ludvefira написа:Беше много интересно издание Санчез и Еленбъргър направиха също добра среща. Яд ме е само, че ме издъни онова слабото циганче - Валей Уотсън, всичко друго си излезе )))))
Тоя път почти си ги познал . И аз, щото...
Как можа да дадеш прогноза за Хърман и Симсън бре ? - не видя ли какво съм дал аз )))))
Стефан Струв е много неубедителен в последно време,а този Дейв Херман е много лудо копеле и има много добра защита от ключове ,а и носи на бой. А ако Арън Симпсън си беше разгърнал потенциала щеше да влачи Рони Маркез като парцал по земята. Ама не стана така както си мислих ,ако сега се бият отново , пак ще заложа за същите )) хАйде сега успех ,следващия път всичките да ги познаеш
Джонка вярно е това което казваш /особено за Струв/, но да ти призная, ако сега играят пак аз също ще заложа на същите хора ))) С предния коментар бъзиках "Арамис", защото той не ми спестява всяка издънка )))) Така и трябва да е разбира се
Мен ме е яд, че мейн ивента не беше 5 рунда. Щеше да се получи много добре. Като гледах залозите никой не вярваше в Санчес, но мисля, че той показа дух на боец и макар загубата, той заслужава похвала за това, че се опита да обърне мача.
Dream имаш право за Санчез , но аз все си мисля,че ако беше 5 рунда Джейк нямаше само да бяга и изягва размяна в 3-тия рунд , той взе двата рунда и 3-тия искаше да го доиграе просто тактически и да се пази ,но Санчес пък нямаше какво да губи и се хвърли агресивно :Р
силен евент... за мен и като цяло беше доста интересен... според мен Струв може да бъде много сериозен фактор в тежките, ама има доста да се доразвива и ми се струва бая неуверен, и Джейк мн. ми харесва.
Новата тема "ПРОГНОЗИРАЙ И СПЕЧЕЛИ В UFC 144 " ще бъде пусната на 24.02.2012 г. ,ето и основната карта ,която включва цели седем двубоя до този момент:
Frankie Edgar (c) vs. Ben Henderson Quinton Jackson vs. Ryan Bader Cheick Kongo vs. Mark Hunt Yoshihiro Akiyama vs. Jake Shields Yushin Okami vs. Tim Boetsch Hatsu Hioki vs. Bart Palaszewski Anthony Pettis vs. Joe Lauzon
Тук единствено в Петис - Лаусон се колебая. Тея са страхотни диванета, но и двамата могат да паднат много елементарно когато не им тръгне играта. Още не мога да преценя кой от двамата би излязъл победител, но клоня леко към Лаусон.
Няма нищо сигурно ,например Чейк Конго ми се вижда по-разумен боец ,по комплексен , обаче Марк Хънт може с една балтия да го направи безшумен. Барт Палашевски е много опитен боец и той не е за подценяване. Изхода от Едгар - Бенсън Хендерсън е неясен също ,според мен са 52% / 48% за Едгар.
Ето и някои интересни бъдещи събития и коефициенти :
Josh Barnett /1.70/ - Daniel Cormier /2.30/ , 04.Март.2012 Jon Jones(C) /1.22/ - Rashad Evans /5.00/ , 21.Април.2012 Junior Dos Santos(C) /1.67/ - Alistair Overeem /2.30/, 01.Май.2012 Anderson Silva(C) /1.44/ - Chael Sonnen /3.30/, 01.Юни.2012 Vitor Belfort /1.33/ - Wanderlei Silva /3.50/, 01.Октомври.2012 Carlos Condit(IC) /3.50/ - Georges St-Pierre /1.36/ , 01.Ноември.2012
Доста висок коефициент за Кормиер. Като чели си струва да се хвърли някой левче там Радвам се също за сравнително високите коефициенти на Цигано и Паяка. Там задължително ще пусна яко
Re: КЛАСИРАНЕ - UFC ИГРА
0
от ludvefira на 16 Фев 2012, 23:21
Как можа да дадеш прогноза за Хърман и Симсън бре ? - не видя ли какво съм дал аз