Как да си направя боксов чувал?
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Как да си направя боксов чувал?
Гумени гранули
Ако си виждал изкуствени игрища за футбол са покрити с такива гранули.

-
- Град: Кърджали
ам в какво да ги увия във войнишко платнище или няколко по здрави найлонови човали?
-
- Град: Varna
също така може и втора ръка чувал (да е в читаво състояние) оферти само от Варна 

-
здрасти ,аз преди 6-7 години си спомням когато ми дойде мерак че се мъчих да правя (с помощ) и не се получи много добре, прекалено малък и неравномерно нагънат ... както и да е , чувала представляваше парцали понарязани и натъпкани в брезентова обвивка, ако правиш с парцали да знаеш че може да не му достигне тежест , а и да знаеш че ако е от брезент доста жули кокълчетата, като биеш само по бинтове
.
Преди 2-3 години си купих 2ра употреба от една боксова зала, голям и тежък за 40 лв само, но за съжаление няма къде да го ползвам сега, иначе бих ти препоръчал да разпиташ по залите или ако имаш някой авер да говори с някой тренер
успех

Преди 2-3 години си купих 2ра употреба от една боксова зала, голям и тежък за 40 лв само, но за съжаление няма къде да го ползвам сега, иначе бих ти препоръчал да разпиташ по залите или ако имаш някой авер да говори с някой тренер

успех

-
Кажи кога - плащаш бензина и те вземам от където кажеш - отиваме до свободния - крадем чувал за теб (там има всякакви ще си избереш) и малко тежести за моя домашен фитнес че не ми се дават 70 лв за дискове и сме готови!

-
7 мнения • Страница 1 от 1