Страх, от който ме много яд
39 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Страх, от който ме много яд
brat vajnoto e da ne ti dreme reputaciqta kato se sbiesh nqma da ti spadne povqrvai kakto i da zavarshi boq kogato nqkoi vidi 4e se opal4vash she ima respect ... sled 1 sedmica si4ki she sa zabravili kakvo e stanalo izobshto da ne ti dreme sled godini shte si se smeesh za tiq utrepki ... reputaciq meputaciq q im ebi maikata kvo te interesuva zameri go sas stola dokato se osaznae kvo stava go zaritai kakto si trqbva neka te natupat ako trqbva posle samneniqta im she ostanat i pove4e nqma da te zaka4at ... varvi izpraven i gord dori da ne si ... sled vreme shte usetish kolko po lesno e .... slagai si gi na onaz rabota....jivota e pred tebe i tiq nemogat da napravat nishto kolkoto i da go iskat
-
- Град: samokov
Тоя форум се превърна в teenproblem, bgmama или нещо такова. Много от сериозните хора пишещи тук спряха преди доста време(alexelguapo, mikemaru, nord и още и още). Може би е правилно да последвам техтия пример. Пък нека върлуват 14-15 годишните "нинджи" с техните теми "как да пребия най-добрия си приятел", "боли ме крачето какво да правя", "в даскало ме наричат сопол, а аз плача-какво да правя", "искал да счупя главата на някой-какво да използвам винкел или тръба". Успех на админите с "укротяването" на анархията, която цари тук.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-
Aramis - Мнения: 456
- Град: София
Aramis написа:Тоя форум се превърна в teenproblem, bgmama или нещо такова. Много от сериозните хора пишещи тук спряха преди доста време(alexelguapo, mikemaru, nord и още и още). Може би е правилно да последвам техтия пример. Пък нека върлуват 14-15 годишните "нинджи" с техните теми "как да пребия най-добрия си приятел", "боли ме крачето какво да правя", "в даскало ме наричат сопол, а аз плача-какво да правя", "искал да счупя главата на някой-какво да използвам винкел или тръба". Успех на админите с "укротяването" на анархията, която цари тук.
Напълно съм съгласен !!!
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
-
psycho - Мнения: 169
- Град: София
и аз имах такъв подобен случай...веднъж казах на хората дали им е приятно да им се подиграват,те казаха не и аз им казах че и на мен не ми е приятно...оттогава сме бфф...ама при тебе не знам как ще протекат нещата...всеки разбира нещата различно...

-
- Град: sofia
абе хора как да си сложа снимка?
-
- Град: sofia
ЛудотоКуче написа:абе хора как да си сложа снимка?
Взимаш твоя паспортна снимка, намазваш я обилно с лепило и я залепваш на монитора точно под името ти.

-
- Град: Варна
Взимаш твоя паспортна снимка, намазваш я обилно с лепило и я залепваш на монитора точно под името ти.

Уби ги, брат!

-
DeadFox - Мнения: 20
Накъде отива този форум.....? :X
-
- Град: Кърджали
39 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4