Веднага ти отговарям, до колкото мога естествено.Aramis написа:1.Ти като си толкова добър християнин, защо само обясняваш как биеш хората?
2. Това по християнски ли е?
3. Борбата има ли нещо общо с християнството или в древността много народи са провеждали борби, най-често по време на празниците на езическите им богове?
4. Знаеш ли въобще, кой е Дан Браун или видя в Гугъл?
5. Прочел ли си и една книга през живота си?(не разбирай под книга определението-последната страница с вицовете във вестника)
6. Имаш ли завършен 6-ти клас?
7.Всеки има право на гледна точка, без да я натрапва на другите. Ти защо го правиш?
8. Къде видя, че някое източно БИ се кланя на "бесове"?
9. Какво разбираш под определението "бесове"?
10. На гъби ли си?
11. Каква диагноза са ти поставили психиатрите?
12. В коя секта членуваш и легална ли е тя?
13. Чък Норис ли е твоят герой?
14. Аз като вярвам във вуду и шаманизма, ставам ли ти най-добър приятел на света?
а
1. аз не съм добър християни. Освен това някои съм ги бил преди да се обърна към Христа. От тогава до сега съм различен човек.
2.Кое дали е по християнски. Да се бият враговете на верата и родината е по християнски.
3.Борбата си е борба, какво може да има общо с вярата? Пак тъп въпрос на телевизионен смешник. Свети Димитър е благословил бореца Св. Нестор и е помолил Бога за него и последният е излезнал на борба със злият борец Лий и го е убил. Това стига ли ти а ?
4. От този урод Дан Браун ме беше заболяла главата да му слушам името. Гледал съм и няколко документални филма за него и лъжите му. Пак ми натрапваш някакъв телевизионен и ненормален шаблон.
5.Прочел съм повече книги отколкото ти и бащати и децата ти някога ще прочетете. Въпроса е дали съм чел полезни книги, а не Д. Браун. Отговора е ДА чел съм много полезни книги. Чети и ти !!!
6. Да завърших 6-ти клас, а ти ? И ако си го завършил как успя ?
7. Ти ми натрапваш медийната си гледна точка и ми досаждаш , защо а ? Аз казвам само моите виждания. Не чети темата - да не ти натрапвам нещо.
8. Виждам го навсякъде , даже и по телевизора с който мислиш !!!
9. бяса е бяс викат му демон по телевизора ти ? Ти например си под бясовско влияние - толкова си загубен и злобен ха-ха-ха!
10. Не не бях за гъби. Ти обаче си на телевизора а ?
11. нямам никаква диагноза от психиятрите. Твоята каква е ? Аз ще ти я поставя: бяс и оглупяване вследствие на телевията.
12.Аз съм православен християнин. Ти в коя ненормална секта членуваш а ?
13.Чък Норис може да е твой герой, аз съм християнин и мои герои са светиите, просияли в служението си към Бога.
14. Как би могъл някакъв ха-хо да ми е приятел. И накрая вудо или шаманизъм, защото са различни неща. Питай ти-ви то да ти кажат.
п.п. ей верно си голяма шматка ха-ха-ха

Re: Религиозни щуротии
0
от mishok на 11 Ное 2012, 19:55
Не са създадени да разрушават тялото , като го удрят викаш ??? Не знам кой е тъпият !!!Какво уважение има в това да спукаш някого от бой ?
Говориш глупостите от телевизията. Спри да мислиш с телевизора. Да бе аз съм глупавият, а ти телевизионният професор си умният ха-ха-ха