Най-големият сайт за бойни спортове

Страх, от който ме много яд

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Страх, от който ме много яд

0     Мнениеот Meto на 01 Окт 2011, 03:45

Да наистина може би ме разбираш. Имам предвид ,че ето познавам се с други момчета от моя край, които са в даскалото а и сега има и нови момчета от моя град като цяло в Пловдив .. Когато съм с някой от тях или когато се засека с някой от пичовете в даскалото е друго да ... И даже единия пич тренира Тае Куон До и чат пат кик бокс . Наистина си много прав,че трябва да разчитам само на себе си .. Лошото засега де е ,че в класа нямам един свестен приятел ,който ей така да ме подкрепи .. Днес да ви споделя имахме контролно по един специален предмет. И понеже бях научил нещата , просто и факта,че не се държах като п*тка на места , се осети факта ,че се държат малко по -стабилно и не се ебават ... направи ми впечатление .. Но мисля,че ако успея да повярвам в себе си , да се нахъсам до таква степен ,че просто с държанието да си показвам хладнокрръвие , независимо колко големи има от класа ми (като физика) да не ме приетеснява това . И да се държа мъжкарски ,защото наистина не искам да съм обект винаги на ебавки ,а хората да ме уважават (както е в моя край ) .. Е тъкмо се сетих да кажа още нещо .. то дума дума отваря та нека да ви кажа кат сам почнал.. В градчето ми (то е далече от Пловдив - на 100 км ) всички ,които ме познават ме уважават . Там съм човека с респект, усещам силата в себе си .. Вярвам в себе си и ето сега се чувствам наистина готино и уверено. Искам това чувство да го запазя в мен , когато съм дори в "класната стая" и да не ме интересува , когато някой ми каже " виж къф си , не си нито най -големия бияч , а се правиш " или пък " искаш ли да те сритам сега " или " я си трай да не ядеш боя " не да стоя и да гледам а да му покажа с кой говори и да внимава какво дрънка ..

Истината е че наистина ми е много чудно какво ще почувства някой на когото му се опълча,макар да е по голям от мен (като физика ) в смисъл не да стоя и да мълча а да му изръмжа .. Какво ще усети той ? ??? Какво мислите ?
Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
Meto
Meto

Град: Plovdiv/Velingrad

0     Мнениеот gochew на 01 Окт 2011, 11:59

Боецът, който е излязал да се бие и не е почувствал страх е или лъжец или психопат.
gochew
gochew

Град: burgas

0     Мнениеот baxtera на 01 Окт 2011, 12:28

Няма големи като физика. Има големи като психика. :D НИКОГА не трябва да мислиш, че той може да те надвие НИКОГА! Винаги трябва да си кажеш аз мога и ще успея. Изръмжи веднъж на тоя от твоя клас. Той ще ти каже нещо от сорта "аре ела да видим" .. така са повечето "биячи" стани отиди до него и просто пред целия клас даже хвани го и го размажи. Дори да те викат при директор ти си ЧОВЕК. Никой не трябва да те унижава. Не трябва да им позволяваш да го направят. Затова бъди уверен в себе си. Дори срещу Майк Тайсън ти пак трябва да си сигурен, че ще го победиш! Другото в твоя град имат респект, защото си им показал какъв човек си! А тия като не разбират покажи им. Не трябва да им позволяваш! Много се надявам да ти помогна, наистина. Може някой да мислят, че не е това начина, но за мен е това.
Животът е твърде кратък, за да се съобразяваш с всички..
Аватар
baxtera

Град: София

0     Мнениеот darkenen на 02 Окт 2011, 21:44

Хей я се стегни малко. Как ще даваш на някой да те тъпче. Животът е труден и всеки си има свои проблеми, обаче запомни, че ако не разрешиш този проблем сега, след време ще съжаляваш. Живота е такъв, какъвто си го направиш. Не превръщай своя в нещо което не харесваш, забавлявай се и не отделяй толкова много внимание на нещо толкова повърхностно. Просто им хвърляш по един тупаник на тези момчета и забравяш за всичко. Дори да те набият, поне си постъпил като истински мъж който е бил готов да защити достойнството си. Не забравяй, че всички трудности, с които се справяме (или не) ни правят по- силни! Никога не бягай от проблемите, а се изправи срещу тях и най-важното е да вярваш в себе си. Дори и най-малкото колебание може да те провали. А относно страха това е нормално и не трябва да се притесняваш. Все пак всички сме хора и се поддаваме на емоции (ако не беше така нямаше да сме хора ;) ). Просто трябва да го преодолееш и да продължиш напред. Гарантирам ти, че ще се почустваш по-добре, ако сложиш край на всичко това. Моят съвет е да не започваш конфронтацията, а да оставиш този "бияч" да започне първи. Така ще имаш обяснение за пред директора например :DD . Когато той ти каже нещо, отвърни му. Ако види, че си уверен и не се спичаш, ще се позамисли. Всеки се страхува, но не всеки го показва. Изглеждаш умно момче, но за да успееш трябва да паднеш на нивото на този. И помни започне ли боя без никаква жалост. Така следващия път ще се замисли дали да се закача с теб.
Вярвай в себе си, тренирай здраво и не позволявай някой да тъпче достойнството ти.
Успех
darkenen
darkenen

Град: Кърджали

0     Мнениеот MrBone на 02 Окт 2011, 22:18

faro написа:Обръсни си главата, напомпай яко мускули, намери си пекани приятели, започни да гледаш лошо, да всяваш респект и проблеми едва ли ще имаш.

Следващия такъв коментар ще ме накара да си мисля, че си умствено изостанал. И какво като обръсне главата... поне да плющи като я бият.
А до човекът с "проблемите" --- Благодаря ти, че написа всичките тези измислени неща. Явно и ти като мен искаш да видиш съветите и мъдростите на празните, ОБРЪСНАТИ главици в този форум. Сега, след моя пост, ще се усетят и май няма да пишат повече в темата.
MrBone
MrBone

0     Мнениеот MMAJudo на 15 Окт 2011, 18:07

Колегата по горе ми напълни душата, евала. Темата и на мен ми замириса, че нещо не е реална още в самото начало. Както и да е в случаи, че е истинса ем зели са ти сраха ле пич кво искаш, ти си мезето тва е. За мен има два варянта: или се взимаш в ръце или си продължаваш като мезе/чак и рима докарах :D /. В краина сметка като те убиди стани и му кажи пич така и така не сме в децката осъзнаи се малко, обесни му културно пък ако не се разбере тукати, се пак си Човек, не си за подигавка. Както и да е като цяло боя не води до добри последствия, вярвам че винаги е или почти винаги може да се реши проблема с други средства.
Силата на волята превръща човека в личност и му помага да следва и постига мечтите си.
Аватар
MMAJudo

Град: по Света

0     Мнениеот DeadlyWeapon на 15 Окт 2011, 23:13

Братле моят съвет е дръж се хладнокръвно ако някой се заяде с теб.Опитай с думи да го накараш да се спре,ако не знаеш какво трябва да последва.Нормално е да те е страх преди да се сбиеш,всеки човек го е страх ако каже,че го не го е страх е пълен лъжец или пълно куку.Та мисълта ми е такава:незнам дали имаш мусколи,но няма да е зле да започнеш да ходиш на фитнес да направиш малко маса,продължавай с тренировките по кик бокс задължително.Каза че тренираш от скоро така,че предполагам не си правил спаринг.Като се качиш на ринга и изядеш няколко тупаника разбираш,че не си от стъкло и няма го това голямо притеснение.Както казах дръж се хладнокръвно ако някой ти се дърви,опъни му се и ти,ще се притесняваш доста,но ако се отдръпни от теб значи си му зел страха и няма да ти се подиграва повече,но ако всичко опре до бой,бий в брадата с прави удари.Ако го уцелиш с точната сила на точното място и 1 удар ще е достатъчен.Нетрябва да те е страх толкова този,който стои с/у теб и той ходи до тоалетна и той чуства болка!
DeadlyWeapon
DeadlyWeapon

0     Мнениеот faro на 16 Окт 2011, 15:18

MrBone написа:
faro написа:Обръсни си главата, напомпай яко мускули, намери си пекани приятели, започни да гледаш лошо, да всяваш респект и проблеми едва ли ще имаш.

Следващия такъв коментар ще ме накара да си мисля, че си умствено изостанал. И какво като обръсне главата... поне да плющи като я бият.
А до човекът с "проблемите" --- Благодаря ти, че написа всичките тези измислени неща. Явно и ти като мен искаш да видиш съветите и мъдростите на празните, ОБРЪСНАТИ главици в този форум. Сега, след моя пост, ще се усетят и май няма да пишат повече в темата.

Не знам кой е умствено изостанал, но това май си ти щом не разбра, че това е шега.

П.П Нека Господ се смили над такива, като теб. ;(
Аватар
faro

0     Мнениеот krokodila на 16 Окт 2011, 15:42

Заебете този пич с момичешките му проблеми.Повечето хора са ги имали в детството си и са се оправяли сами по един или друг начин.Чакаи малко,ти нали каза че на Село си ГЪЗАР? Е щом е така хващаи първия автобус в тази посока и спри да пишеш тъпите си съчинения по картинка.
Немога да повярвам кви балъци има в днешно време мамка му.

Ама и вие които му давате съвети на тоя ГЕРОИ не сте с всичкия си маи.Зарежете тези глупости ,че така само му правите кефа.

Избягвам да пиша в такива ултрамалоумни теми ама тоя "пръв на село последен в града" направо ми скъса нервите с глупостите които е наредил в тая тема.

За тебе брат важи поговорката/"по добре пръв на село,отколкото последен в града"

Плачкаи малко и после сам си направи изводи от тва което ти казвам.

И последно но не по важност/ СТИГА ТРОВИ ФОРУМА С МАЛОУМНИТЕ ТИ ВЪПРОСИ
Аватар
krokodila

Град: Дивият Северозапад

0     Мнениеот Thief1019 на 16 Окт 2011, 17:15

винаги остава и възможноста ножчето и ваната ... ако се отчаяш много случайно ...
Thief1019
Thief1019

Град: asd

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии