Най-големият сайт за бойни спортове

Болки в кръста

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Болки в кръста

0     Мнениеот gitaka188 на 16 Окт 2012, 13:50

През август на морето се контузих.С един приятел си мятахме една малка топка на плажа и при опит да хвана една доста високо летяща топка,се протегнах на максимум назад и междувременно извих целия си гръб.Веднага след това ме заболя съвсем леко,но реалният проблем дойде септември месец когато почнах тренировки.Болеше ме,мазах се с разни мазила,но болката почти не намаляваше.Сега вече спрях тренировки,защото смятам,че не е нещо безобидно да ме боли вече толкова време.

Болката е в най-долната част на гръбнака,малко отляво на него,точно където са първите мускули на кръста и гърба.Мисля,че става въпрос за мускулно разтежение,но не съм сигурен.Болката не е силна,но понякога ме заболява доста,например като удрям по чувала или тичам на скорост.

Моля,ако има някой,който може да ми помогне или да ме посъветва,да пише.Заради този проблем спрях тренировки.
gitaka188
gitaka188

Град: София

Re: Болки в кръста

0     Мнениеот oho на 16 Окт 2012, 14:09

Отиди на невролог най-добре. Може да са доста неща.
Аватар
oho

Град: София

Re: Болки в кръста

0     Мнениеот Mishoka на 16 Окт 2012, 18:58

oho написа:Отиди на невролог най-добре. Може да са доста неща.

Точно така : иди на невролог. Не ги прави тези неща с изпукванията, понеже се оказа че травмират кръста. Аз веднъж така го прецаках че едвам ходех, дадоха ми инжекции и за 4 дена се оправих.
Mishoka
Mishoka

Град: София - МИлано

Назад към Общи дискусии