Разтягане или засегнат нерв?
4 мнения • Страница 1 от 1
Re: Разтягане или засегнат нерв?
Точно заради лошата загрявка, най-вероятното е да ти се е получило разтягане. С 2-3 дена мазане по 3-4 пъти на ден, мисля че ще ти мине. БенГей е хубаво мазило, но все пак ако не ти помогне купи си Волтарен или Диклак Гел, те също са хубави. Аз лично съм използвал Волтарен и ми хареса действието му.
-
- Град: Sofia
И на мен ми се е случвало,помислих че съм получил херния.Оказа се некво сухожилие. И да мажеш с мазила файда няма.Почивай 2 седмици и ще отшуми. Айде успех. 

-
- Град: bsl
Понеделник отивай на лекар и другия път загрявай, а не си тренирай "ЕЙ ТАКА ЗА ФОРМА"
Темата се заключва!
Темата се заключва!
Pain is temporary, PRIDE is FOREVER !!!
-
- Град: Sofia
4 мнения • Страница 1 от 1
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Разтягане или засегнат нерв?
0
от Meto на 21 Яну 2012, 13:55
Вчера бях до залата за малко (около 15 мин) и реших вместо да стоя и да скучая да потренирам леко ей така за форма ... Да но без добра загрявка(под добра имам предвид , разтягане , отпускане и т.н)
И с няколко крушета по чувала , няколко ритника направих , един хай кик , с левия крак.. Три пъти го повторих , но след като спрях усетих някаква странна болка , незнам как да кажа , между бедрата . Под слабините и четала , незнам как се казва там ..
Сега при по рязко движение ме боли и не мога да тренирам. Да знаете някакво мазило. Един приятел ми даде БенГей ( за разтягане) , незнам до колко помага но ще се мажа засега с него. Питах и други хора ,но не са компетентни, а личния ми лекар днес почива. Чак в понеделник е на работа . Затова се обръщам към вас.
И някой имал ли е нещо подобно. Ако е ДА , нека да сподели с какво се е оправил и колко време му е отнело. Щото много ми се тренира , а ся така се спъвам яко ..