Най-големият сайт за бойни спортове

болка в бицепса

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

болка в бицепса

0     Мнениеот Ilinden на 14 Авг 2012, 12:50

Здравейте,можете ли да ми препоръчате някакво мазило против болка в мускулите..вчера стана голям цирк и ме връхлетяха 5 циганета и не ми е направило впечетление кога е станало,но явно по време на цялата какафония някой ме е ударил в ръката,не знам дали е било с някакъв предмет или с юмрук но,като си я свивам ме боли,а като я натисна болката става много гадна..
Аватар
Ilinden

Град: София

Re: болка в бицепса

0     Мнениеот Skoidats на 14 Авг 2012, 13:15

Ilinden написа:Здравейте,можете ли да ми препоръчате някакво мазило против болка в мускулите..вчера стана голям цирк и ме връхлетяха 5 циганета и не ми е направило впечетление кога е станало,но явно по време на цялата какафония някой ме е ударил в ръката,не знам дали е било с някакъв предмет или с юмрук но,като си я свивам ме боли,а като я натисна болката става много гадна..

1. Почивай - няколко дни.
2. Опитай се да правиш компреси, взимаш една хавлиена кръпа слагаш в нея лед и дъжиш на болното място - 5 мин., веднага след това взимаш една суха кърпа овиваш и така редуваш топло/студено и то няколко пъти (това го правиш по 2-3 пъти на ден)
3. Най-доброто, което ще ти помогне е това - http://7165.bg.all.biz/goods_krem-zhivokost-balsam_45537 - ако ги намериш мажи се по 2 пъти на ден - сутрин и вечер, ако има силна запараща болка, значи действа безотказно
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот Ilinden на 14 Авг 2012, 13:20

Много ти благодаря !
Аватар
Ilinden

0     Мнениеот jamski на 17 Авг 2012, 04:08

Аз също имам подобен проблем но като играя шадов бокс с гири от рязки движение и на другия ден имам болки казаха ми че е разтегнато сухожилие или като слкъсване на влакна и понякога дори ми се получават синини на бицепса да ми кажете нормално ли е получава се и на сгъвката на ръката
Аватар
jamski

0     Мнениеот Skoidats на 27 Авг 2012, 18:23

Ilinden написа:Много ти благодаря !

За нищо сподели - как се възстанови - окей ли си вече?

@jamski - и на мен ми се получават синини на бицепса, но най-вече след клинчове, при муай-тай, това е нещо нормално, ако мускула ти не е тип "жилав".

Опитвай се добре да загряваш преди тренировка и ако имаш възможност бих ти препоръчал да си вземеш следните неща:

https://mma.bg/cart/mastni-kiselini/on-flaxseed-oil

https://mma.bg/cart/hranitelni-dobavki/stavi-i-suhojilia/allmax-advanced-allflex

Поне на мен ми помогнаха, когато имах леко възпаления на сухожилията
Skoidats
Skoidats

Назад към Общи дискусии