Фьодор Емеляненко
11 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Фьодор Емеляненко
Името е измислено от ямпонците.Мисля че го наричат така заради това че той е бил последния шампион в PRIDE и RINGS, и също защото нямаше загуба доста години.
Никъде няма точна информация,това си е мое предположение.
Никъде няма точна информация,това си е мое предположение.
-
Unscarred - Мнения: 72
Защото в Япония го почитат като божество...и за тях той е последния им император.
-
- Град: Панагюрище
Аз също рових из нета за да намеря нещо, но нищо не открих за прякора му.
А някой да знае, дали ще продължава да се бие ?

-
- Град: Stara Zagora
Със сигурност продължава да се бие, но не се знае все още с кого и кога.
-
- Град: Sofia
KcD написа:Защото в Япония го почитат като божество...и за тях той е последния им император.
Глупости! Япония се управлява от император, причината е съвсем различна. Все едно Анди Хъг да е бил самурай, че да са го наричали "синеокия самурай".
-
българиец - Мнения: 289
българиец написа:KcD написа:Защото в Япония го почитат като божество...и за тях той е последния им император.
Глупости! Япония се управлява от император, причината е съвсем различна. Все едно Анди Хъг да е бил самурай, че да са го наричали "синеокия самурай".
Честно да ти кажа не знам причината,просто се опитах да бъда креативен.
-
- Град: Панагюрище
Ами аз се поразрових малко в нета и доколкото разбрах го наричат "The Last Emperor", защото след неговото оттегляне няма да има друг като него.С неговите умения,постижения и т.н.
-
- Град: Горна Оряховица
Sk0rPiYs написа:Ами аз се поразрових малко в нета и доколкото разбрах го наричат "The Last Emperor", защото след неговото оттегляне няма да има друг като него.С неговите умения,постижения и т.н.
Да де, то дечицата си мислят, че никога няма да се роди друга подобна легенда в боевете, а такава има всяко едно поколение.
-
българиец - Мнения: 289
българиец написа:Sk0rPiYs написа:Ами аз се поразрових малко в нета и доколкото разбрах го наричат "The Last Emperor", защото след неговото оттегляне няма да има друг като него.С неговите умения,постижения и т.н.
Да де, то дечицата си мислят, че никога няма да се роди друга подобна легенда в боевете, а такава има всяко едно поколение.
Много се бъркаш, приятелче, ако си мислиш, че всяко едно поколение си има легенда.
-
11 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2