S.W.A.T тренировки - Варна
42 мнения • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S.W.A.T тренировки - Варна
идеята ми се струва интересна , обаче още по интересно ми е как ще стане това "без никакви графици" !@ ??! Може да се метна 1-2 пъти да видя какво ще се получи, но "графика" ви трябва да е вечерен! 

-
- Град: Varna
Това ако е в Америка ще ви обвинят в подготвяне на терористична група от Ал Кайда а в Русия за подготовка на група за подривна дейност 

-
- Град: София
Жалко, че съм далеко от Варна. Kакво значи : ''Преминаване на полоса'' ?
-
faro - Мнения: 498
Интересна идея,дайте малко повече информация,кога,как и така нататък?
-
TyroneSpong89 - Мнения: 23
- Град: Varna
Абсолютно безплатно и доброволно за ентусиасти , на които им харесва ....
и които се намират в добро финансово състояние !!!! Иначе идеята си я бива,но подобни неща изискват освен пари и много време,себеотдаване и добра организация.Поради това добре е да посочиш каква ще бъде крайната цел на занятието !---------ясно е ,че е за, който иска...

и които се намират в добро финансово състояние !!!! Иначе идеята си я бива,но подобни неща изискват освен пари и много време,себеотдаване и добра организация.Поради това добре е да посочиш каква ще бъде крайната цел на занятието !---------ясно е ,че е за, който иска...

-
- Град: pleven
По ред на номерата отговарям доколкото мога :
1. Ясно е ,че тренировките ще са в почивните дни, аз също работя до 7 вечерта.
2. Това за Ал Кайда и т.н. са измишльотини . Никой не може в нищо да обвини група хора които спортуват и развиват умения, след като не правят нищо незаконно.
3. Преминаване на полоса - полоса е съоръжение което се преминава за норматив в казармата - прескачане на ров, минаване през тунел, минаване по греда и т.н.
4. Целта е привикване на работа в екип в стресова ситуация, развиване на реални бойни умения, усъвършенстване на бойна стрелба, майсторски шофьорски умения и т.н.
5. Естествено ,че в началото нещата няма да са стиковани , но когато всеки предложи по нещо ще се ориентираме кое е полезно и кое не, а и смятам че ще се запалим много, ще има адреналин.
Всеки може да потърси някаква литература , клипове в които могат да се видят как се усъвършенстват такива умения.
Аз тренирам маневри с мойта кола , но не съм специалист ,а и сам не ми е интересно.
Отделно ходя да стрелям на стрелбището /не е нужно да имаш лично оръжие/ , даже имам приятели които членуват в клуб за бърза стрелба но при тях това вече е отделен спорт.
Преходи не правя , а тичам в пресечена местност и т.н.
Пак казвам - няма треньор , няма специалист , няма лидер. Просто всеки дава идея - пробваме и ако става може само да спечелим от това.
1. Ясно е ,че тренировките ще са в почивните дни, аз също работя до 7 вечерта.
2. Това за Ал Кайда и т.н. са измишльотини . Никой не може в нищо да обвини група хора които спортуват и развиват умения, след като не правят нищо незаконно.
3. Преминаване на полоса - полоса е съоръжение което се преминава за норматив в казармата - прескачане на ров, минаване през тунел, минаване по греда и т.н.
4. Целта е привикване на работа в екип в стресова ситуация, развиване на реални бойни умения, усъвършенстване на бойна стрелба, майсторски шофьорски умения и т.н.
5. Естествено ,че в началото нещата няма да са стиковани , но когато всеки предложи по нещо ще се ориентираме кое е полезно и кое не, а и смятам че ще се запалим много, ще има адреналин.
Всеки може да потърси някаква литература , клипове в които могат да се видят как се усъвършенстват такива умения.
Аз тренирам маневри с мойта кола , но не съм специалист ,а и сам не ми е интересно.
Отделно ходя да стрелям на стрелбището /не е нужно да имаш лично оръжие/ , даже имам приятели които членуват в клуб за бърза стрелба но при тях това вече е отделен спорт.
Преходи не правя , а тичам в пресечена местност и т.н.
Пак казвам - няма треньор , няма специалист , няма лидер. Просто всеки дава идея - пробваме и ако става може само да спечелим от това.
-
- Град: Варна
Как тренираш маневри с твоята кола ?
-
faro - Мнения: 498
faro написа:Как тренираш маневри с твоята кола ?
Ами как . На широко място слагам наколко туби 10-12 литрови от минерална вода в различни конфигурации и се стремя да ги премина по най бързия начин напред и назад (назад само на огледала). Развива се умение бързо да въртиш волана защото препятствията са доста близо едно до друго. Полезно е . Иначе на пътя селении не си позволявам, а и не обичам.
Идеята е колко бързо можеш да претичаш 20 метра , да отключиш , да запалиш , да да минеш препятствията и да финишираш. Когато си в стресова ситуация , дори отключването и паленето на колата не е лесна работа. И въпроса не е да правиш всичко максимум бързо, а по скоро да действаш уверено, хладнокръвно и целеустремено.
-
- Град: Варна
не прочетох цялата тема нито оговорите спряй се само на това за американските антитерористични отряди(SWAT) и това,което исках да кажа е,че в сравнение със спецназ има да ядат чушки не знам защо си тръгнал да подръжаваш точно на тях
-
42 мнения • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5