Най-големият сайт за бойни спортове

Страх, от който ме много яд

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Страх, от който ме много яд

0     Мнениеот Meto на 29 Сеп 2011, 19:05

Здравейте приятели. Писна ми да се оплаквам по форуми и да търся кураж... Искам да ви опиша кратко точно и ясно. Уча в Пловдив вече 3-та година . Но от както уча там нямам стабилни приятелства(в класа) . всички ме вземат за подигравка, тъпчат ме , унижават ме , а аз съм мишлето на класа .. Поне така излиза .. Много често както казах ставам обек на подигравки и бъзици, нямам компания с която да дружа , а просто ходя като пале по една ,две компании .. Но най - гадното е ,че в моя роден град където съм не съм същия човек .. Уверен съм , нямам страх , нямам притеснения .. а тук е напълно обратно.. Много пъти съм мислил по този въпрос, но не съм споделял с никого. Лошото е ,че ме е страх да се озъбя на някой . относно БИ уж знам какви удари да правя ,а когато стане конфликт замръзвам и незнам какво става .. чувствам се като пълен ПУТИО .. Ето днес в час едни момчета си говореха нещо и аз слушах и даскала им се смрънка и те казаха ,че аз съм ги занимавал. и единия почна да ме нарежда такъв... аз възразих и уж "показах мъжественост" и последва реплика " А бе гомнио ,я млакни да не стана ей ся в час" .. Усещам как при такива ситуации , го напичам и ме е страх, но пък не искам да избягам и да ми падне репутацията.. просто незнам как да ви обесня .. страх си ме е НЕ ИСКАМ ТЕМАТА ДА ПРОЗВУЧИ ДЕТСКА, НО СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО КОФТИ , НЕ ИСКАМ ПОСТОЯННО ДА МЕ ЕБАВАТ. Не мога да се бъзикам винаги с нешо,което ми сваля ранга .. Трябва все някога да покажа характер, а не знам как .. Хваща ме шубето.Много го миля . Имам още 2 години да уча, но немога да търпя нападки и подигравки.. Знам ,че не е точното място ,но тъй като е форум за БИ , знам ,че бих могъл да получа съвет относно това как да превъзмогна страха , и другия път , който и да ми се озъби да не ми пука много ,а да му скоча ако се налага .. Здрав съм но за мен си .. има и по здрави от мен .. Не съм кой знае колко , но поне тренирам нещо.Кофтито е че не ме вземат на сериозно на всяка моя дума .Нямам тежест на думата си .. Писна ми да съм МИШКАР .. Писна ми . :frown: :( :( :( . И наистина ви моля за съвет ..

Яд ме е че подписът ми е такъв, а аз съм точно обратното .. и се извинявам ако има такава тема.. пиша от зала а и съм доста превъзбуден и може да имам грешки ..
Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
Meto
Meto

Град: Plovdiv/Velingrad

Re: Страх, от който ме много яд

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 29 Сеп 2011, 19:13

Човече сам си го написал в подписа си-Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение ! Може би са ти го казвали много пъти,че трябва да преудолееш страха,но пак ти казвам същото,НЯМА ДРУГ НАЧИН!
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

0     Мнениеот Meto на 29 Сеп 2011, 19:16

Братле , да но много повърхностно ми звучи .. как така да го преодолея .. та аз изпитвам някакво тъпо чувство ,че онзи срещу мен е нещо повече.. все едно има куп луди умения .. ??? и като ми се озъби и аз емоционално се сривам.. замръзвам буквално . изчервавам се и се чудя какво става ... страх ме е ... А и самите момчета ,досега с които ми се перят са по едри от мен . това допълнително ме притеснява ... и изобщо нямам кураж.. няма и на момента някой да ме нахъса .. и се чувствам притеснен и неуверен.. мн кофти .. търся някакаъв начин ... знам ,че няма универсален ...
Meto
Meto

0     Мнениеот whitebomber на 29 Сеп 2011, 19:17

По какво се различават страхливеца и героя? По нищо! Единствената разлика е ,че героя продължава напред въпреки страха си той не го превъзмогва той го игнорира. А моят съвет е да не се стига до бой ,защото повечето твой а и мой набори са боклуци и може да извадят нож или нещо друго. Приятелите се намират под път и над път но истинските може и никога да не ги намериш. Намери си приятелка движи с нея и това е с времето ще си намериш прилична компания с която да движиш.
whitebomber
whitebomber

Град: Sliven

0     Мнениеот whitebomber на 29 Сеп 2011, 19:20

Страха не се преодолява няма човек който не го е страх от боя или ако има той е или психично болен или е лъжец! На профила ти пише ,че тренираш кик бокс от колко време го тренираш?
whitebomber
whitebomber

0     Мнениеот Meto на 29 Сеп 2011, 19:23

от много скоро го тренирам ..
Meto
Meto

0     Мнениеот whitebomber на 29 Сеп 2011, 19:25

А тези които се заяждат с теб тренират ли нещо, на фитнес ходят ли?
whitebomber
whitebomber

0     Мнениеот KcD на 29 Сеп 2011, 20:18

Ако някой пак ти се озъби избягай си 1 час и иди изпий 2-3 бири и се върни и го чакай да ти се отвори...не му мисли много...но и внимавай да не е някой стабилен щото може и да те ступа.Някой по-шматка да ти се отвори и само го погледни лошо,ако се насере добре, ако не , не мисли постоянно за боя.Нека стане изведнъж.Гарантирам ти че ако някой ти посегне 2-3 пъти мозъка ти инстинктивно го избива на агресия и направо ще ти падне пердето и ще го смеляш ...Бъди услужлив,aко някой ти иска пари не бързай да даваш щото ше кажат "ха тоя шматка са всеки ден ше му бием шамари и той ще дава" Са ако пушиш и някой иска цигара,дай му.Ако иска там 20-30 стотинки дай му и си кротувай ще видят че си пич и тва е...
KcD
KcD

Град: Панагюрище

0     Мнениеот 5yToBcKu на 29 Сеп 2011, 20:57

KcD написа:Ако някой пак ти се озъби избягай си 1 час и иди изпий 2-3 бири и се върни и го чакай да ти се отвори...не му мисли много...но и внимавай да не е някой стабилен щото може и да те ступа.Някой по-шматка да ти се отвори и само го погледни лошо,ако се насере добре, ако не , не мисли постоянно за боя.Нека стане изведнъж.Гарантирам ти че ако някой ти посегне 2-3 пъти мозъка ти инстинктивно го избива на агресия и направо ще ти падне пердето и ще го смеляш ...Бъди услужлив,aко някой ти иска пари не бързай да даваш щото ше кажат "ха тоя шматка са всеки ден ше му бием шамари и той ще дава" Са ако пушиш и някой иска цигара,дай му.Ако иска там 20-30 стотинки дай му и си кротувай ще видят че си пич и тва е...

изпий 2-3 бири напий се или ако не се напиеш почни да се правиш на тарикат поне да те бият повече и без тва ако те хване няма да усещаш много ударите :DD :DD

това нещо беше най-тъпия съвет който може да се даде да отиде и алкохола да му даде кураж !!!!
Аватар
5yToBcKu

Град: с.Бутово

0     Мнениеот KcD на 29 Сеп 2011, 21:09

5yToBcKu написа:
KcD написа:Ако някой пак ти се озъби избягай си 1 час и иди изпий 2-3 бири и се върни и го чакай да ти се отвори...не му мисли много...но и внимавай да не е някой стабилен щото може и да те ступа.Някой по-шматка да ти се отвори и само го погледни лошо,ако се насере добре, ако не , не мисли постоянно за боя.Нека стане изведнъж.Гарантирам ти че ако някой ти посегне 2-3 пъти мозъка ти инстинктивно го избива на агресия и направо ще ти падне пердето и ще го смеляш ...Бъди услужлив,aко някой ти иска пари не бързай да даваш щото ше кажат "ха тоя шматка са всеки ден ше му бием шамари и той ще дава" Са ако пушиш и някой иска цигара,дай му.Ако иска там 20-30 стотинки дай му и си кротувай ще видят че си пич и тва е...

изпий 2-3 бири напий се или ако не се напиеш почни да се правиш на тарикат поне да те бият повече и без тва ако те хване няма да усещаш много ударите :DD :DD

това нещо беше най-тъпия съвет който може да се даде да отиде и алкохола да му даде кураж !!!!

Е не вярвам от 3 бири да се напие та чак да изгуби чувство за реалност...А и ако си чел по-нагоре пича казва че го е страх..тялото му отказва...под да пие 2-3 бири имах предвид колкото да му дойде малко кураж...а и съм виждал достатъчно пияни пичове да приключват бой с 2 удара...говорим за върховни отрепки.
KcD
KcD

Град: Панагюрище

Следваща

Назад към Общи дискусии