Най-големият сайт за бойни спортове

Много и умни въпроси

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Много и умни въпроси

0     Мнениеот Aramis на 24 Яну 2012, 20:32

kuzman написа:
Sunrise написа:То да му беше само тоя хит. Разправяше как на подлеза на НДК-а джобел как пребива сутеньори по бул. Ботев как от малък тренира какво ли не иначе вика за Адреналина че е стимулант lol

То ... те са СУПЕР много неща. Говори на колко години е, как бил вишист, а правописа му е като на 5 годишно детенце в предучилищна ... Говори в кои квартали живеел, как било като джунгла и как едва ли не, поради жестоките обстоятелства, той - великия плейбой богаташ е принуден да стане брутален уличен бияч, че да оцелява.
Тук има два момента - живял съм и в двата "жестоки" квартала и леко в спомените ми, като цяло това си остават елитни столични квартали. Втория момент е следния - когато човек не си го търси, много ама МНОГО малко ситуации могат да наложат трансформация от тип "плейбой към изпаднал уличен хамалин".
Ех ... филми, филми ...

Еее, какво му се нахвърлихте на човека :)? На мен ми е забавен. Вярно, че на тема "уличен бой" е яко във филма, но от друга страна никога не е задавал подобни въпроси:
"Ако се бият Чък Норис vs Бойко Борисов по правилата на Mortal Combat-кой ще победи..."
"Как да си пия креатина с парцуца или с шльокавица..."
"Боли ме левия ташак, дали е защото не правя секс..."
"Ако ям шоколад сутрин ще ми става ли Панчето в трамвая..."
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот kuzman на 24 Яну 2012, 22:26

Aramis написа:
kuzman написа:
Sunrise написа:То да му беше само тоя хит. Разправяше как на подлеза на НДК-а джобел как пребива сутеньори по бул. Ботев как от малък тренира какво ли не иначе вика за Адреналина че е стимулант lol

То ... те са СУПЕР много неща. Говори на колко години е, как бил вишист, а правописа му е като на 5 годишно детенце в предучилищна ... Говори в кои квартали живеел, как било като джунгла и как едва ли не, поради жестоките обстоятелства, той - великия плейбой богаташ е принуден да стане брутален уличен бияч, че да оцелява.
Тук има два момента - живял съм и в двата "жестоки" квартала и леко в спомените ми, като цяло това си остават елитни столични квартали. Втория момент е следния - когато човек не си го търси, много ама МНОГО малко ситуации могат да наложат трансформация от тип "плейбой към изпаднал уличен хамалин".
Ех ... филми, филми ...

Еее, какво му се нахвърлихте на човека :)? На мен ми е забавен. Вярно, че на тема "уличен бой" е яко във филма, но от друга страна никога не е задавал подобни въпроси:
"Ако се бият Чък Норис vs Бойко Борисов по правилата на Mortal Combat-кой ще победи..."
"Как да си пия креатина с парцуца или с шльокавица..."
"Боли ме левия ташак, дали е защото не правя секс..."
"Ако ям шоколад сутрин ще ми става ли Панчето в трамвая..."

Според мен, на всеки му е пределно ясно, че креатина се пие с парцуца :D
Добре, а примерно, ако крокодила Гена и Чибурашка си ходят по улиците и ги нападнат много и опитни биячи ? Какво според вас ще е най-добре ? Според мен, Гена трябва да прави на някой от нападателите ключ, докато Чибурашка налага същия нападател с граунд енд паунд. И през това време останалите нападатели ще седят с пръсти в задниците и ще гледат ?
Или е по-добре Чибурашка да си пийне креатина с парцуца, да иде да поблъска малко железа, после стриит фитнесче и след това да ги набие с супермен-пънч ?
Аватар
kuzman

Град: Sofia

0     Мнениеот RIOT88 на 24 Яну 2012, 22:55

Моля препоръчайте ми някой добър клуб по ем ем ей в с. Безден по възможност да не е в долния, а в горния квартал на града и да е с добър треньор
Аватар
RIOT88

Град: Sofia

0     Мнениеот sn1ckers на 25 Яну 2012, 00:57

Нов ник.. зад-ник :DD
sn1ckers
sn1ckers

Град: Варна

0     Мнениеот Aramis на 26 Яну 2012, 12:24

Абе, да ви питам. Що като пиша с другите си никове "Дейзи" и "Диди" модераторите ми трият коментарите? Аз почти не дразня другите потребители. Освен това да кажа, че съм много богат и ходя по цял ден на кафе. А! Играч ли съм?

:DD :DD :DD :DD
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

0     Мнениеот Sunrise на 26 Яну 2012, 19:58

Аз лично съм машина в сериите.Просто започвам да редувам лява- дясна страна,като през 3,4 удъра пускам 2 леви.Не всеки го може но като направиш 1 път после ставаш машина.
Така съм правил комбинации от по 10-12 удъра без да се замислям- бързи и на 3те нива.Даже като сме се снимали (да си гледаме грешките) ,почти всичко ми е перфектно.

Страхотен талант е момчето дайте му пари да стане профи lol
body-puncher
Аватар
Sunrise

0     Мнениеот MiguelCotto на 26 Яну 2012, 21:30

Хахаха, сещам се за кой пич става въпрос :D :D :D
MiguelCotto
MiguelCotto

0     Мнениеот enjoyy на 26 Яну 2012, 23:47

тая тема отприщи едни дълбоки и дълго подтискани емоции у голяма част от адекватните потребители (поне до толкова че да няма техни перефразирани мнения или цитати в темата) :D
enjoyy
enjoyy

0     Мнениеот JonJones на 27 Яну 2012, 02:25

lol :o :D ;)
Аватар
JonJones

Град: Бургас

0     Мнениеот RIOT88 на 06 Фев 2012, 12:42

Изображение
lol