правим другата седмица? Има 2 ивента в 1 ден. За пълните ли ще даваме прогнози или само за главните срещи или само за единия, че трябва бая подготовка, преди залозите, че са 21 мача. Може и да се направят като 2 отделни залога, защото почти сигурно всеки ще премине границата от 15 точки

JJ, какво ще правим другата седмица? Има 2 ивента в 1 ден. За пълните ли ще даваме прогнози или само за главните срещи или само за единия, че трябва бая подготовка, преди залозите, че са 21 мача. Може и да се направят като 2 отделни залога, защото почти сигурно всеки ще премине границата от 15 точки
-
Назад към ММА турнири и събития