Религиозни щуротии
47 мнения • Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Религиозни щуротии
Тук диря опрощение на греховете си от теб отче. Расото не ти ли пречи да биеш хората?
Интересно ми е, ти какво дириш тук? Регистриран вчера комплексар, който чрез конфронтация търси внимание, което явно не получава от приятели или жени.(ако сега ми кажеш, че си женен с пет деца или не си, но имаш 28 любовници или познаваш половината свят, няма да ти повярвам. Стила ти на писане и разсъждение подсказва, че не си много отдавна излязъл от пубертета. А ако на истина си на там каквато възраст се изкарваш и си вярваш на нещата, които пишеш, то явно имаш проблем с главата. Дано си само дразнител, а не разсъждаваш така реално.)
Интересно ми е, ти какво дириш тук? Регистриран вчера комплексар, който чрез конфронтация търси внимание, което явно не получава от приятели или жени.(ако сега ми кажеш, че си женен с пет деца или не си, но имаш 28 любовници или познаваш половината свят, няма да ти повярвам. Стила ти на писане и разсъждение подсказва, че не си много отдавна излязъл от пубертета. А ако на истина си на там каквато възраст се изкарваш и си вярваш на нещата, които пишеш, то явно имаш проблем с главата. Дано си само дразнител, а не разсъждаваш така реално.)
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
- Град: София
какво му обръщате внимание на тоя трол, да си пише глупостите, не тряаа му отговаряме
-

nhikolla - Мнения: 136
Абе ти да не си шантав а ? Какъв отец те е подгонил бе ? Комплексар е от еврейската психология, аз на евреите не им вярвам. Поредният ти телевизионен рецитал а ?Aramis написа:Тук диря опрощение на греховете си от теб отче. Расото не ти ли пречи да биеш хората?Интересно ми е, ти какво дириш тук? Регистриран вчера комплексар, който чрез конфронтация търси внимание, което явно не получава от приятели или жени.(ако сега ми кажеш, че си женен с пет деца или не си, но имаш 28 любовници или познаваш половината свят, няма да ти повярвам. Стила ти на писане и разсъждение подсказва, че не си много отдавна излязъл от пубертета. А ако на истина си на там каквато възраст се изкарваш и си вярваш на нещата, които пишеш, то явно имаш проблем с главата. Дано си само дразнител, а не разсъждаваш така реално.)
Конфронтация е дума със съвсем друго значение, ама ти нали мислиш с телевизора, та повтаряш глупостите дето ги редят там.
Няма да ти кажа дали съм женен или не!!! Това е лична информация. Да има някой 28 любовници е ненормална работа - момче спри телевизията бе !
Познавам обаче половината София, ама не ме грее дали келеме, като тебе ми вярва или не.
Ако съм излязъл скоро от пубертета, как тогава съм толкова начетен а ? Та това са 15г. яко четене бе келеш ! Аз не пиша лъжи и на нещата, които пиша вярвам защото съм ги преживял. Ама даже още не съм започнал да ти разказвам тези неща.
Абе ти на колко години си бе ха-хо ? Къща направил ли си, дом създал ли си а , семейство и деца имаш ли бе ? И относно системата ми мога да ти кажа че е много-много добра, ама си има тема за нея.
-
mishok
- Град: milano
nhikolla написа:какво му обръщате внимание на тоя трол, да си пише глупостите, не тряаа му отговаряме
Абе какво е трол ? Ти трол ли си? Защо си трол? От кога си трол?
-
mishok
Мишок,имам предложение за теб(само не ме напдай и мен словесно,моля те)А то е-прочети книгата на Дан Браун-Шифърът на Леонардо.Ще разбереш колко много глупости си написал за тамплиерите.А Източните бойни изкуства наистина са повече идеология и целят да направят от въпросния човек по-добро същество и учат на ДИСЦИПЛИНА И САМОКОНТРОЛ,поне долкото имам гледна точка върху тях.

Гледай светлината и се любувай на нейната красота. Затвори очи и се взирай. Което си видял преди, вече го няма, а което ще видиш после, все още не се е появило - Леонардо Да Винчи
-
kart0fffff
kart0fffff написа:Мишок,имам предложение за теб(само не ме напдай и мен словесно,моля те)А то е-прочети книгата на Дан Браун-Шифърът на Леонардо.Ще разбереш колко много глупости си написал за тамплиерите.А Източните бойни изкуства наистина са повече идеология и целят да направят от въпросния човек по-добро същество и учат на ДИСЦИПЛИНА И САМОКОНТРОЛ,поне долкото имам гледна точка върху тях.![]()
Да чета Дан Браун - сигурно се шегуваш
Истината за сатанистите тамплиери се знае и не е Д. Браун дето ще ни я казва - нека не расъждаваме с телевизорите си.
ИБИ учат човека на бесоконтрол и бесодисциплина. Да бе ще станеш по-добър човек, като се покланяш на бясове - демони и им спазваш ритуалите - защо ли не вярвам а ?
-
mishok
абе що не смениш дилъра
-
Dream
- Град: Варна/Разград/Austin TX
mishok написа:nerozavar написа:А според теб на какви ценности те учат западните бойни изкуства и християнството?
На запад няма бойни изкуства. Нещо което е създадено за да разрушава не се нарича изкуство.
Православното християнство учи на истински ценности и поклонение на истинският Бог, а не на бесове, както при източните религии.
ти си бил много ГЛУПАВ не съм вярвал в това но ти не спираш да ме изумяваш....бойните изкуства не са създадени да разрушават а да защитават и уважението не се изчислява в коментарите по форумите а в самата битка а и не само там но ........ тъп си просто "ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА ПИЧ"
ПОздрави!!!!
-

5yToBcKu - Мнения: 57
- Град: с.Бутово
1.Ти като си толкова добър християнин, защо само обясняваш как биеш хората?
2. Това по християнски ли е?
3. Борбата има ли нещо общо с християнството или в древността много народи са провеждали борби, най-често по време на празниците на езическите им богове?
4. Знаеш ли въобще, кой е Дан Браун или видя в Гугъл?
5. Прочел ли си и една книга през живота си?(не разбирай под книга определението-последната страница с вицовете във вестника)
6. Имаш ли завършен 6-ти клас?
7.Всеки има право на гледна точка, без да я натрапва на другите. Ти защо го правиш?
8. Къде видя, че някое източно БИ се кланя на "бесове"?
9. Какво разбираш под определението "бесове"?
10. На гъби ли си
?
11. Каква диагноза са ти поставили психиатрите?
12. В коя секта членуваш и легална ли е тя?
13. Чък Норис ли е твоят герой?
14. Аз като вярвам във вуду и шаманизма, ставам ли ти най-добър приятел на света?
P.S. Извинявам се, чак сега видях личното съобщение, което си ми пратил. То отговаря на последния въпрос, ти може да не пишеш по него. Наистина съм ти най-добрия приятел на света
.
Заглавие: Re: Охранител
От: mishok
Изпратено на: 10 Ное 2012, 13:52
До: Aramis
Съобщение
Шматка
2. Това по християнски ли е?
3. Борбата има ли нещо общо с християнството или в древността много народи са провеждали борби, най-често по време на празниците на езическите им богове?
4. Знаеш ли въобще, кой е Дан Браун или видя в Гугъл?
5. Прочел ли си и една книга през живота си?(не разбирай под книга определението-последната страница с вицовете във вестника)
6. Имаш ли завършен 6-ти клас?
7.Всеки има право на гледна точка, без да я натрапва на другите. Ти защо го правиш?
8. Къде видя, че някое източно БИ се кланя на "бесове"?
9. Какво разбираш под определението "бесове"?
10. На гъби ли си
11. Каква диагноза са ти поставили психиатрите?
12. В коя секта членуваш и легална ли е тя?
13. Чък Норис ли е твоят герой?
14. Аз като вярвам във вуду и шаманизма, ставам ли ти най-добър приятел на света?
P.S. Извинявам се, чак сега видях личното съобщение, което си ми пратил. То отговаря на последния въпрос, ти може да не пишеш по него. Наистина съм ти най-добрия приятел на света
Заглавие: Re: Охранител
От: mishok
Изпратено на: 10 Ное 2012, 13:52
До: Aramis
Съобщение
Шматка
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
47 мнения • Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5