newo написа:baikonur написа:За Бай БОЙКО не знам!Ама ПЪРВАНОВ има червен колан !!!!
хАХАХАХАХАХаххАха
Аз лично признавам всяко едно източно бойно изкуство, когато се тренира в страната на произхода му. Иначе тука леко се съмнявам да се тренира както се тренира на изток. Ако има такива места - евалата.
От мнението ти разбирам,че никога не си присъствал на тренировка по Киокушин карате,защото от личен опит ти споделям,че тренировките са приблизително 1:1 с тези на изток,стига условията да го позволяват и смея да твърдя,че всички карате клубове се придържат към предварително установените принципи,а иначе казано следват японските традиций.Относно Б.Б. доколкото знам има черен колан,а това какъв дан е нямам точни сведения,но би трябвало да е далеч от 7-ми дан,доколкото знам в България имаме само двама каратисти които са с титлата "шихан" което ще рече от 5-7 дан,това са Шихан Трайков от Варна и шихан Попов от Пловдив,и двамата притежават 5-и дан!
Re: Бойко Борисов и Киокушин
0
от darkenen на 10 Окт 2011, 20:58
А сега сериозно! Не знам колко е реален този 7ми дан т.е. знам - това е пълен абсурд той, ако е 7ми дан аз трябва да съм американска нинджа 6