Най-големият сайт за бойни спортове

ММА и болки в краката

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

ММА и болки в краката

0     Мнениеот Marv на 10 Окт 2012, 17:18

Здравейте момчета искам да ви попитам за съвет отностно един мой проблем :) Проблемът ми е следния .. получил съм някаква вече мога да я нарека и хронична болка и отпадналост в краката (в бедрената част , болката е от този тип все едно когато сте изморени от дълго ходене) ... което ми пречи да мога да посещавам редовно занаятия .Ходя на тренировки в 8 сутринта след което ако се падна на работа (работя 2 на 2 ) в 11 часът съм на работа и почти през целия ден стоя прав откъдето мисля ,че идва тези болки и отпадналост в краката.Можете ли да посъветвате нещо , какво да пия ,ям или каквото и да е било което може да ми помогне да се възстановявам от тази бока и да мога да си ходя редовно на тренировки.Благодаря искренно
Marv
Marv

Град: Варна

Re: ММА и болки в краката

0     Мнениеот psypilot на 10 Окт 2012, 18:22

Откога я имаш тази болка и как се е получила - от удар или нещо друго?
Проблемът може и да няма общо с тренировките. Ако често стоиш прав на работа, може да има предпоставки за развитие на разширени вени. Или пък вече имаш?
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

0     Мнениеот Marv на 10 Окт 2012, 18:26

Не , не е от удар и според мен е от постоянното стоене прав от около 2 месеца вече ме болят така краката и като отида на тренировка след това комбинацията е направо убийствена
Marv
Marv

Град: Варна

0     Мнениеот psypilot на 10 Окт 2012, 18:31

Ами в такъв случай не е изключено да са разширени вени. Може да започнеш да ги мажеш с нещо, но най-добре посети лекар или се консултирай с треньора ти.
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

Назад към Общи дискусии