Най-големият сайт за бойни спортове

как ? .. и моляви се без тапи отговори :)

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

как ? .. и моляви се без тапи отговори :)

0     Мнениеот vokata на 04 Юли 2012, 17:25

здр алл значи на 16 години сам и както бяч казал в др. теми трен мма и ходя лостове 1.70-1.75 см висок неси знам килограмите някаде 57-63 .. и тарся информация за корема секи ден правя опражнения за корем но имам масс от горе варху мускулите и немога дасе отарва от тази масс някои ако ми каже какво да правя за да успея да я махна тази масс ще сам му много благодарен .. мерси предварително :)
vokata
vokata

Град: haskovo

Re: как ? .. и моляви се без тапи отговори :)

0     Мнениеот rck8888 на 04 Юли 2012, 17:37

Първо си оправи хранителния режим. Добре е да намалиш сладкото, газираното, хляба, мазните храни. Хапвай храни богати на белтъчини, за да качваш и мускули.
Щом тренираш мма - там на тренировките гориш доста мазнини и калории. Щом ти е на зор изчистването на корема-прави коремни преси, тичай и изобщо прави аероббни упражнения и трябва да се получи.
rck8888
rck8888

0     Мнениеот vokata на 04 Юли 2012, 17:53

мерси но не пия газирано ям месо спагети леща плодове пия повечко вода секи ден правя минимум 60 коремни .. изпукнаха ми плочките но за това време което тренирам за тях трябваше да е с мн. по голям резултат ... а при мен е минимален ... но несе отказвам де .. ама не е лесно ..
vokata
vokata

Град: haskovo

0     Мнениеот internationalwarrior на 04 Юли 2012, 20:01

Говорено е достатъчно по тези теми, потърси малко, темата се заключва!
П.П.: Оправи си правописа ; )
Pain is temporary, PRIDE is FOREVER !!!
internationalwarrior
internationalwarrior

Град: Sofia

Назад към ММА турнири и събития