Най-големият сайт за бойни спортове

Охранител в Милано.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Охранител в Милано.

0     Мнениеот mishok на 09 Ное 2012, 20:52

Тема в която ще пиша относно работата ми като охранител тука в Милано. Писна ми да бачкам в фабриката в която работих 4г. макар да вземах доста добри пари и напуснах. Търсих си работа бая време, ама е криза и няма. Накрая случайно попаднах на една охранителна агенция, завърших курс и започнах работа като охрана. Не е зле, ама парите са малко, ама пък не се прави нищо.
Доволен съм от тази работа и доста ми се удава.
Преди две седмици шефа на дискотеката в която работя налетя на едни и ги разбута. Мислеше че са 3-4 души, ама се оказаха 11-12 и то гадни и започна ебаси битката. Шефа се скри хитро вътре, тези повалиха един отговорник дето имаме и започнаха да го млатят. Това става на входа, там бяхме само аз и колегата ми също българин Радо. И се започна една битка , ама без удари че иначе ще ни съдят . От онези скочиха на бой 6-7 души, отговорника, като го оттървахме и избяга и останахме двамата на всички. Обаче борбата е голяма работа та с нея 4-5 души за секунди ги направих на нищо, Радо се справи с другите. Онези се уплашиха и отговорника дето избяга се появи и започна да се прави на интересен.
Яко се изкефих, макар поне едно време да се бях стреснал. Направо им влизах в трупа, вдигам ги и излитат, става много бързо и е супер ефектно.
mishok
mishok

Град: milano

Re: Охранител в Милано.

0     Мнениеот psypilot на 09 Ное 2012, 22:13

Абе, пич, стига си пускал такива смотани теми.. писна ми да ти чета небивалиците. Не те знам, мнения ли трупаш, к'во дириш тук, ама поне се образовай малко и спри да си водиш дневника в тоя форум.
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

0     Мнениеот васкоКартофа на 09 Ное 2012, 22:24

Е, защо толкова негативно, psypilot? Нека да разказва човека, пак е интересно.
Аватар
васкоКартофа

0     Мнениеот nhikolla на 09 Ное 2012, 23:18

Администратори няма ли да го баннат тоя трол!!!
Аватар
nhikolla

Град: София

0     Мнениеот Aramis на 10 Ное 2012, 00:06

nhikolla написа:Администратори няма ли да го баннат тоя трол!!!

Няма да обиждаш троловете, ей! Те поне имат акъл за две стотинки.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот racko1 на 10 Ное 2012, 01:42

Хаха каква е причината да ни удостоиш с този страхотен разказ? Каква ти е идеята, какво целиш да постигнеш, изобщо какъв е смисълът от тази тема, защо ни го съобщаваш цялото това нещо? :D
Аватар
racko1

Град: Sofia

0     Мнениеот VAm на 10 Ное 2012, 13:24

Пак си гледал някой филм ве
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот mishok на 10 Ное 2012, 13:49

Момчета на който не му харесва да не чете. Ем четете ем, като некои да не казвам какви ,стенете.
Хм днеска ще правя двойно дежурство: от 18.30 до 22.30 ще пазя някаква боксова среща, а после отивам в дискотеката. Не е зле, ще направя двойна надница.
Заплащането тука е по 52 евро на вечер, за около 5часа работа. Само че вечерите са малко, ама не се работи, само се надуваш и гледаш гадно клиентите :DD По принцип дават да се пие и ред-бул , ама в дискотеката дето съм се правят на луди. Аз сега обаче съм приятел с барманите та мога да пия: колкото си искам. Вчера изпих два че бях уморен от тренировъчната ми система.
Снощи нямаше никой за биене, та си умряхме от скука с колегата ми Радо.
mishok
mishok

Град: milano

Назад към Общи дискусии