Най-големият сайт за бойни спортове

Качеството на екипировката.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Качеството на екипировката.

0     Мнениеот psypilot на 11 Окт 2011, 20:53

Извинявам се за рекламата, но на мен лично ми е най-удобно да пазарувам от тук: http://muaythaistuff.com - доста е изгодно, малко е играчка, но от България нещо по-качествено не знам дали ще може да се намери..
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

0     Мнениеот oho на 11 Окт 2011, 22:36

Не бих казал, че е много евтино, но наистина има добри неща. И ние работим по въпроса да вкараме някои от марките там на по-нормални за българския пазар цени. За сега успех имаме с Badboy.
Аватар
oho

Град: София

0     Мнениеот Skoidats на 12 Окт 2011, 15:23

Що се отнася за ръкавици.... имал съм Спортер, които мислих... че са хубави, но тренирайки с Lonsdale, а сега и с ръкавици BadBoy нещата са различни от земята до небето. Освен, че Спортер, нито можеше да направиш нормална атака, нито да се защитиш...

Що се отнася за среден клас ръкавици.. цена/качество това са Евърласт, мога обаче да дам много добри отзиви относно протекторите им за крака, на тази цена са повече от перфектни....

Относно марката "Badboy" - имам и наглезенки и ръкавици, повече от радостен съм на този етап от марката, дано продължават да държат висок стандарт на изработка и за вбъдеще.
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот didaka на 12 Окт 2011, 21:29

Хубави рькавици на по нормални пари са Patriot.
didaka
didaka

Град: bsl

0     Мнениеот Themunchies на 12 Окт 2011, 22:35

Сменил съм няколко Tabo и съм адски доволен, направо лепнат на ръцете - много са удобни и аеродинамични едва ли не.Относно протекторите за крака и алуминиевата чашка за мадете най-подходящи са Kings.Налакътниците и наколенките на Warrior - никога не се разместват по средата на боя и за спаринг са далеч по-безопасни за партньора.Клинове,"ризници", анураци за потене и т.н. - Under armour. Мога да направя извод, че всичко зависи от сърцето на боеца, а не от скъпата екипировка, но като цяло, колкото е по-качествена тя, толкова по-малко се притесняваш за странични фактори и можеш по-добре да се съсредоточиш върху задачата си.А и не е приятно човека, с който се прибираш към спирката да е украсен с чисто нова аркада от теб.
Themunchies
Themunchies

Град: Варна

0     Мнениеот MMAJudo на 13 Окт 2011, 17:20

Първите ми бяха Спорте, след това Лонсдале и Еверласт. Като от Спортер съм наи доволен нито са скъсани, нищо им няма пък да не говорим, че грам не миришат 14 ОЗ, сигурно и за това непомня от тях някои да е имал аркади или подобни. Лонсдала хубави кожени ама нещо по шевоте ги няма много много, бяха и от евтина серия маи, пък за вонята няма да коментирам, иначе като цяло са доста удобни. Колкото до Еверласта немога да дам обективно мнение тъи като съм ги ползвал много малко, но са доста добри и удобни на пръв поглед. Имам и едни уредни Еверласт, кожени за това за което са предназначени са супер. Относно бинтовете имам 2 чифта на Еверласт пт едните съм много доволен бих ги ползвал цял живот мисля, че са памучни неразтегателни, другите пак са Еверласт, но са леко разтегателни и незнам може и аз нещо да не ги навивам правилно, но ми стискат. Относно от кои ракавици за сега съм най-доволен това са Спортера, малко нереално звучи, може би защото съм ги копувал отдавна и има вероятност тогава да са били по качествени незнам и аз обаче, са ми удобни не миришат и са здрави. За мен най-важното е да има мерак, а ракавиците са само атрибут, важен, но все пак атрибут.
Силата на волята превръща човека в личност и му помага да следва и постига мечтите си.
Аватар
MMAJudo

Град: по Света

0     Мнениеот Nikolay на 14 Окт 2011, 18:03

Да, Patriot имат хубави боксови ръкавици и чували, но всичко друго им е абсолютен боклук.
ММА.BG
Аватар
Nikolay

0     Мнениеот psycho на 14 Окт 2011, 22:08

Аз съм най-доволен от "Grant", но ценичките са прекалено соленички...
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

Предишна

Назад към Общи дискусии