Аз, когато бях малък, около 5-6 клас, с две години по-големи се ебаваха много с мен. Дори ме ''подшляпваха'' по коридорите...така, подигравателно, по врата. А бяха пълни мижитурки. Пият, пушат, нищо не тренират, доказали се като големи ''говорители'', но не могат да се бият. Абе жалка картинка. Аз с поне 6-7 кг. повече, тренирах и тогава, но ме беше страх да ударя по бавни, по слаби, които се ебаваха с мен. Страх и това е. Сега, когато страха го няма, ОТНОВО огромно физическо и дори МЕНТАЛНО превъзходство имам над същите тези хора, имам огромно желание да си върна за предишните години, но не мога да го направя, защото много от тях са съвестни вече и не биха провокирали нищо вече, за което ме е много яд (че не си свърших работата в 6ти клас, когато имах възможност, оправдание и всичко).
Пич, трябва да знаеш, че страха понякога пази, но в твоя случай те убива като личност, убива ти репутацията и също - възможноста да градиш такава за в бъдеще. Един ден и семейство ще имаш..жена, деца, а гадовете, като тези, които спомена, винаги ще ги има. Много е важно сега какво ще направиш, защото миналото (И НАЙ-ВЕЧЕ сегашното) винаги влияе и на бъдещето. Нима ще позволиш на някакви помияри, от които един ден нищо няма да стане, да се ебават??
Като се ебават с теб, ебавай се и ти. Ясно е, че да се опълчиш + да не се биеш с някой от тях няма да стане. Поне гледай той да ИЗГЛЕЖДА провокатора. Като ти каже, че ''ще стане'', отговори му ''и какво??'' ! Като стане, стани и ти. Нека да разбере, че не може да се ебава с теб и, че ти дреме. Когато той вижда, че не предприемаш нищо, в очите му си като жертва и на него това му доставя удоволствие.
Като сте двамата прави и очевидно ти е навит, има правило - Удряй първи! Удряй изненадващо. Без излишни приказки, БЕЗ ВИДНО надъхване или каквото и да е, което показва готовност за бой. Просто СТАНИ СРЕЩУ НЕГО, ВСЕ ЕДНО ТИ Е ПРЕЗ ОНАЗИ РАБОТА.
Както казах - УДРЯЙ ИЗНЕНАДВАЩО, концентрирано, отпуснато, точно, с максимална сила и скорост.
Боят на ринг не е като боят на улица. Тренирай здраво кик-бокс, но и изгледай това видео.
Видео в помощ:
http://www.youtube.com/watch?v=5D2ITXqP48k - Руски бодигардчета, завидно пълни помияри и в един наговорен бой, всеки един от тях е свършен, НО обърни внимание на това как действат. Как? ИЗНЕНАДА. С изненада свалят както по-малки на размери, така и много по-големи ''противници''. Изгледай цялото видео, но НАЙ-ГОЛЯМО внимание обърни на 2:01 сек. Обърни внимание как с нищо този човек (на 2:01) не показва, че иска бой, или ще предприеме някакви действия. Как напълно отпуснат, вкарва цялата сила с максималната скорост и експлозивност, която този ''шишко'' може да генерира.
П.С: Започни да тренираш повече спаринг, когато си на кик бокс. Така ще се подготвяш ментално как да действаш при схватка, не само да биеш по крушата и да се подготвяш физически.
П.С 2: Не се притеснявай, че можеш да бъдеш бит. Репутацията ти пада, когато ги търпиш, не ако те набият. Погледни професионални боксьори, ММА бойци, кик-боксьори ако щеш - много от тях биват нокаутирани пред цял свят, но всички те са уважавани, заото са излезли и показали характер, въпреки, че са загубили...много от тях по брутален начин. Когато покажеш, че не могат да се ебават с теб, дори и да не ги набиеш (от теб зависи), повярвай ми, следващият път ще се замислят.
П.С 3: Запомни - Удряй изненадващо в брада, нос, очи, топки. Ръцете горе, главата наведена.
П.С 4: Ако искаш напиши ми скайпа си на личен, ще ти пратя някои неша, че тук с линковете съм лаик.
Успех и пиши!
Re: Страх, от който ме много яд
0
от hranchev на 29 Сеп 2011, 21:17