КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА
Re: КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА
За какво ти е класиране? То е ясно, че аз и Aramis сме пред теб
В крайна сметка това е най-важното
Не знам кога ще ми пуснат новия интернет и май ще пропусна следващото UFC. Тъкмо ще ти дам малко аванс
-
Dream
- Град: Варна/Разград/Austin TX
След това класиране вече няма да сте пред мене ... за това ми е
))) 
-

ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
Всичко е под контрол , бях на рожден ден в друг град и се прибирам токущо
Между другото имам 0 точки , потресен съм 
-

JonJones - Мнения: 641
- Град: Бургас
JonJones написа:Всичко е под контрол , бях на рожден ден в друг град и се прибирам токущоМежду другото имам 0 точки , потресен съм
Някой път като не върви, не върви
Така или иначе за момента /тъй като сме негласно от един отбор/, по-важното е, че Арамис вече надигна чашката със студена водица
Ей Арамис - здравей ... Ти погледна ли класирането бе?
-

ludvefira, Aramis в моментa си почивa според мен. Последните три ивентa ще се нaпъне и ще ни рaзбие.
JJ, ти мaй си в зaтишие пред буря. Aз кaто се издъня нa някой ивент, нa следвaщия взимaм много точки, тaкa че не се притеснявaaй. От следвaщия кaто нaпрaвиш 20 точки и ще се ввърнеш в игрaтa.
П.С. Зa съжaление aз си влизaм от телa и ще дaм прогнози зa следвaщото UFC и нямa дa можете дa ме изпревaрите.
JJ, ти мaй си в зaтишие пред буря. Aз кaто се издъня нa някой ивент, нa следвaщия взимaм много точки, тaкa че не се притеснявaaй. От следвaщия кaто нaпрaвиш 20 точки и ще се ввърнеш в игрaтa.
П.С. Зa съжaление aз си влизaм от телa и ще дaм прогнози зa следвaщото UFC и нямa дa можете дa ме изпревaрите.
-
Dream
- Град: Варна/Разград/Austin TX
Dream написа:ludvefira, Aramis в моментa си почивa според мен. Последните три ивентa ще се нaпъне и ще ни рaзбие.
Ще е страхотно поне да ти "забие" телефончето, или да изпрати два пъти прогнозите и така да станат невалидни
Шегувам се бе - давай смело напред. За мен е удоволствие да се състезавам с хора като теб, Джони, Арамис , Тито блек и Оги.. Той Огито не зная как попадна в тази група, но нищо... ще го бия и него
-

Джони, не си само ти с 0 точки... много коварен event се оказа
.
Only Believe !
-

Miste - Мнения: 160
- Град: Ruse
Защо да гледам класирането при положение, че на края аз ще съм на първо място? Смятам да ви пускам аванта, е така да ме водите с 3-4 точки и на последния евент да ви изнеса. На всички мачове ще позная победител, начин на победа, в кой рунд, минута, секунда и траектория при полета на гумата при някой як нокаут.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
- Град: София
Аз вече си харесох к'во ще си взема до 50 лв. от сайта
, Луд пожелавам ти тази игра да си по - близо до мен в класирането... на 2ро място 
-

ogstyle - Мнения: 257
- Град: Plovdiv
Назад към ММА турнири и събития