Резил... !
12 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Резил... !
Когато прочетох за Багата, че ходил да бие с някви "биячи" в Перник на футболен мач щях да повърна. Сега отново ми се повръща. Пумияри ще има и има навсякъде - жалкото е че в нашата държавица, където 95% от хората или незнаят какво е ММА или са с грешна представа за спорта излизат такива новини и представата им продължава да е изкривена. Другия тъпизъм е как никоя голяма медия не отразява избощо никакви спортни новини от света на ММА (при положение че вече се гледа от милиони навсякъде и набира такава скорост, както никой друг спорт), а като излезе някоя ей такава шитня веднага ще оглави първите страници на печатните и електронни издания.
-
- Град: Sofia
Това с Багата не беше лъжа. Калоян Стоянов го беше викнал с още 20 джудисти да пребият Иво Главата (тартор от агитката на ЦСКА)
Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!

Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!
-
RIOT88 - Мнения: 83
Мммм, миризмата на мутренските години.
-
- Град: София
Аз не съм казал че са лъжа, знам че са истински събития - точно за това ми се драйфа понякога от циганския манталитет - който е недопустим при такива атлети, особено пък ако се изявяват професионално.
-
Такива явления има из цял свят. Атлетите от силовите спортове са особено предпочитани (поради обясними причини) за извършване на "мръсната работа" на силовите групировки. Пак казвам, това е така не само в България.
Само полгеднете хора като Бадр Хари (който принципно ми е един от любимите К-1 състезатели), Майк Тайсън (неговите резили са от по-различен тип, но за сметка на това са ОГРОМНИ) и много други.
А по отношение на ММА в спортните телевизионни предавания - проблема не е толкова в консервативното отричане на спорта, а в желанието да запазят текущите спортове в мейнстрийма. Принципно от сегашните мейнстрийм спортове (особено в САЩ) се вадят доста пари - футбола, американския футбол, баскет бол, хокей, бейс бол, а вече бокса няма да го обсъждам. Хората, които вадят тези пари не са толкова организаторите, а букмейкърите, мениджърите и други.
С времето това ще се промени, но до тогава не трябва да обръщаме внимание на такива работи. Пресата ще говори днес лошо, утре лошо, но след няколко години, като ММА съвсем навлезне, ще праскат само суперлативи.
Само полгеднете хора като Бадр Хари (който принципно ми е един от любимите К-1 състезатели), Майк Тайсън (неговите резили са от по-различен тип, но за сметка на това са ОГРОМНИ) и много други.
А по отношение на ММА в спортните телевизионни предавания - проблема не е толкова в консервативното отричане на спорта, а в желанието да запазят текущите спортове в мейнстрийма. Принципно от сегашните мейнстрийм спортове (особено в САЩ) се вадят доста пари - футбола, американския футбол, баскет бол, хокей, бейс бол, а вече бокса няма да го обсъждам. Хората, които вадят тези пари не са толкова организаторите, а букмейкърите, мениджърите и други.
С времето това ще се промени, но до тогава не трябва да обръщаме внимание на такива работи. Пресата ще говори днес лошо, утре лошо, но след няколко години, като ММА съвсем навлезне, ще праскат само суперлативи.
-
kuzman - Мнения: 147
RIOT88 написа:Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!
Които са?
-
- Град: надалеко
RIOT88 написа:Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!
По принцип, ММА е съвременен спорт и работи от сорта на Бушидо не важат много ...
-
kuzman - Мнения: 147
шамари написа:RIOT88 написа:Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!
Които са?
На мен също ми е интересно да разбера тези принципи хах

-
12 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2