Най-големият сайт за бойни спортове

Резил... !

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Резил... !

0     Мнениеот pirat на 13 Дек 2011, 21:02

Петчленна банда бойци от ММА беше заловена вчера в столицата, след като се разбра, че са участвали в поръчкови побои. В подземния свят наказателната бригада била известна като Надежденската група.

Болшинството от здравеняците били спипани от столичаните криминалисти в училищен фитнес клуб в кв. „Свобода.“ Освен като спортна зала състезателите я използвали и като офис, в който ежедневно се събирали, за да си разпределят задачите.

Срещу солидно заплащене ММА бойците приемали поръчки, свързани с разчистване на сметки срещу бизнесмени. Действали брутално, като използвали бухалки, боксове, ножове и пистолети. На 30 май бригадата атакувала собственика на верига заведения „Ниагара“ Емил Петрунов в София. Бойците така го пребили, че човекът за малко не се простил с живота си. До този момент полицията разполага с информация за още 4 подобни посегателства.
По време на ареста в Надежденската група били открити 20 GSM- а, над 20 ножа и маски с процепи за очила. Интересна подробност е, че откритите оръжия били законно притежавани.

На топло в ареста е натикан 45- годишният тартор Михаил С. – Бърборко. Заедно с него наровете ще търкат Николай Петков- Чебурашка и брат му Тодор- Манекена. Компания ще им правят 21-годишният Мартин Маринков и 28- годишният му авер Калоян Радулов. Последният вече е попадал в полезрението на ченгетата на фалшифициране на документи.

Аватар
pirat

Re: Резил... !

0     Мнениеот Ufighter на 13 Дек 2011, 21:34

Когато прочетох за Багата, че ходил да бие с някви "биячи" в Перник на футболен мач щях да повърна. Сега отново ми се повръща. Пумияри ще има и има навсякъде - жалкото е че в нашата държавица, където 95% от хората или незнаят какво е ММА или са с грешна представа за спорта излизат такива новини и представата им продължава да е изкривена. Другия тъпизъм е как никоя голяма медия не отразява избощо никакви спортни новини от света на ММА (при положение че вече се гледа от милиони навсякъде и набира такава скорост, както никой друг спорт), а като излезе някоя ей такава шитня веднага ще оглави първите страници на печатните и електронни издания.
Ufighter
Ufighter

Град: Sofia

0     Мнениеот RIOT88 на 13 Дек 2011, 22:46

Това с Багата не беше лъжа. Калоян Стоянов го беше викнал с още 20 джудисти да пребият Иво Главата (тартор от агитката на ЦСКА) :DD
Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!
Аватар
RIOT88

0     Мнениеот nerozavar на 13 Дек 2011, 22:50

Мммм, миризмата на мутренските години.
nerozavar
nerozavar

Град: София

0     Мнениеот BV на 13 Дек 2011, 23:07

BV
BV

Град: София

0     Мнениеот Ufighter на 14 Дек 2011, 01:04

Аз не съм казал че са лъжа, знам че са истински събития - точно за това ми се драйфа понякога от циганския манталитет - който е недопустим при такива атлети, особено пък ако се изявяват професионално.
Ufighter
Ufighter

0     Мнениеот kuzman на 14 Дек 2011, 09:11

Такива явления има из цял свят. Атлетите от силовите спортове са особено предпочитани (поради обясними причини) за извършване на "мръсната работа" на силовите групировки. Пак казвам, това е така не само в България.
Само полгеднете хора като Бадр Хари (който принципно ми е един от любимите К-1 състезатели), Майк Тайсън (неговите резили са от по-различен тип, но за сметка на това са ОГРОМНИ) и много други.
А по отношение на ММА в спортните телевизионни предавания - проблема не е толкова в консервативното отричане на спорта, а в желанието да запазят текущите спортове в мейнстрийма. Принципно от сегашните мейнстрийм спортове (особено в САЩ) се вадят доста пари - футбола, американския футбол, баскет бол, хокей, бейс бол, а вече бокса няма да го обсъждам. Хората, които вадят тези пари не са толкова организаторите, а букмейкърите, мениджърите и други.
С времето това ще се промени, но до тогава не трябва да обръщаме внимание на такива работи. Пресата ще говори днес лошо, утре лошо, но след няколко години, като ММА съвсем навлезне, ще праскат само суперлативи.
Аватар
kuzman

0     Мнениеот шамари на 14 Дек 2011, 17:25

RIOT88 написа:Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!

Които са?
шамари
шамари

Град: надалеко

0     Мнениеот kuzman на 14 Дек 2011, 17:35

RIOT88 написа:Никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал и да отстояваш принципте на ММА!

По принцип, ММА е съвременен спорт и работи от сорта на Бушидо не важат много ...
Аватар
kuzman

0     Мнениеот TheBeast на 14 Дек 2011, 18:11

шамари написа:

Които са?

На мен също ми е интересно да разбера тези принципи хах :)
TheBeast
TheBeast

Следваща

Назад към Общи дискусии