Най-големият сайт за бойни спортове

От Борба към ММА ?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

От Борба към ММА ?

0     Мнениеот beatb0x на 03 Окт 2011, 14:03

Здравейте! Ето, че дойде време и аз да попитам нещо.. Не знам как да започна, затова ще карам от самото начало.

Много исках да тренирам нещо понеже исках да изразходвам енергията, която имам в доста голям излишък, но все нямах време да проверя и да разуча нещата и накрая започнах. Преди около година започнах да тренирам Борба (Свободен Стил). Всичко е 6+ тренировките вървят добре имат ефект и т.н.

Въпросът ми е дали от Борба мога да започна Смесени бойни изкуства? ( Само да тренирам, колкото да имам техника.. няма да ходя да се състезавам ). И основно на какви стилове да наблягам?

Малко за мен :

На 16г. съм, като малък имах проблем със сливиците и се наложи да ми ги махнат, от тогава качих така килцата, но в скоро време от както тренирам имам голяма разлика.. тежа около 95кг. и съм 184см. висок!

Моля само сериозни отговори ! :)
beatb0x
beatb0x

Град: Пловдив

Re: От Борба към ММА ?

0     Мнениеот savag3 на 03 Окт 2011, 21:39

Ами ти си имаш борбата като основа, което е страхотно. Според мен нищо не ти пречи да започнеш ММА.
savag3
savag3

Град: Крумовград

0     Мнениеот ogstyle на 03 Окт 2011, 22:38

beatb0x написа:Здравейте! Ето, че дойде време и аз да попитам нещо.. Не знам как да започна, затова ще карам от самото начало.

Много исках да тренирам нещо понеже исках да изразходвам енергията, която имам в доста голям излишък, но все нямах време да проверя и да разуча нещата и накрая започнах. Преди около година започнах да тренирам Борба (Свободен Стил). Всичко е 6+ тренировките вървят добре имат ефект и т.н.

Въпросът ми е дали от Борба мога да започна Смесени бойни изкуства? ( Само да тренирам, колкото да имам техника.. няма да ходя да се състезавам ). И основно на какви стилове да наблягам?

Малко за мен :

На 16г. съм, като малък имах проблем със сливиците и се наложи да ми ги махнат, от тогава качих така килцата, но в скоро време от както тренирам имам голяма разлика.. тежа около 95кг. и съм 184см. висок!

Моля само сериозни отговори ! :)

една от най- добрите основи за мма е ;) ти май не гледаш много мма
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

0     Мнениеот beatb0x на 03 Окт 2011, 22:38

Боже granik да знаеш, много ама МНОГО СИ ЗАБАВЕН пфф, вземи ходи другаде си придавай тъпотиите моля ти се.. Благодаря на savag3, ще изчакам още няколко отговора, но сигурно след някой месец ще започвам ММА :)

Eдит - Благодаря и на ogstyle :)
beatb0x
beatb0x

0     Мнениеот mak28 на 03 Окт 2011, 23:47

приател борбата е може би наи добрата основа за мма,слаб борец ниама ;)
mak28
mak28

Град: varna

0     Мнениеот beatb0x на 04 Окт 2011, 12:48

Много благодаря и на mak28 за сериозния отговор! Може да заключвате темата, скоро време ще започвам ММА :)
beatb0x
beatb0x

Назад към Общи дискусии