Aramis написа:kuzman написа:Sunrise написа:То да му беше само тоя хит. Разправяше как на подлеза на НДК-а джобел как пребива сутеньори по бул. Ботев как от малък тренира какво ли не иначе вика за Адреналина че е стимулант
То ... те са СУПЕР много неща. Говори на колко години е, как бил вишист, а правописа му е като на 5 годишно детенце в предучилищна ... Говори в кои квартали живеел, как било като джунгла и как едва ли не, поради жестоките обстоятелства, той - великия плейбой богаташ е принуден да стане брутален уличен бияч, че да оцелява.
Тук има два момента - живял съм и в двата "жестоки" квартала и леко в спомените ми, като цяло това си остават елитни столични квартали. Втория момент е следния - когато човек не си го търси, много ама МНОГО малко ситуации могат да наложат трансформация от тип "плейбой към изпаднал уличен хамалин".
Ех ... филми, филми ...
Еее, какво му се нахвърлихте на човека? На мен ми е забавен. Вярно, че на тема "уличен бой" е яко във филма, но от друга страна никога не е задавал подобни въпроси:
"Ако се бият Чък Норис vs Бойко Борисов по правилата на Mortal Combat-кой ще победи..."
"Как да си пия креатина с парцуца или с шльокавица..."
"Боли ме левия ташак, дали е защото не правя секс..."
"Ако ям шоколад сутрин ще ми става ли Панчето в трамвая..."
Според мен, на всеки му е пределно ясно, че креатина се пие с парцуца

Добре, а примерно, ако крокодила Гена и Чибурашка си ходят по улиците и ги нападнат много и опитни биячи ? Какво според вас ще е най-добре ? Според мен, Гена трябва да прави на някой от нападателите ключ, докато Чибурашка налага същия нападател с граунд енд паунд. И през това време останалите нападатели ще седят с пръсти в задниците и ще гледат ?
Или е по-добре Чибурашка да си пийне креатина с парцуца, да иде да поблъска малко железа, после стриит фитнесче и след това да ги набие с супермен-пънч ?
Re: Много и умни въпроси
0
от Aramis на 24 Яну 2012, 20:32
Еее, какво му се нахвърлихте на човека
"Ако се бият Чък Норис vs Бойко Борисов по правилата на Mortal Combat-кой ще победи..."
"Как да си пия креатина с парцуца или с шльокавица..."
"Боли ме левия ташак, дали е защото не правя секс..."
"Ако ям шоколад сутрин ще ми става ли Панчето в трамвая..."