Най-големият сайт за бойни спортове

Объркана работа

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Объркана работа

0     Мнениеот Marv на 09 Мар 2012, 20:00

Здравейте , слагам темата тука и знам ,че това ще е една от поредните тъпи и скучни теми ,но имам нужда да си го излея :) Преди време започнах да тренирам ММА в една страхотна зала ,но работата ми излезе пречка смениха ми графика и така не можех да посещавам повече тренировките .Не исках да губя време затова започнах да ходя в удобни за мен часове на тренировки по Муай Тай и дотук всичко добре.Ето сега вече имам свободното време да ходя пак на мма ,но тук идва проблемът...Хем искам да ходя ММА хем се привързах към тренировките по Муай Тай или по скоро не искам да обидя треньора който очевидно даржи на мен , чувствам се някак раздвоен и не мога да се взема в ръце да реша кое искам повече .. Вие как бихте постъпили и някой чувствал ли се е по подобен начин защото знам че доста хора са сменили повече от 1 зала
Marv
Marv

Град: Варна

Re: Объркана работа

0     Мнениеот rck8888 на 09 Мар 2012, 20:18

Мисля, че доста хора са изпадали в описаната от теб ситуация. Аз самия също съм изпадал в подобна ситуация и просто останах в клуба, където ми беше по-приятно. Та съвета ми е да помислиш за себе си къде се чувстваш по-приятно. Дали където си в момента на тренировки по муай-тай и както казваш треньора държи на теб или където си ходил на тренировки по мма.
rck8888
rck8888

Назад към Общи дискусии