Момчета,имам един въпрос:един приятел ходи на лекар защото имаше проблем с коляното беше се подуло под капачката (не в меката част под капачката а малко по доло) и лекарят му казал че има РАЗЛЕПЕНО СУХОЖИЛИЕ......аз преди години като бях на 15 имах същия проблем....пак подуто,боли(особено ако го ударя) и така ходих на лекар и той ми каза че това е някакъв хрущял или костица която израства по време на пубертета и заради голямата физическа активност там нещо си ставало(или нещо от тоя род)съвета му беше да намаля физическата активност в продължение на няколко месеца и готово......горе-доло така и стана.....
Та въпросът ми е дали наистина може да се разлепи сухожилие??? защото никога не съм чувал за разлепено сухожилие....за скъсано,разтегнато да а за разлепено никога....търсих информация в интернет не намерих...а го е казал доктор...но знаем пък какви доктори има в днешно време...
Мерси предварително...

ПОздрави!!!

РАЗЛЕПЕНО СУХОЖИЛИЕ
0
от 5yToBcKu на 19 Юли 2012, 14:10
Та въпросът ми е дали наистина може да се разлепи сухожилие??? защото никога не съм чувал за разлепено сухожилие....за скъсано,разтегнато да а за разлепено никога....търсих информация в интернет не намерих...а го е казал доктор...но знаем пък какви доктори има в днешно време...
Мерси предварително...