Страх, от който ме много яд
39 мнения • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Страх, от който ме много яд
Боецът, който е излязал да се бие и не е почувствал страх е или лъжец или психопат.
-
- Град: burgas
Няма големи като физика. Има големи като психика.
НИКОГА не трябва да мислиш, че той може да те надвие НИКОГА! Винаги трябва да си кажеш аз мога и ще успея. Изръмжи веднъж на тоя от твоя клас. Той ще ти каже нещо от сорта "аре ела да видим" .. така са повечето "биячи" стани отиди до него и просто пред целия клас даже хвани го и го размажи. Дори да те викат при директор ти си ЧОВЕК. Никой не трябва да те унижава. Не трябва да им позволяваш да го направят. Затова бъди уверен в себе си. Дори срещу Майк Тайсън ти пак трябва да си сигурен, че ще го победиш! Другото в твоя град имат респект, защото си им показал какъв човек си! А тия като не разбират покажи им. Не трябва да им позволяваш! Много се надявам да ти помогна, наистина. Може някой да мислят, че не е това начина, но за мен е това.

Животът е твърде кратък, за да се съобразяваш с всички..
-
baxtera - Мнения: 7
- Град: София
Хей я се стегни малко. Как ще даваш на някой да те тъпче. Животът е труден и всеки си има свои проблеми, обаче запомни, че ако не разрешиш този проблем сега, след време ще съжаляваш. Живота е такъв, какъвто си го направиш. Не превръщай своя в нещо което не харесваш, забавлявай се и не отделяй толкова много внимание на нещо толкова повърхностно. Просто им хвърляш по един тупаник на тези момчета и забравяш за всичко. Дори да те набият, поне си постъпил като истински мъж който е бил готов да защити достойнството си. Не забравяй, че всички трудности, с които се справяме (или не) ни правят по- силни! Никога не бягай от проблемите, а се изправи срещу тях и най-важното е да вярваш в себе си. Дори и най-малкото колебание може да те провали. А относно страха това е нормално и не трябва да се притесняваш. Все пак всички сме хора и се поддаваме на емоции (ако не беше така нямаше да сме хора
). Просто трябва да го преодолееш и да продължиш напред. Гарантирам ти, че ще се почустваш по-добре, ако сложиш край на всичко това. Моят съвет е да не започваш конфронтацията, а да оставиш този "бияч" да започне първи. Така ще имаш обяснение за пред директора например
. Когато той ти каже нещо, отвърни му. Ако види, че си уверен и не се спичаш, ще се позамисли. Всеки се страхува, но не всеки го показва. Изглеждаш умно момче, но за да успееш трябва да паднеш на нивото на този. И помни започне ли боя без никаква жалост. Така следващия път ще се замисли дали да се закача с теб.
Вярвай в себе си, тренирай здраво и не позволявай някой да тъпче достойнството ти.
Успех

Вярвай в себе си, тренирай здраво и не позволявай някой да тъпче достойнството ти.
Успех
-
- Град: Кърджали
faro написа:Обръсни си главата, напомпай яко мускули, намери си пекани приятели, започни да гледаш лошо, да всяваш респект и проблеми едва ли ще имаш.
Следващия такъв коментар ще ме накара да си мисля, че си умствено изостанал. И какво като обръсне главата... поне да плющи като я бият.
А до човекът с "проблемите" --- Благодаря ти, че написа всичките тези измислени неща. Явно и ти като мен искаш да видиш съветите и мъдростите на празните, ОБРЪСНАТИ главици в този форум. Сега, след моя пост, ще се усетят и май няма да пишат повече в темата.
-
Колегата по горе ми напълни душата, евала. Темата и на мен ми замириса, че нещо не е реална още в самото начало. Както и да е в случаи, че е истинса ем зели са ти сраха ле пич кво искаш, ти си мезето тва е. За мен има два варянта: или се взимаш в ръце или си продължаваш като мезе/чак и рима докарах
/. В краина сметка като те убиди стани и му кажи пич така и така не сме в децката осъзнаи се малко, обесни му културно пък ако не се разбере тукати, се пак си Човек, не си за подигавка. Както и да е като цяло боя не води до добри последствия, вярвам че винаги е или почти винаги може да се реши проблема с други средства.

Силата на волята превръща човека в личност и му помага да следва и постига мечтите си.
-
MMAJudo - Мнения: 29
- Град: по Света
Братле моят съвет е дръж се хладнокръвно ако някой се заяде с теб.Опитай с думи да го накараш да се спре,ако не знаеш какво трябва да последва.Нормално е да те е страх преди да се сбиеш,всеки човек го е страх ако каже,че го не го е страх е пълен лъжец или пълно куку.Та мисълта ми е такава:незнам дали имаш мусколи,но няма да е зле да започнеш да ходиш на фитнес да направиш малко маса,продължавай с тренировките по кик бокс задължително.Каза че тренираш от скоро така,че предполагам не си правил спаринг.Като се качиш на ринга и изядеш няколко тупаника разбираш,че не си от стъкло и няма го това голямо притеснение.Както казах дръж се хладнокръвно ако някой ти се дърви,опъни му се и ти,ще се притесняваш доста,но ако се отдръпни от теб значи си му зел страха и няма да ти се подиграва повече,но ако всичко опре до бой,бий в брадата с прави удари.Ако го уцелиш с точната сила на точното място и 1 удар ще е достатъчен.Нетрябва да те е страх толкова този,който стои с/у теб и той ходи до тоалетна и той чуства болка!
-
MrBone написа:faro написа:Обръсни си главата, напомпай яко мускули, намери си пекани приятели, започни да гледаш лошо, да всяваш респект и проблеми едва ли ще имаш.
Следващия такъв коментар ще ме накара да си мисля, че си умствено изостанал. И какво като обръсне главата... поне да плющи като я бият.
А до човекът с "проблемите" --- Благодаря ти, че написа всичките тези измислени неща. Явно и ти като мен искаш да видиш съветите и мъдростите на празните, ОБРЪСНАТИ главици в този форум. Сега, след моя пост, ще се усетят и май няма да пишат повече в темата.
Не знам кой е умствено изостанал, но това май си ти щом не разбра, че това е шега.
П.П Нека Господ се смили над такива, като теб. ;(
-
faro - Мнения: 498
Заебете този пич с момичешките му проблеми.Повечето хора са ги имали в детството си и са се оправяли сами по един или друг начин.Чакаи малко,ти нали каза че на Село си ГЪЗАР? Е щом е така хващаи първия автобус в тази посока и спри да пишеш тъпите си съчинения по картинка.
Немога да повярвам кви балъци има в днешно време мамка му.
Ама и вие които му давате съвети на тоя ГЕРОИ не сте с всичкия си маи.Зарежете тези глупости ,че така само му правите кефа.
Избягвам да пиша в такива ултрамалоумни теми ама тоя "пръв на село последен в града" направо ми скъса нервите с глупостите които е наредил в тая тема.
За тебе брат важи поговорката/"по добре пръв на село,отколкото последен в града"
Плачкаи малко и после сам си направи изводи от тва което ти казвам.
И последно но не по важност/ СТИГА ТРОВИ ФОРУМА С МАЛОУМНИТЕ ТИ ВЪПРОСИ
Немога да повярвам кви балъци има в днешно време мамка му.
Ама и вие които му давате съвети на тоя ГЕРОИ не сте с всичкия си маи.Зарежете тези глупости ,че така само му правите кефа.
Избягвам да пиша в такива ултрамалоумни теми ама тоя "пръв на село последен в града" направо ми скъса нервите с глупостите които е наредил в тая тема.
За тебе брат важи поговорката/"по добре пръв на село,отколкото последен в града"
Плачкаи малко и после сам си направи изводи от тва което ти казвам.
И последно но не по важност/ СТИГА ТРОВИ ФОРУМА С МАЛОУМНИТЕ ТИ ВЪПРОСИ
-
krokodila - Мнения: 18
- Град: Дивият Северозапад
винаги остава и възможноста ножчето и ваната ... ако се отчаяш много случайно ...
-
- Град: asd
39 мнения • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4