Здравейте! Имам желание да си направя по някакъв начин познатата на повечето от вас "жилетка с тежести", но идеята е малко по-различна.Купил съм си брезент, ще го пълня с пясък най-вероятно и ще го дам на шивач или обущар да го ушие. Въпросът ми е, дали някой от вас има нещо подобно.. Ще се радвам дори ако споделите различни идеи за направата на жилетката.Нужни са ми около 20кг тежест, а тези т.нар "жилетки с тежести", които са на "пазара" ми се струват доста скъпи.
Аз си купих 2 вериги по 1,5 метра за около 20лв и има същия ефект. Отиди в железарията и си избери точната дебелина и не се занимавай с толкова сложни неща Това е моя съвет
Не мисля, че е разумно сам да си правиш щом щюе ги използваш за бягане. Трябва да знаеш къде да сложиш тежестта, така че да не ти изкривява структурата, защото може да си докараш някой проблем.
Жилетка с тежести
0
от jambes на 22 Апр 2012, 20:31
Имам желание да си направя по някакъв начин познатата на повечето от вас "жилетка с тежести", но идеята е малко по-различна.Купил съм си брезент, ще го пълня с пясък най-вероятно и ще го дам на шивач или обущар да го ушие.
Въпросът ми е, дали някой от вас има нещо подобно.. Ще се радвам дори ако споделите различни идеи за направата на жилетката.Нужни са ми около 20кг тежест, а тези т.нар "жилетки с тежести", които са на "пазара" ми се струват доста скъпи.