Успех.
Помощ
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Помощ
Започни с бокс или кик бокс. В Бургас нивото е доста високо и което и да избереш всъщност, няма да сбъркаш. Ако ти се тренира бокс - в Победа, кик бокс - в Аякс (тренират в зала Младост) или в Интер, а ако се спреш на муай тай - добра основа ще ти дадат в Аякса, а ако искаш да се състезаваш - отиваш в Самурай. Ако имаш някакви въпроси, само кажи.
Българче завинаги !
-

psypilot - Мнения: 118
- Град: Бургас
Re: Помощ
Трябва да знаеш, че ако искаш да се научиш да се биеш, както казваш, трябва да си сериозен и постоянен. Лично аз ти препоръчвам да отидеш в Аякс (Муай тай), но както си прецениш. Щом си се ориентирал към бокса - единия вариант е в Победа, но там тренират само състезатели и не знам дали ще те вземат без да си тренирал, но пак може да пробваш. Там няма такси доколкото знам, за час не мога да те ориентирам, иначе тренировките се провеждат на ст. "Черноморец". И не забравяй да им покажеш огромното си желание, в случай, че отиваш там. Другия вариант е да отидеш при Рашко в спортен център "Изгрев". При него мисля, че имаше някаква минимална такса, но трябва да говориш на място.
Евентуално имаш и трети вариант - да тренираш при Менцата, но там ще ти дойдат тежки тренировките. Сам си прецени.
Евентуално имаш и трети вариант - да тренираш при Менцата, но там ще ти дойдат тежки тренировките. Сам си прецени.
Българче завинаги !
-

psypilot - Мнения: 118
- Град: Бургас
7 мнения • Страница 1 от 1