Най-големият сайт за бойни спортове

Помощ

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Помощ

0     Мнениеот creaturez на 17 Юли 2012, 10:57

Здравейте, на 16 години съм 170 някъде висок 60 килограма бих искал да започна да тренирам нещо но се чудя какво дали box,kickbox,борба,муай тай не знам моля посъветвайте ме и ако може да ми кажете някой добри зали в бургас.
creaturez
creaturez

Град: burgas

Re: Помощ

0     Мнениеот Qk на 17 Юли 2012, 11:34

Това трябва да е твой си избор.Въпреки че можеш да започнеш с борба за около година-две и после да се пренасочиш към бокс или кик бокс/муай тай.
Успех. :)
Аватар
Qk

0     Мнениеот creaturez на 17 Юли 2012, 15:02

да ама има 1 проблем с борбата нямам си ни най малка представа от нея
creaturez
creaturez

0     Мнениеот psypilot на 17 Юли 2012, 15:45

Започни с бокс или кик бокс. В Бургас нивото е доста високо и което и да избереш всъщност, няма да сбъркаш. Ако ти се тренира бокс - в Победа, кик бокс - в Аякс (тренират в зала Младост) или в Интер, а ако се спреш на муай тай - добра основа ще ти дадат в Аякса, а ако искаш да се състезаваш - отиваш в Самурай. Ако имаш някакви въпроси, само кажи.
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

0     Мнениеот creaturez на 18 Юли 2012, 23:10

мерси много еми аз искам малко от малко да се науча да се бия колкото да знам че ако някой ме наскача да мога да го набия не аз да съм набития а иначе някакви такси нещо за бокса има ли? кога и от колко има тренировки
creaturez
creaturez

0     Мнениеот psypilot на 19 Юли 2012, 11:33

Трябва да знаеш, че ако искаш да се научиш да се биеш, както казваш, трябва да си сериозен и постоянен. Лично аз ти препоръчвам да отидеш в Аякс (Муай тай), но както си прецениш. Щом си се ориентирал към бокса - единия вариант е в Победа, но там тренират само състезатели и не знам дали ще те вземат без да си тренирал, но пак може да пробваш. Там няма такси доколкото знам, за час не мога да те ориентирам, иначе тренировките се провеждат на ст. "Черноморец". И не забравяй да им покажеш огромното си желание, в случай, че отиваш там. Другия вариант е да отидеш при Рашко в спортен център "Изгрев". При него мисля, че имаше някаква минимална такса, но трябва да говориш на място.
Евентуално имаш и трети вариант - да тренираш при Менцата, но там ще ти дойдат тежки тренировките. Сам си прецени.
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

0     Мнениеот creaturez на 19 Юли 2012, 17:08

еми човек няма по мотивиран човек от мене що се отнася за такива работи апак и аз искам тежки тренировки се пак тва е боен спорт не балет а за муай тай коклко е таксата как са тренировките
creaturez
creaturez

Назад към Общи дискусии