Най-големият сайт за бойни спортове

На психическа основа ли се дължи това ?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: На психическа основа ли се дължи това ?

0     Мнениеот KcD на 18 Дек 2011, 12:42

Sunrise е луд!!! хахаххахахха един прятел си извади медицинско за 1 разцепена скула и осъди човека дето му го направи.....
KcD
KcD

Град: Панагюрище

0     Мнениеот Sunrise на 18 Дек 2011, 13:32

Къде съм казал че нещо сцепено не е средна???

Разцепена скула, разрез сцепена глава, са средна... ама ако ти затовора окото с тупаница е лека сеш се ;)
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

0     Мнениеот granik на 18 Дек 2011, 13:49

До човека с психичната основа. Баце нека си говорим право куме в очи и да оставим шменти капелите настрани. Явно е че тоя дето те тормози е много по силен и аграсивен от теб. И повярвай ми не е му е хрумнало случайно. Той е висок, тежък, як спортист и си го знае. Не е никакъв проблем за него да те спука от бой.
Няма смисъл да се изправяш срещу него защото ще те направи смешен и жалък. 8)
Но ....тука вече идва другото решение на проблема. Отиваш и се молиш на някой известен бандюга да ти осигури защита. Ако не познаваш такъв , потърси такива дето ги познават. Оттам насетне твоя бос си знае работата и знае как да направи така ,че тоя "мъжкар" дето се прави на велик да се на*ере от страх. Повярвай ми аз съм бил ученик в турбо мутренските години 91-95г и съм се нагледал на такива работи ,които бяха ежедневие. Понякога наказването на такива отворковци ставаше по доста гаден и унизителен начин ,че на човек му ставаше малко кофти да гледа.
И да знаеш ,че след това тоя пич ще стане съвсем друг и никога няма да си възстанови авторитета, защото такива като него много лошо им се отразява да ги унижат пред всички.
После пък тебе вече никой няма де закача . Това е . Няма нищо срамно ,да помолиш някой кофти тип да се саморазправи с тоя дето ти се отваря на базата на това че е доста по едър и тежък от теб, което е нечестно.
granik
granik

Град: Варна

0     Мнениеот bgwarrior на 18 Дек 2011, 15:48

25 кинта на изявено здравеняче и ще ти реши проблема. Казваш му кога да дойде до даскалото (голямото междучасие например) и ще си решиш проблема. Или ще го бие, или ще му поговори мъжката ПРЕД ВСИЧКИ..следователно твоя бабаид (агресора ти) ще има избор - да се направи на мъж пред по-здравия за да си спаси репутацията пред тези от даскалото (но ще я загуби, защото ще яде бой) или плахо да се съгласи с твоя човек да не те тормози (отново вече е показал, че е мижитурка пред по-здрави и репутацията му загива). Което ще рече...набутай се между здрави авери и проблема ти е решен.
Ако пък не си навит за този вариант.... как да се представиш подобаващо в бой..вече получи много съвети и в предишни подобни теми.
bgwarrior
bgwarrior

0     Мнениеот krokodila на 18 Дек 2011, 17:54

Приятел,нищо лично,но най–добре си намери добър,ама много добър психоаналитик.Не разбра ли че тук никои няма да ти реши проблемите/а така като гледам те край нямат/,оправяи се сам мама му стара.Кво значи тва-ти кво би направил,а ти къв опит имаш,а случаино ако оня е по висок от мен с 10 см.........Брато,вземи се в ръце,не задаваи тъпи въпроси и започваи да решаваш сам проблемите си,дори и с цената да ядеш малко бой.По добре отколкото да се държиш като путка
Аватар
krokodila

Град: Дивият Северозапад

0     Мнениеот faro на 18 Дек 2011, 18:04

Адски са прави горните 3-4 поста. Време е да се стегнеш малко и да не занимаваш всички с проблемите ти.
Аватар
faro

0     Мнениеот Thief1019 на 18 Дек 2011, 18:13

ем ако искаш ми го кажи кой е тоя пич , аз ще дойда в твоя град ще ми го покажеш и тъкмо ще упражня някой работи които се чудя дали са приложими в истински бой , след като го гътна и го уритам ако искаш може и ти да го пориташ малко , след това отиваме в кръчмата и черпиш 1 разредена ракия от 80 стотинки и сме квит ;)
Thief1019
Thief1019

Град: asd

0     Мнениеот JELLYFISH на 18 Дек 2011, 20:09

Thief1019 написа:ем ако искаш ми го кажи кой е тоя пич , аз ще дойда в твоя град ще ми го покажеш и тъкмо ще упражня някой работи които се чудя дали са приложими в истински бой , след като го гътна и го уритам ако искаш може и ти да го пориташ малко , след това отиваме в кръчмата и черпиш 1 разредена ракия от 80 стотинки и сме квит ;)

Мой ти ми се струва че не си в час ...... знаеш ли от колко време разредената ракия не е по 80 стотинки !!!! :D :D
JELLYFISH
JELLYFISH

Град: Varna

0     Мнениеот granik на 18 Дек 2011, 21:25

Thief1019 написа:ем ако искаш ми го кажи кой е тоя пич , аз ще дойда в твоя град ще ми го покажеш и тъкмо ще упражня някой работи които се чудя дали са приложими в истински бой , след като го гътна и го уритам ако искаш може и ти да го пориташ малко , след това отиваме в кръчмата и черпиш 1 разредена ракия от 80 стотинки и сме квит ;)

Твоето предложение е малко в "затворнически" стил - ако те тормозят другите ще ти осигуря защита , ама ще ми станеш мацка. :DD :DD :DD :DD
granik
granik

Град: Варна

0     Мнениеот darkenen на 18 Дек 2011, 22:11

Добре, че е форума след тежък ден да се посмея малко. хахахахха :DD :DD :DD
darkenen
darkenen

Град: Кърджали

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии