Най-големият сайт за бойни спортове

КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА

0     Мнениеот ludvefira на 11 Ное 2012, 19:23

Какво става бе? Защо няма актуализация на класирането след това издание?
Ей Джони, да не отдъхваш някъде и да ни заряза нас клетите тук? :D
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот Dream на 11 Ное 2012, 20:36

За какво ти е класиране? То е ясно, че аз и Aramis сме пред теб :D В крайна сметка това е най-важното :) Не знам кога ще ми пуснат новия интернет и май ще пропусна следващото UFC. Тъкмо ще ти дам малко аванс
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

0     Мнениеот ludvefira на 11 Ное 2012, 20:54

След това класиране вече няма да сте пред мене ... за това ми е :)))) :DD
Аватар
ludvefira

0     Мнениеот JonJones на 12 Ное 2012, 03:39

Всичко е под контрол , бях на рожден ден в друг град и се прибирам токущо :) Между другото имам 0 точки , потресен съм :(
Аватар
JonJones

Град: Бургас

0     Мнениеот ludvefira на 12 Ное 2012, 08:39

JonJones написа:Всичко е под контрол , бях на рожден ден в друг град и се прибирам токущо :) Между другото имам 0 точки , потресен съм :(

Някой път като не върви, не върви :)
Така или иначе за момента /тъй като сме негласно от един отбор/, по-важното е, че Арамис вече надигна чашката със студена водица :DD
Ей Арамис - здравей ... Ти погледна ли класирането бе? :DD lol :DD
Аватар
ludvefira

0     Мнениеот Dream на 12 Ное 2012, 09:12

ludvefira, Aramis в моментa си почивa според мен. Последните три ивентa ще се нaпъне и ще ни рaзбие.
JJ, ти мaй си в зaтишие пред буря. Aз кaто се издъня нa някой ивент, нa следвaщия взимaм много точки, тaкa че не се притеснявaaй. От следвaщия кaто нaпрaвиш 20 точки и ще се ввърнеш в игрaтa.
П.С. Зa съжaление aз си влизaм от телa и ще дaм прогнози зa следвaщото UFC и нямa дa можете дa ме изпревaрите.
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

0     Мнениеот ludvefira на 12 Ное 2012, 11:15

Dream написа:ludvefira, Aramis в моментa си почивa според мен. Последните три ивентa ще се нaпъне и ще ни рaзбие.
JJ, ти мaй си в зaтишие пред буря. Aз кaто се издъня нa някой ивент, нa следвaщия взимaм много точки, тaкa че не се притеснявaaй. От следвaщия кaто нaпрaвиш 20 точки и ще се ввърнеш в игрaтa.
П.С. Зa съжaление aз си влизaм от телa и ще дaм прогнози зa следвaщото UFC и нямa дa можете дa ме изпревaрите.

Ще е страхотно поне да ти "забие" телефончето, или да изпрати два пъти прогнозите и така да станат невалидни lol
Шегувам се бе - давай смело напред. За мен е удоволствие да се състезавам с хора като теб, Джони, Арамис , Тито блек и Оги.. Той Огито не зная как попадна в тази група, но нищо... ще го бия и него :DD
Аватар
ludvefira

0     Мнениеот Miste на 12 Ное 2012, 13:28

Джони, не си само ти с 0 точки... много коварен event се оказа :).
Only Believe !
Аватар
Miste

Град: Ruse

0     Мнениеот Aramis на 12 Ное 2012, 14:17

Защо да гледам класирането при положение, че на края аз ще съм на първо място? Смятам да ви пускам аванта, е така да ме водите с 3-4 точки и на последния евент да ви изнеса. На всички мачове ще позная победител, начин на победа, в кой рунд, минута, секунда и траектория при полета на гумата при някой як нокаут.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот ogstyle на 12 Ное 2012, 16:21

Аз вече си харесох к'во ще си взема до 50 лв. от сайта lol , Луд пожелавам ти тази игра да си по - близо до мен в класирането... на 2ро място 8)
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития