Най-големият сайт за бойни спортове

S.W.A.T тренировки - Варна

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: S.W.A.T тренировки - Варна

0     Мнениеот faro на 02 Ное 2011, 17:12

Много ми е интересно ако наистина се бият в ръкопашен бой пич от S.W.A.T. и пич от Спецназ. Търсих в нета клипчета ама не намерих, ако някой намери да го постне тука.
Аватар
faro

0     Мнениеот darkenen на 02 Ное 2011, 17:25

faro написа:Много ми е интересно ако наистина се бият в ръкопашен бой пич от S.W.A.T. и пич от Спецназ. Търсих в нета клипчета ама не намерих, ако някой намери да го постне тука.

Хората са казали: "Няма силно и слабо бойно изкуство, а слаби и силни бойци!" Който е по-подготвен ще победи, независимо дали е от Спецназ или SWAT.
Това е мое мнение!
darkenen
darkenen

Град: Кърджали

0     Мнениеот faro на 02 Ное 2011, 17:50

До някъде си прав, но просто ми е интересно как ги обучават в S.W.A.T. и как ги обучават в Спецназ.
Аватар
faro

0     Мнениеот MustangA на 02 Ное 2011, 18:48

Не,ето тука сгрешихте.Ако ставаше дума за обикновени хора е вярно,но за командосите е абсолютно грешно,защото това,което се цели по време на подготовките им е напълно уеднаквяване.А да кажеш,че американците могат да се сравняват с руснаците в ръкопашен бой за мен е просто налудничево.
MustangA
MustangA

0     Мнениеот darkenen на 02 Ное 2011, 18:53

Преди 2/3 години бях си изтеглил сериите на едно ТВ предаване. Много ме е яд, че сега не се сещам как се казваше. Във всеки епизод сравняваха различен тип бойци. Помня че първи епизод сравняваха спартанците с римляните. Според оръжията им, начина им на тренировки и воюване накрая обобщаваха кой има по-голям шанс в битка един срещу друг, но разбира се всичко е относително. И във връзка с това имаше един епизод, в който сравняваха SWAT и Спецназ. Тогава не бях много заинтересован от тези неща пък и не бях добре с английския и не ги изгледах. Сега ме подсетихте и ще си "напъна" малко мозъка да си спомня как се казваше. Ако има заинтересовани ще го споделя тук.
darkenen
darkenen

0     Мнениеот MustangA на 02 Ное 2011, 18:55

darkenen написа:Преди 2/3 години бях си изтеглил сериите на едно ТВ предаване. Много ме е яд, че сега не се сещам как се казваше. Във всеки епизод сравняваха различен тип бойци. Помня че първи епизод сравняваха спартанците с римляните. Според оръжията им, начина им на тренировки и воюване накрая обобщаваха кой има по-голям шанс в битка един срещу друг, но разбира се всичко е относително. И във връзка с това имаше един епизод, в който сравняваха SWAT и Спецназ. Тогава не бях много заинтересован от тези неща пък и не бях добре с английския и не ги изгледах. Сега ме подсетихте и ще си "напъна" малко мозъка да си спомня как се казваше. Ако има заинтересовани ще го споделя тук.

Deadliest Warrior
MustangA
MustangA

0     Мнениеот darkenen на 02 Ное 2011, 18:57

MustangA написа:Не,ето тука сгрешихте.Ако ставаше дума за обикновени хора е вярно,но за командосите е абсолютно грешно,защото това,което се цели по време на подготовките им е напълно уеднаквяване.А да кажеш,че американците могат да се сравняват с руснаците в ръкопашен бой за мен е просто налудничево.

ХАХА защо да не можеш да ги сравняваш в ръкопашен бой. Да не би руснаците да са с по три крака и три ръце. :Д:Д

Точен си!!! Мен в главата ми се въртеше нещо от сорта Ultimate warrior, но мерси много.
darkenen
darkenen

0     Мнениеот MustangA на 02 Ное 2011, 19:09

Пак заповядай и не можеш да ги сравняваш,щото руснаците са си бойци и пияндета по рождение. :DD :DD
MustangA
MustangA

0     Мнениеот Aramis на 02 Ное 2011, 21:06

Не знам кой световен лидер беше казал, че в света има три народа, които са родени за войни- немци, българи и руснаци. Донякаде е прав ;) .
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот MustangA на 02 Ное 2011, 22:05

Също имаше един,който беше казал,че само българите,японците и още един народ излизат на бойното поле с целта да убият най-малко един враг преди да умрат.
MustangA
MustangA

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии