Най-големият сайт за бойни спортове

Бойко Борисов и Киокушин

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Бойко Борисов и Киокушин

0     Мнениеот darkenen на 10 Окт 2011, 20:58

Е как да няма вижте каква подсечка прави само! :DD :DD :DD :DD . Това и Накамура не може да го направи по-добре. :D http://vbox7.com/play:95f4c636
А сега сериозно! Не знам колко е реален този 7ми дан т.е. знам - това е пълен абсурд той, ако е 7ми дан аз трябва да съм американска нинджа 6 :D , но тъй като е бил охрана на Тодор Живков сигурно е тренирал там нещо, но според мен приоритет в тренировките му винаги са били билдърските тренировки... е все пак както си му викаме по български - МУТРА ;)
darkenen
darkenen

Град: Кърджали

0     Мнениеот TyroneSpong89 на 10 Окт 2011, 21:53

newo написа:
baikonur написа:За Бай БОЙКО не знам!Ама ПЪРВАНОВ има червен колан !!!! lol

хАХАХАХАХАХаххАха
Аз лично признавам всяко едно източно бойно изкуство, когато се тренира в страната на произхода му. Иначе тука леко се съмнявам да се тренира както се тренира на изток. Ако има такива места - евалата.

От мнението ти разбирам,че никога не си присъствал на тренировка по Киокушин карате,защото от личен опит ти споделям,че тренировките са приблизително 1:1 с тези на изток,стига условията да го позволяват и смея да твърдя,че всички карате клубове се придържат към предварително установените принципи,а иначе казано следват японските традиций.Относно Б.Б. доколкото знам има черен колан,а това какъв дан е нямам точни сведения,но би трябвало да е далеч от 7-ми дан,доколкото знам в България имаме само двама каратисти които са с титлата "шихан" което ще рече от 5-7 дан,това са Шихан Трайков от Варна и шихан Попов от Пловдив,и двамата притежават 5-и дан!
Аватар
TyroneSpong89

Град: Varna

0     Мнениеот Aramis на 10 Окт 2011, 23:46

TyroneSpong89 написа:
newo написа:
baikonur написа:За Бай БОЙКО не знам!Ама ПЪРВАНОВ има червен колан !!!! lol

хАХАХАХАХАХаххАха
Аз лично признавам всяко едно източно бойно изкуство, когато се тренира в страната на произхода му. Иначе тука леко се съмнявам да се тренира както се тренира на изток. Ако има такива места - евалата.

От мнението ти разбирам,че никога не си присъствал на тренировка по Киокушин карате,защото от личен опит ти споделям,че тренировките са приблизително 1:1 с тези на изток,стига условията да го позволяват и смея да твърдя,че всички карате клубове се придържат към предварително установените принципи,а иначе казано следват японските традиций.Относно Б.Б. доколкото знам има черен колан,а това какъв дан е нямам точни сведения,но би трябвало да е далеч от 7-ми дан,доколкото знам в България имаме само двама каратисти които са с титлата "шихан" което ще рече от 5-7 дан,това са Шихан Трайков от Варна и шихан Попов от Пловдив,и двамата притежават 5-и дан!

newo не си прав за школите по източните БИ(да не се засегнеш, не целя заяждане ;)). Както ти е казал и TyroneSpong89 за каратето, така аз ти казвам за доста от школите по УШУ. Гледа се нещата да са максимално близки с тези на изток.
А за супермена-пожарникар ще кажа само това което той повтаря до втръсване-"пътища, магистрали, метро, пътища, магистрали, метро".
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот jamski на 11 Окт 2011, 14:21

Махнете го тоя Бойко въобще не ме интересува какъв е бил знам само че едва е завършил 12 клас и баща му едва го набутал в пожарната
Последна промяна jamski на 13 Окт 2011, 15:52, променена общо 1 път
Аватар
jamski

0     Мнениеот Sunrise на 12 Окт 2011, 20:09

Smexuran написа:
Sunrise написа:Незнам кой Дан е ама ако ви хване сичките ще ви поцепи lol

ППС: а ве тоя Нам Фан е многог луд

Мнооооого е луд, страшна техника извади, нанесе страшно много удари , но силата му куца , та той вкара толкоз чисти удари , че трябваше бик да събори.

Дясната му куца а му е силната ръка иначе доизпипали силата няма кой да го бутне страхотни боксови умения сайдстепове ескиважи чувство за дистанция напълни ми сърцето това жълтурче :DD
body-puncher
Аватар
Sunrise

0     Мнениеот jamski на 13 Окт 2011, 15:51

Кой е Нам Фан...??Каде сте го гледали
Аватар
jamski

0     Мнениеот MMAJudo на 13 Окт 2011, 17:02

Това е нечувано аз си мислех, че вече е до 11.
Силата на волята превръща човека в личност и му помага да следва и постига мечтите си.
Аватар
MMAJudo

Град: по Света

0     Мнениеот Sunrise на 13 Окт 2011, 23:08

jamski написа:Кой е Нам Фан...??Каде сте го гледали

в UFC се съзтезава

http://www.youtube.com/watch?v=eCTbt31OWJE
body-puncher
Аватар
Sunrise

0     Мнениеот BogomilStankov на 30 Ное 2011, 14:13

Колко глупости прочетох не е истина просто.. :neutral:
Бойко Борисов е 6-ти почетен дан.. стила,който е тренирал е Шотокан.Ако не ме лъже паметта освен треньор е бил и международен съдия.
Литър пот спестява 4 литра кръв.

http://www.youtube.com/watch?v=lsSC2vx7 ... plpp_video
Аватар
BogomilStankov

Град: Варна

0     Мнениеот fabregas на 30 Ное 2011, 20:57

След 1978 година Бойко Борисов е активен състезател по карате (притежава 7-ми дан, черен пояс). Той е председател на българската „Федерация карате“, дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате, както и международен съдия по карате !
fabregas
fabregas

Предишна

Назад към Общи дискусии